Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre én is felfigyeltem sajnos... Egyszerűen lefutják szegény Puyolt...ElBartimaeus írta: De akárki akármit mond: már látszanak rajta az öregedés jelei.
Off: Henry-val azért a mostani szezon közepéig se volt mindenki kibékülve.ElBartimaeus írta:Mondjuk Henry annyiban más volt, hogy ő akkor jött, Puyol meg őskövület.MR. TROMORT777 írta:Ém nem írom le puyolt, fog ő még jól játszani az biztos!
Henry-t is mennyien leírták, és nem lett igazuk, most se lessz...Remélem én is, hogy fog még jól játszani, minden esély megvan rá. De akárki akármit mond: már látszanak rajta az öregedés jelei.
Mondjuk Henry annyiban más volt, hogy ő akkor jött, Puyol meg őskövület.MR. TROMORT777 írta:Ém nem írom le puyolt, fog ő még jól játszani az biztos!
Henry-t is mennyien leírták, és nem lett igazuk, most se lessz...
Pont. Annyit tennék hozzá, hogy a csapat vezére.bojanfan írta:nem tudom, hogy ti mi a rákról beszéltek.azok az emberek, akik itt fikázzák puyolt, és eladnák vagy kiraknák a kezdőből azok egyszerűen betegek.
volt 3-4 gyengébb meccse most, de egyébként ő a védelem gerince, aki nemcsak hogy jól igazoltatja az ellenfél csatárait, még remek passzokat is oszt.![]()
Bár én nem vettem észre, hogy durvább lenne, de talán azért lehet így amit mondasz mert ő is lassul évről évre. Hiába azért ő sem fiatalodik már.Cooltiszo írta:Messze nem mutatja a szabályos szerelések mintaképe Puyolt. Nem tetszik az utóbbi időben a játéka, főleg a ronda belépői, régen nem voltak ilyenek. Néha kell ezt aláírom, de valahogy az övéit mostanában inkább érzem hülyeségnek, mint szükséges rossznak.
Itt pedig TZS foglalja össze tökéletesenTZS írta:Nem hiszem, hogy ez a góltalansági rekord kizárólag ezzel függött volna össze.barca99 írta:Lehet, hogy Marquez csinál hajmeresztő hibákat, de így hirtelen azt mondom, hogy addig tartott a góltalansági rekordunk, amíg a Marquez - Piqué duó játszott, Puyol pedig szélen.
Nem hiszem, hogy ez a góltalansági rekord kizárólag ezzel függött volna össze.barca99 írta:Lehet, hogy Marquez csinál hajmeresztő hibákat, de így hirtelen azt mondom, hogy addig tartott a góltalansági rekordunk, amíg a Marquez - Piqué duó játszott, Puyol pedig szélen.
Akkor itt vagyok én.Sztem tegnap sok szerelést Yaya és Piqué hajtott végre.Én szívesebben játszatom (már) Marquezt helyette.Nem ez volt az első helyezkedési hibája.LG írta:Elején volt egy hibája, de utánna kiváló játékot mutatott be, voltak nagy mentései. Bravo, kapitány! Épp ma mérgesitett föl nagyon egy hsz. vmelyik topicban, a gyerek szerint Puyolt vissza kéne vonultatni+ Henryt is fikázta. Remélem látta a mai meccset, és legközelebb elgondolkodik, mielőtt fasságokat ir.
Hát a gólja fontos volt, de sztem épp csak javította vele a bekapottat!Rivaldo11 írta:Nagyon kellett ez a gól, ami iszonyú fontos volt, és nagyon jókor jött! Az elmúlt hetek gyengébb játéka után ma ismét igazi vezér tudott lenni!
Kell is a gól, szép volt, mert amúgy már kb 6-8 meccs óta folyamatosan nagyon instabil hátul.Bányász írta:Jó az öreg a háznál...már javította is a hibáját.Gyönyörű fejes!
Stelios írta:Azért az ő teljesítménye is megér egy misét. Miután megkapta a sárgáját, elkövetett még egy durva szabálytalanságot...Nem is jutott eszébe, hogy mi lesz velünk nélküle Londonban.