Thierry Henry
Utazik Henry is és a Barca Atletic legjobb középső védője. Hát nem tudom hogy mennyire esélyes Alberto Botía játéka a védelemben. Pep biztos ismeri a képességeit és nem véletlenül hívta. Reméljük minden jól alakul 

FC Barcelona Campions Del Mon
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visszanézve mit alkotott a real ellen a hétvégén, hát elég komoly. Lassból, és Ramosból szó szerint hülyét csinált. Nagyon komolyan focizik mostanában, és ami fontos eredményesen. Kulcsjátékossá nőtte ki magát a mai Barcában, bár ki nem.
Jól érzi magát, érzi a játékot, és nagyon megy most neki, öröm nézni ezt a focit, amit ad nekünk. Boldog, ami nála fontos a teljesítményénél. Rendkívül szimpatikus figura volt már kezdetek óta számomra, mind a pályán mind pedig a nyilatkozataiban, és abban, hogy játszik-e a Chelsea ellen, én szinte biztos vagyok. Lehet Pep is játszik a lapokkal, Titi sérülését én pedig nem éreztem súlyosnak, bőven játszott még utána, viszont ha kidőlne, hatalmas érvégés lenne.
Ott kell legyen amikor a bíró lefújja a meccset és továbbjut a BARCA! 
Gyerünk Titi, Így Tovább!!!
Itt egy kis összefoglaló a real elleni varázslatokról, nah az az esernyő annyira szép..
: http://www.youtube.com/watch?v=lCDffWf2bck

Gyerünk Titi, Így Tovább!!!

Itt egy kis összefoglaló a real elleni varázslatokról, nah az az esernyő annyira szép..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
igennnnnnnnn
gyerekek utazik most olvasom

gyerekek utazik most olvasom

remélem is h utazik!!!
de amugy honnan jött az info, h nem utazik
off: az eurobarca szerkesztői honnan szerzik az infokat?
de amugy honnan jött az info, h nem utazik
off: az eurobarca szerkesztői honnan szerzik az infokat?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Úgy néz ki, hogy utazik a csapattal! 
Kicsit megnyugodtam, mert nagyon fontos az ő játéka.

Kicsit megnyugodtam, mert nagyon fontos az ő játéka.
"Az értesülések miszerint Henry le van írva nem igazak"RicoDicso írta:es meg csak annyi Jose Miguel Perry:"Reports that Henry has been ruled out are not true.
"Team doctors and the coach will look at his situation and decide this afternoon whether he will be in the list or not."
"A csapat doktorai és az eddző majd értékeli a szituációt és dönt a mai délután folyamán hogy az utazó keretben lesz-e vagy sem"
-Jose Miguel Perry-o a F C Barcelona szovivoje
-nem igazak azok a hiresztelesek,hogy Henry kieset volna a keretbol
-es az orvosok es Pep fogja eldonteni ma,hogy ott lesz a listan vagy nem
-nem igazak azok a hiresztelesek,hogy Henry kieset volna a keretbol
-es az orvosok es Pep fogja eldonteni ma,hogy ott lesz a listan vagy nem
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nos az utóbbi időben a két legjobb formában lévő játékosunk szerintem 'Titi' és Iniesta!(bár Messi is kezd ismét belelendülni).Ha valóban megsérült akkor szerintem elég súlyos veszteség a csapatnak mivel az utóbbi időben káprázatos dolgokat művelt a pályán.Az egész szezonban sokat tett a csapatért és megérdemelné hogy ott legyen az utolsó fontos meccseknél is hogy együtt ünnepelhesse a sikereket a csapattal!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
es meg csak annyi Jose Miguel Perry:"Reports that Henry has been ruled out are not true.
"Team doctors and the coach will look at his situation and decide this afternoon whether he will be in the list or not."
Henry: Will play
Sky sports- roviden es tomoren,nagyon remelem igy lesz
de igen a hivatalos barca oldalon meg nem irtak semmit

Sky sports- roviden es tomoren,nagyon remelem igy lesz
de igen a hivatalos barca oldalon meg nem irtak semmit
az lehetetlen hogy ne játsszon:)
nincs neki akkora baja legalábbis remélem de ma kiderül
18-tól edzés!!!!!!!!!
nincs neki akkora baja legalábbis remélem de ma kiderül
18-tól edzés!!!!!!!!!
- Luis Gustavo
- Barça B
Én most nézem a hivatalos oldalt, de ott sincs semmi info Henry sérülésével kapcsolatban (ha egyáltalán van)....mégis bizom benne, hogy semmi baja a srácnak és ott lesz legalább a cserepadon.miihii írta:Akkor most az van,h figyeljétek a főoldalt,abban a reményben,h érkezik vmi bíztató hír Vele kapcsolatban.![]()
Az összes oldal közül én leginkább a miénknek hiszek,általában pontosak az információik a srácoknak.Ebben az esetben nagyon sajnálom,ha az EuroBARCA-nak lesz igaza,és maródi lesz a francia két hétig.![]()
Remek formát fut,és asszem nem kell magyarázni a plusz motivációt,amit a cselszkij jelentene számára.De sajnos ezt a sérülést igen cudar időszakban kapta be (mondjuk egy sérülés mikor nem az),így kimaradhat a visszavágó és a kupadöntő.Affene,pedig mostanra tényleg támadhatatlan teljesítményt ért el.
![]()
Jobbulást,Titi!!!

tobb oldalon olvastam es minden lap mast mond de igen most ugy nez ki
utazik Londonba
utazik Londonba

- miihii
- KHAL
Akkor most az van,h figyeljétek a főoldalt,abban a reményben,h érkezik vmi bíztató hír Vele kapcsolatban.
Az összes oldal közül én leginkább a miénknek hiszek,általában pontosak az információik a srácoknak.Ebben az esetben nagyon sajnálom,ha az EuroBARCA-nak lesz igaza,és maródi lesz a francia két hétig.
Remek formát fut,és asszem nem kell magyarázni a plusz motivációt,amit a cselszkij jelentene számára.De sajnos ezt a sérülést igen cudar időszakban kapta be (mondjuk egy sérülés mikor nem az
),így kimaradhat a visszavágó és a kupadöntő.Affene,pedig mostanra tényleg támadhatatlan teljesítményt ért el.
Jobbulást,Titi!!!

Az összes oldal közül én leginkább a miénknek hiszek,általában pontosak az információik a srácoknak.Ebben az esetben nagyon sajnálom,ha az EuroBARCA-nak lesz igaza,és maródi lesz a francia két hétig.

Remek formát fut,és asszem nem kell magyarázni a plusz motivációt,amit a cselszkij jelentene számára.De sajnos ezt a sérülést igen cudar időszakban kapta be (mondjuk egy sérülés mikor nem az

Jobbulást,Titi!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Luis Gustavo
- Barça B
itt van a cikk link: http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -encounterzsoltman írta:akkor most mivan???:)
-
- Barça B
remélem igaz és tényleg ott lesz londonban
hihetetlen mikre képes ez az ember
csodálattal nézem mindig az arsenalos videóit, de lassan már a király barcás videókat is nézegethetem
hihetetlen mikre képes ez az ember
csodálattal nézem mindig az arsenalos videóit, de lassan már a király barcás videókat is nézegethetem
messi, henry, eto'o
ennyi a lényeg
ennyi a lényeg
akkor most mivan???:)
- Luis Gustavo
- Barça B
Hello!! A Goal.com-on uj hír jelent meg miszerint a Barcelona tagadja, hogy Henry megsérült volna és azt állítják, hogy játszik majd a Chelsea ellen valamint az azt követő találkozókon is.
a SPORT.ES szerint Henry lehet kispados lesz valaki fordítsa a cikket???