Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, eltörlik.langpeter14 írta:Más: Gamper kupában vigaszág is leszÉs ha igen,jövőhéten már lesz meccs
Szerk: Az új szezonra eltőrlik az eltiltásokatMindkét kezdő csatárom most lett eltiltva,az 1ik 3 sárgás,a másik egyböl pirosat kapott...
Hello itt megtudhatsz mindent http://www.databased.at/hattrick/x-ray/ ... ersup&tsi= h kb mikor lép szintet a kapusod ha fiatal(17-18 éves) akkor hetente kb 20egységet lép.Kamarilla írta:Leírná valaki, hogy a HT-ban mennyi TSI-nél fejlődik egy játékos? Nekem van egy remek kapusom, ő olyan 4700 környékén fejlődött át, azt szeretném tudni, hogy mennyi TSI-től fejlődik tovább? Köszi előre is!
Hát az én remek kapusom az 7800-8000 TSI között lépett szintet nagyszerűre.Egyébként hány éves a kapusod mert sztem attol is függ.(Lehet hülyeséget mondok)Enyém 20 éves voltKamarilla írta:Leírná valaki, hogy a HT-ban mennyi TSI-nél fejlődik egy játékos? Nekem van egy remek kapusom, ő olyan 4700 környékén fejlődött át, azt szeretném tudni, hogy mennyi TSI-től fejlődik tovább? Köszi előre is!
Egyáltalán nem éri meg vegyél egy nagyoin magas XP-s öregapót várd ki az egy szezont és képezz belőle edzőt.Theo írta: Lenne egy kérdésem hozzátok; Jelenleg jó/csapnivaló edzőm van, 877 millióért lehet "kapni" remek/gyenge edzőt, mennyire éri meg? megéri egyáltalán?
Tavaly 4dik lettem a VI. osztályban, idén csak 6., de nagyon szoros volt előttem, mögöttem nagyon lemaradtak. Most fog kifutni egy "generációm", 5 csatárt edzettem eddig, közülük 4-t eladok szerintem és átállok 4-5-1-re, középpályás edzésre. Jelenleg van 300 millióm, kb 2 milliárdom lesz, ha eladok 4 csatárt. A Stadionom viszonylag szép nagy, 35 500 fő befogadására képes, utolsó meccsemen 30 ezren voltak kint, előtte telt ház voltZ.Chris írta:
Ki, hogy áll és mik a céljai?![]()
30000 eFT-je van.MichaaBee írta:Senki más?1. Michaabee
2. House
3. Messa![]()
szerk.: kudu! honnan van 30 milliód hetedosztályban?![]()
Senki más?1. Michaabee
2. House
3. Messa
Védekezés!bowlinggolyo írta:Semmit nem befolyásol csak lehet vele villogni h válogatott a kapusom és csak u20ba menne oda is termfeletti kell most remek de csak 17 év 40 pár napos, jah és a remek mellett van egy középszerű védekezése ami most am is fontos a kapusoknál
Semmit nem befolyásol csak lehet vele villogni h válogatott a kapusom és csak u20ba menne oda is termfeletti kell most remek de csak 17 év 40 pár napos, jah és a remek mellett van egy középszerű védekezése ami most am is fontos a kapusoknálZ.Chris írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha lenne edzenél egy ilyen kapust akkor mibben segitene az neked? Meg oda szerintem kellene legalább világklasszis védés, ha nem jobb!bowlinggolyo írta:Céljaim:
-Kapusaim mihamarabbi legjobb szintre edzetése van egy válogatott esélyes kis kapusom is,akit nem ártana edzetni
Azt szeretném kérdezni, hogy ha lenne edzenél egy ilyen kapust akkor mibben segitene az neked? Meg oda szerintem kellene legalább világklasszis védés, ha nem jobb!bowlinggolyo írta:Céljaim:
-Kapusaim mihamarabbi legjobb szintre edzetése van egy válogatott esélyes kis kapusom is,akit nem ártana edzetni
Hello!Z.Chris írta:Ki, hogy áll és mik a céljai?![]()
MichaaBee írta:Akkor szeretnék megkérni mindenkit, hogy amennyiben részt kíván venni az "Eurobarca Föderáció" oldalon, azt jelezze! Ha lesz legalább 10 érdeklődő, megcsinálom az oldalt.
1. Michaabee
2. House