Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondd azt h impotens vagyLG írta:Már torom is a fejem a kovetkezonBadi írta:Akkor minden oké, de ne ijesztgess minket ilyenekkel![]()
Már torom is a fejem a kovetkezonBadi írta:Akkor minden oké, de ne ijesztgess minket ilyenekkel![]()
Nem Rivaldinhok vagyunk miLG írta:Perxe h nem. Csak kiváncsi voltam a reakciotokra, de ugylátom azért nem nagyon vettétek be..Charlie írta:LG magad sem gondolod komolyanUgye nem?Nyugtasss meg minket.
C.
Perxe h nem. Csak kiváncsi voltam a reakciotokra, de ugylátom azért nem nagyon vettétek be..Charlie írta:LG magad sem gondolod komolyanUgye nem?Nyugtasss meg minket.
C.
Ugy!Badi írta:ezt hogy érted?![]()
En fiu vagyok, csak más mint a tobbiekBadi írta:te melyik csoportba tartozol?LG írta:15 fiu, 8 átmenet, 10 lány
te melyik csoportba tartozol?LG írta:15 fiu, 8 átmenet, 10 lány
nállunk:37emberből 31fiú,a többi meg ilyen egyéb genetikai hulladék,meg van két jó csirke!PetI írta:A mi osztályunkban 36-ból 28 a lány.Mr. Master írta:És a legjobbat még nem is mndtam: Jövőre a 9C, 9D, és 10C osztály összesen 90 tanulójából 22 lesz fiú!Úgyhogy sztem itt a rekord.
Ami azt illeti: Én nem járnék abba az osztályba. Minden nap hülye női locsogásokat kéne hallgassak.. Még így sok lesz ennyi lány.mrmonster írta:Nem olyan jó az. Úgy elkényeztetnek, hogy csak na