Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gratulálok, csak így továbbEtooka írta:Ééés megvolt az első meccsem, amin partjeleztem![]()
A játékvezető szerint nagyon jól ment, sőt, azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy első meccsem volt, fantasztikusan ment. Én magam is nagyon élveztem, és már alig várom a következő küldést.
Folytatás kedden, egy I. korcsoportos találkozót fogok vezetni
Most éppen egy utánpótlás meccsen, és nb2-esen, Ajkán, Veszprém megyében.van Bommel írta:Melyik megyébe, és milyen osztályokba parjelzel?
Melyik megyébe, és milyen osztályokba parjelzel?Etooka írta:Ééés megvolt az első meccsem, amin partjeleztem![]()
A játékvezető szerint nagyon jól ment, sőt, azt mondta, hogy ahhoz képest, hogy első meccsem volt, fantasztikusan ment. Én magam is nagyon élveztem, és már alig várom a következő küldést.
Folytatás kedden, egy I. korcsoportos találkozót fogok vezetni
köszönöm szépen az infótEtooka írta:Az adott megyében az adott város helyi játékvezetői testülete szervezi adott időközönként. Nálunk, Veszprém megyében decemberben kezdődött, és márciusban volt a vizsga, de fogalmam sincs, máshol hogyan van.madmushroom írta:hol végezted el és mennyiért ? nagyon érdekelne a dolog..pls valami plusz infót
Remélem, tudtam segíteni.
Mihii![]()
Boldog névnapot, és Barca-sikert illetve bajnok cím ünneplést a hétvégére.
Az adott megyében az adott város helyi játékvezetői testülete szervezi adott időközönként. Nálunk, Veszprém megyében decemberben kezdődött, és márciusban volt a vizsga, de fogalmam sincs, máshol hogyan van.madmushroom írta:hol végezted el és mennyiért ? nagyon érdekelne a dolog..pls valami plusz infót
infót légyszives..hol van erre lehetőség ?gonosz írta:Etooka!miihii írta:Tomi!
Akkor sikeres,tévedésektől mentes sípmesteri karriert kívánok!Puhl Sanyi is kezdte vhol,nem?![]()
Hasonlóan szép pályafutást kívánok!
Aztán óvatosan szaladgálj ott a vonalnál a sérülés után!![]()
Apropó,ha már bíró...VIDEÓD VAN?
Sok sikert, Anyukád ne sokat emlegessék!Én is megcsináltam még régen, de nem vitt rá a lélek, hogy vezessek, viszont a meccsekre ingyen mehettem!
Tényleg nagy kalappal!
Etooka!miihii írta:Tomi!
Akkor sikeres,tévedésektől mentes sípmesteri karriert kívánok!Puhl Sanyi is kezdte vhol,nem?![]()
hol végezted el és mennyiért ? nagyon érdekelne a dolog..pls valami plusz infótEtooka írta:Ja, persze, te jó ég...miihii írta:Biztos ismered a mondást,h "a bírónak nincs videója"![]()
Hát, olyat én sem ígérhetek, de sasszemet mindenképp
![]()
Ja, persze, te jó ég...miihii írta:Biztos ismered a mondást,h "a bírónak nincs videója"
Biztos ismered a mondást,h "a bírónak nincs videója"Etooka írta:Köszimiihii írta:Tomi!
Apropó,ha már bíró...VIDEÓD VAN?Igyekszem majd, remélem, nem fogok tévedni.
Lehet,hogy én vagyok buta, de ezt az utolsó mondatodat nem teljesen értem.Viszont ha az ítéleteim visszanézéseire gondolsz, akkor ki kell,hogy ábrándítsalak.![]()
Még egyszer kösz a biztatást.
Köszimiihii írta:Tomi!
Én megnéztem az oldalad...spanyolok96 írta:pls nézzétek meg a honlapomat. ----> http://www.csakabarca.honlapepito.hu
frissítve van a Bajnoko Ligája menüpont is.