Nem, most több lett benne.Badi írta:már 3 éve mindig ennyi csík van...eddig nem volt ez baj?
Idei:

Tavalyi:

Én imádom a Nike-t, eddig rengeteg jó cuccot adtak ki, főleg a Barca-szerkók voltak nagyon jók, de most nagyon mérges lettem rájuk. Meg a vezetőségre is. Bár rájuk másért is mérges vagyok...cruyff írta:Lehet, hogy az a taktika, hogy sokkoljuk az ellenfeleinket...(is)![]()
![]()
de ha már szóba hozta valaki a reált, náluk legalább nem probléma, hogy milyen színű a nadrág,
meg nem lehet nagyon elcseszni a felsőrészt sem. Ez a csíkos felsőrész a piros nadrággal hasonló, mint a bayern münchennek volt egykor. A váltómez meg borussia dortmund. A BARCA MEZ NEM CSÍKOS, HANEM SÁVOS AZ ISTEN SZERELMÉRE! Ezt jó lenne, ha a Nike is felismerné!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Minek ebbe belekeverni a Madridot? Az ő mezük senkit nem érdekel. Az szerintem normális, ha valaki sopánkodik azon, ha a kedvenc csapata csúnya mezben játszik.Badi írta:A realnak szebb. drukkolj nekik!Kitfisto írta:Ekkora csira mez!Szégyen!Szerintem nagyon buzis a 2.!
A realnak szebb. drukkolj nekik!Kitfisto írta:Ekkora csira mez!Szégyen!Szerintem nagyon buzis a 2.!
Vito írta:az első jó lenne, de az a nadrág naon elrontja.
a kapusmez és a kék-fekete szintén jó
a zöldet(?), sárgát(?) pedig meg kell szokni
csak az a baj vele, h télleg nem a Barca színe (bár a katalán zászlóból?)
antiimperialista írta:Hát, vazze, ez ocsmány. Amikor hallottam, hogy milyen színűek lesznek az új mezek, próbáltam elképzelni, és nagyon megijedtem, de még az sem volt olyan csúnya, mint ezek. Nyomok egyet a hányingerre...
Nem lehet, hogy azért ilyen az idegenbeli mez, mert megszavaztatták a játékosokat, hogy milyen színű legyen, és mivel túl sok a brazil, a fossárga nyert?
A piros gatya meg nagyon [auto_cenzúra] az első mezhez, aki kitalálta, az egy baromállat.
Ha a harmadik a tavalyi idegenbeli, akkor az nagyon szép, legalább egy értelmes meze lesz a csapatnak. Ha idén venni fogok egyet, akkor ez lesz az. A tavalyi első mez úgyis megvan, az idei minek... Dortmundszurkoló meg nem vagyok, így a második kilőve.
Kb. annyira fogom ezeket a mezeket szeretni, mint rijkaardot...
a piros gatya az teljesen rendben van!de ennek a zöldnek tényleg semmi köze a katalán sárgához.Enrique írta:Ez neked az a sárga, mint ami a katalán zászlóban van????redlions írta:Az elsőben miért baj, hogy vörös a nadrág??? Az angol kutatók szerint így nagyobb a győzelmi esély....
Sárgának van köze a Barçához! Katalán szín.Sárga alapon a 4 csík, nem?
![]()
Szemorvos..![]()
Az angol kutatók engem meg nem nagyon izgatnak, nekem nem kell piros gatya.