2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát reménykedjünk szerintem megérdemelné!!danko94 írta:Akkor lehet, hogy ez egy gesztus Pep töl h elviszi és a 89.-percben berakja...lionel_messi írta:Millito "tudtommal" nem játszott egy percet sem a kupában ezért neki nem jár a cím hogy spanyol kupa győztes sajnos.....
Akkor lehet, hogy ez egy gesztus Pep töl h elviszi és a 89.-percben berakja...lionel_messi írta:Millito "tudtommal" nem játszott egy percet sem a kupában ezért neki nem jár a cím hogy spanyol kupa győztes sajnos.....
danko94 írta:A képeken ott van Henry is és ő sem fog játszani, csak szimplán elmentek átvenni az érmeket...Valdés1 írta:www.sport.es itt vanak képek ahogy megérkeznek a kupadöntöre.... Jólátom,hogy otvan Milito is? Talán játszhat is?:) vagy ne füzzünk tul sok reményt hozzá
A képeken ott van Henry is és ő sem fog játszani, csak szimplán elmentek átvenni az érmeket...Valdés1 írta:www.sport.es itt vanak képek ahogy megérkeznek a kupadöntöre.... Jólátom,hogy otvan Milito is? Talán játszhat is?:) vagy ne füzzünk tul sok reményt hozzá
Az lenne csak a meglepő húzás. Egy valami mindenképpen kiderül a videóból meg a képekből. Még Valenciában is a Barcelonának szurkolnakValdés1 írta:www.sport.es itt vanak képek ahogy megérkeznek a kupadöntöre.... Jólátom,hogy otvan Milito is? Talán játszhat is?:) vagy ne füzzünk tul sok reményt hozzá
Jaj mert talán akkor már holnap elkezd edzeni, nem? Aki egy éve kidőlt, annak sok jót nem lehet javasolni! Főleg, hogy nem gyógyul! Szinte semmit! Már hónapok óta áll a rehabilitációja, talán nem megalapozatlan vagy hülyeség az a feltevés, hogy a visszavonulása eléggé közel van...Messa írta:Hagyjuk már ezt.Kamarilla írta:Talán, mert nem bírják összefoltozni! Hamarosan vissza fog vonulni, ő is tudja. Sajnos... Nesta 2 ---> kényszerből kell abba hagynia.Már miért vonulna vissza?
Sok játékos életében volt hosszabb sérülés. Nem fog ő visszavonulni. Illetve de, egyszer biztos. De az nem most lesz.
Hagyjuk már ezt.Kamarilla írta:Talán, mert nem bírják összefoltozni! Hamarosan vissza fog vonulni, ő is tudja. Sajnos... Nesta 2 ---> kényszerből kell abba hagynia.
Semmit nem lehet róla tudni sajnos.k.mate1111 írta:Sziasztok mi a baja Millitonak?
Ha ilyen mélyről vissza tud jutni akkor fejbe nagyon rendbe van, de nem lesz könnyű.ha vissza is tér sztem mindig benne lesz a félsz, h mikor jön a következő sérülés.én mindenesetre szoritok neki, mert még benne(lehet)van jó pár sikeres szezon.krisz100 írta:hát nagy szívás hogy lesérült, pdig mien jó védő!remélem hogy nem kell abbahagynia a focit!
Az igazság egy olyan dolog, ami fájó, de attól, hogy fáj, az még igazság marad! Próbálok Gabihoz nagyon pozitívan állni, de gyerekek ez nem fog menni! Nem gyógyul, alig van vmi eredmény! Már a fiatalok ki is szorították a kezdőből! Nagyon sajnálom szegény srácot, de ez nem fog neki mennilionel_messi írta:Húde pozitívan állsz mind2 játékoshoz
Kamarilla írta:Talán, mert nem bírják összefoltozni! Hamarosan vissza fog vonulni, ő is tudja. Sajnos... Nesta 2 ---> kényszerből kell abba hagynia.
bali 15 írta:A Londonba utazó keretről tudunk valamit? Mert ha nem tudunk semmit akkor van rá remény hogy Milito talán valahol Londonban sunyul.
Most nagyon jól jönne....
Éppenséggel volt, csak nem nagyon figyeltek.Zozzy 5 írta:Nagyon le vagyok maradva, úgyhogy kérdeznék vki okosat, hogy mi az istenverése van Militoval? Elvileg februárig volt sérült, és most nagyon nem jönne rosszul. De a hírekben semmi nincs róla, az se, hogy miért nem jön szóba se...
váratlan szó helyett más illene erre a lépésre. de lehetősége se igen lesz rá szntem, am meg biztos jó ötlet lenne ,hiszen alig van játékhiányarecrea írta:Szerintem Pep húz ma valami váratlan, és Milito fog kezdeni![]()
![]()
![]()
Szegény srác, kíváncsi vok, mi van vele...de hogy senki nem tud semmit az állapotáról?!