Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt azért nem mondanám hogy ő a legnagyobb argentín!Rapika írta:Haggyad,ennek hiába beszélsz!Zsolti írta:hát az albiselectét nem nevezném kis csapatnak,és ottis nagyon villog!Ő a legnagyobb argentin!!!!visca el barca írta:agyam eldobom.
felejtsetek már el riquet.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
kulonben is itt mért nem élt a lehetoseggel?...
voltak olyan gyenge meccsei h ihaj.
Haggyad,ennek hiába beszélsz!Zsolti írta:hát az albiselectét nem nevezném kis csapatnak,és ottis nagyon villog!Ő a legnagyobb argentin!!!!visca el barca írta:agyam eldobom.
elment és kész.
ennyi.
tipikusan az a játékos aki klubszinten csak "kis" (villar.) csapatokban tudja megmutatni h mit tud.
Hát ez elég féloldalas csapat lenne...Laja írta:Azért srácok a van Nistelrooy-ra csak úgy gondoljatok, hogy a helyzeteinek kb a 99%-t berúgja (emlékezzetek csak az EB-n a németeknek milyen gólt rúgott, szerintem még Ronaldinho se tudna úgy beleérni a labdába), Eto'o az idén hány tiszta helyzetet hagyott ki?
Persze ezzel nem azt mondom, hogy vN kell nekünk Eto'o helyett, de kritikus helyzetekben (pl.: Chelsea-Barcelona) nem biztos, hogy 7 méterről a kapufa mellé lövi bikából, ha szépen be is csavarhatja a hosszúba, tudjátok a rutin.
és ha jönne, kb így nézhetne ki a csapat:
--------------------VV
Belletti------Puyol------Edmilson----Gio
Guily-------Deco-------Xavi
----------------------------Ronaldinho (javarészt bal szélen de mindegy hol)
--------------------------------------Eto'o
---------------------van Nistelroy
Azért ez legalább olyan ütős felállás, mintha Eto'o lenne vN helyén és Henry Eto'o helyén
hát az albiselectét nem nevezném kis csapatnak,és ottis nagyon villog!Ő a legnagyobb argentin!!!!visca el barca írta:agyam eldobom.
elment és kész.
ennyi.
Ez a nagy igazság!25 misiből meglehet venni Gallast sőt még Kompanyt is!Télleg milyen rég hallani róla!LG írta:Van Nistelrooy nagyon jo csatár, de nekunk nem kell semilyen csatár abbol a pénzbol nagyon király védo(ke)t
lehet venni
Én is!Pedig télleg sokkal jobb mint Guily csak át egy kicsit nagy az arca mondjuk van mire...!de akkor sem kell!Zsolti írta:nagyon jó focista,de figo meg bekem után őt utálom a legjobban!
Én úgy hallottam/olvastam lemondott a fizetése nagy részéről!cruyff írta:Tudni kéne mennyi lenne a fizuja! Lehet, hogy krva sok, és ahhoz képest, hogy valszeg sokszor pados lenne, ez már luxus! Én személy szerint csak Guily helyett tudnám elképzelni.visca el barca írta:hát én nemtom mi lesz ezzel a "szerencsétlen" saviola gyerekkel....szegényen annyira látszik h maradni akar....
ha nem jön henry/torres/(Isten óvjon)fanninsztelroj(tól) akkor szerintem nyugodtan maradhatna. sztem maxi lopeztol klasszisokkal jobb játékos (egyenlőre). (bár mindkettő riveres volt...)
bár az tényleg nagy kérdés szamomra h mien poszton lehetne (csereként) szerepeltetni.
Tudni kéne mennyi lenne a fizuja! Lehet, hogy krva sok, és ahhoz képest, hogy valszeg sokszor pados lenne, ez már luxus! Én személy szerint csak Guily helyett tudnám elképzelni.visca el barca írta:hát én nemtom mi lesz ezzel a "szerencsétlen" saviola gyerekkel....szegényen annyira látszik h maradni akar....
ha nem jön henry/torres/(Isten óvjon)fanninsztelroj(tól) akkor szerintem nyugodtan maradhatna. sztem maxi lopeztol klasszisokkal jobb játékos (egyenlőre). (bár mindkettő riveres volt...)
bár az tényleg nagy kérdés szamomra h mien poszton lehetne (csereként) szerepeltetni.