Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ez rendes volt... + redlions is az... Mondjuk ez nem igazán rendesség hanem normális hozzáállás ahhoz képest h barcások vagytok...Boixos írta:így van! az Öregért játszák ezt a meccset, ez nem kis gesztus volt a margittól. egyébként sem kell divatozni, ha a barcelona jönne ide, ugyanúgy tele lenne a stadion, ráadásul nagyobb részt olyan fazonokkal, akik 10 perccel a meccs előtt lettek barcelona szurkolók.
Nekem már az is fáj amit művelnek Puskással,a hányinger kerülget tőle...szerencsétlent békén hagyhatnák!redlions írta:Miért fáj az egyeseknek, hogy más magyar Barçás kimegy a Real meccsre, mikor magyarokkal játszanak???![]()
Egyébként a magyar legenda - Puskás Öcsi - megérdemli, hogy nagy felhajtás legyen miatta! Mert miatta jött létre a meccs...
Apukámmal amint megvan a sorsolás lefoglaljuk a jegyet a hazai el clácicora és irány:KATALONIA!Zsolti írta:hát perxe,de csakis a nou campban!
Csak ha nem a Barcácal játxikZsolti írta:hát én ki nem tenném a lábam egy reál mecsre sem.
Én láttam!Az egy akkora moderálva....Charlie írta:Valaki látta a tegnapi vagy azelőtti Nemzetiben az 1ik képet?![]()
Barca mezben vigyorgó kölyök a reál meccsre 1 jeggyel.
C.
nem kéne
Én is cak az Argentinra fogok menni!Chris írta:én szégyellem magam helyette.
nem lenne az a pénz, amiért elmennék.
A főnököm nagy reálos, már kérdezte megyek-e, mondtam neki, hogy ez egy hülye kérdés.
Aki igazi barca drukker az nem megy el. (szvsz)
Az argentínra viszont el szeretnék menni.