Most néztem a Bundásliga utolsó fordulóját.
Karlsruher - Hertha

A Karlsruher már tuti a Bundás II.- ben folytatja. A maguk 26 egységével tuti kiesők.
A Hertha jelenleg 4. 63 ponttal. Előtte van a Stuttgart, illetve a Bayern ( 64-64 ponttal), illetve a Wolfsburg ( 66 p. ).
Az utolsó körben viszont a Bayern fogadja a Stuttgartot, így ha nyer a Hertha, akkor tuti feljön egy helyet ( lesz 66 pontja, míg a Stuttgart vagy a Bayern pontot, pontokat fog veszteni).
Ha nyerne a Hertha, akkor elcsípné minimum a 3. helyet, ami BL kvalifikációt jelent. Ha kikap, vagy remizik, akkor viszont marad a 4. helyen, azaz UEFA Kupát érő helyen.
Tudjuk, hogy anyagilag, és erkölcsileg is többet jelent egy esetleges BL indulás, UEFA Kupát nem igazán veszik komolyan..

Még egy motiváló erő, ami hathat arra, hogy nyerjen a Hertha, hogy, ha a Bayern - Stuttgart meccs végeredménye X lesz, és a Hertha nyer, akkor átlépi mindkét csapatot, ergó 2. helyen végez, ami automatikusan vezet a BL csoportkörbe.
Remélem érthető voltam, és a Hertha játékosok is úgy gondolkoznak ahogyan én. Az odds tűrhető, sőt, több, mint jó.
Tehát :
Karlsruher - Hertha
V 3.75 4.4
1.65