Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
spanyol - német 1-0reny231 írta:Helló!! Valaki tudja h az U19-es válogatott Spanyol-Német, Észtország-Csehország meccs eredménye mennyi lett???
és milyen kombokat raksz?kiválasztasz pl 3meccset és azok eredményeit változtatod vagy különbözömeccseket?elmagyaráznád?gekkodan írta:Ez azért így nem igaz, rengeteget teszek. Az az elméletem, hogy 10-ből 3-4 fogadás jöjjön be és akkor már bőven behozza azt, amit buktam, sőt. Ez kb úgy néz ki, hogy 7végi bajnoki fordulók esetén napi 3-4 kombót berakok. Tegnap és tegnap előtt is 3/1 kombo jött be, szal 6/2 az arány. Igaz, hogy a 4 bukott elvitt 2 rugót, de hozott a 2 nyertes 15 rugesztOrdog írta:Basszus gekkodan, te nagyon sűrűn nyersz, hogy a viharba csinálod?:D
Minden elismerésem:)![]()
Köszi amúgy
Ez azért így nem igaz, rengeteget teszek. Az az elméletem, hogy 10-ből 3-4 fogadás jöjjön be és akkor már bőven behozza azt, amit buktam, sőt. Ez kb úgy néz ki, hogy 7végi bajnoki fordulók esetén napi 3-4 kombót berakok. Tegnap és tegnap előtt is 3/1 kombo jött be, szal 6/2 az arány. Igaz, hogy a 4 bukott elvitt 2 rugót, de hozott a 2 nyertes 15 rugesztOrdog írta:Basszus gekkodan, te nagyon sűrűn nyersz, hogy a viharba csinálod?:D
Minden elismerésem:)
Azt gondoltad, hogy a komplett Dream Team-mel fogunk egy tét nelküli meccsen felálni 4 nappal a BL döntő előtt?honda25 írta:Megint elbuktam a fogadásokat a Barca miatt...
Ez van...
Hogy tehet most a Barcára pont egy Barca-szimpatizáns..?honda25 írta:Megint elbuktam a fogadásokat a Barca miatt...
Ez van...
300 Ftfcbarca0827 írta:Tippmix mára:
Debrecen - Ferencváros Hvégeredmény: 31:29
Győr - Újpest Hvégeredmény: 4:3
Bayern München - Stuttgart Hvégeredmény: 2:1
Wolfsburg - Werder Bremen Hvégeredmény: 5:1
Benfica - Belenenses HNem kezdődött
Barcelona - Osasuna HNem kezdődött
Jaja. Igazad van. Egy esetleges győzelemmel , és némi szerencsével akár elérhetik a play-out zónát.Robee írta:Én úgy tudom, hogy a 16. osztályozót játszik majd a bundesliga2 3. helyezettjével. Szóval lehet ott még jó meccsPrimitive írta:Most néztem a Bundásliga utolsó fordulóját.
Karlsruher - HerthaA Karlsruher már tuti a Bundás II.- ben folytatja. A maguk 26 egységével tuti kiesők.
Én úgy tudom, hogy a 16. osztályozót játszik majd a bundesliga2 3. helyezettjével. Szóval lehet ott még jó meccsPrimitive írta:Most néztem a Bundásliga utolsó fordulóját.
Karlsruher - HerthaA Karlsruher már tuti a Bundás II.- ben folytatja. A maguk 26 egységével tuti kiesők.