Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár nem látjuk teljesen, de szerintem így is jól néz ki. A nike-hoz is el kell már egy kis újítás, úgy látszik megjött.danko94 írta:http://www.newsfortruefcbfans.com/email ... _r5_c2.jpg
Itt lászik a kapus mez és észre vehető a képen még 1 dolog, ami a labda....Ezek szerint ilyen lesz az új nike labda, elég gagyin néz ki...![]()
Én speciel eléggé férfinek érzem magam, mégis simán felvennék rózsaszín cuccot.VIII.Henrik írta:Borzasztó a 2. mezünk!Értem én, hogy a női szurkolók száma egyre nő, de könyörgöm, FÉRFI EMBER NEM VESZ MAGÁRA RÓZSASZÍNT!!!
Lehet, félreérthető voltam. A Barca jővő évi kettes számú/idegenbeli mezére írtam, h tetszik, nem Puyol pólójára...mindorokke_barca írta:Hát nem azért de Puyol polója színben sokkal inkább megközelíti a Juve mezét. Így ha azt tetszik, akkor nem értem a problémád a Juve mezével.
Nagyon jó észrevétel...Titinho írta: Pláne Alves aki ráadásul mindig morcosan is néz. Kis gyalogkakukk...
Ez azért érdekes, mert a tavalyi BL döntőn a Cheslea az új mezében játszhatott! Vagy ezt a szabályt azóta hozták?Sok olyasféle híresztelés látott napvilágot, miszerint a már most bemutatott jövő évi mezben lép majd pályára a Barcelona a Manchester United elleni, Bajnokok Ligája döntőben, ám ebből semmi sem igaz. Az UEFA szabályzata ugyanis kimondja, hogy egy együttes egy adott évben nem változtathat szerelést a legrangosabb európai kupasorozatban, így a 2008/09-es garnitúra fog még "szerepelni" a római Olimpico gyepén.
Nem kötözködni szeretnék,csak ha nem lett volna odaírva te meg tudtad volna mondani hogy nem gránátvörös-kék? Mert én nemcruyff írta:De mi az, hogy a "Nike tervezőcsapata ezúttal a tengerészkék-bordó mellett döntött"? Könyörgöm! Gránátvörös-kék! Az Isten szerelmére, talán a gránátvörös-kéket nem kellene elhagyni!
Ja tényleg nagyon komolyan megvannak csinálva!barcaloki írta:Ha megnézitek a képeket a hivatalos oldalon, nagyon durván rárakták a mezt vmi progival a Játékosokra
És az egyik képen feltűnik Van Bommel ( azon amelyiken Marquez hosszú hajjal van)
Pirosan rábólintanék én is.BarcandLove írta:Még jó hogy színtévesztő vagyokmert az idegenbeli mezt olyan pirosasnak látom
, egyébkén szerintem jók.