Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Talán párakra még hatással volt a hszem,és megspóroltam pár forintotsocio66 írta:Az 'országos egyes' Herthátok vereségre áll 40 perc után..
Hihetetlen gyökér egy csapat,pedig szurkolok nekik,már csak Dárdai miatt is, de sajnos be kell látni,hogy amikor be kéne húzni egy meccset,szinte mindig csődöt mondanak..
szerk: már kettővel megy a Kals..
Azt nem tudom, de ezt a Grafitét szívesen látnám a Barcában cserének, mert ugye ki tudja, hogy mennyi sérülés lesz jövőre...sub_bass írta:Szép volt Wolfsburg![]()
Lehet tudni arról, hogy kiárusítják ezt a csapatot, vagy megpróbálják egyben tartani?
Igen, nekik meg már csak 1 van, szóval nem ők veszélyesek Etoora.currahee írta:félelmetes tavaszi szezont produkál a wolfsburg-i támadó kettős, Dzeko és Grafite!!
25 ill. 26 gól; és ennek nagy részét most a hajrában szerezték.
még egy meccsük van de ha így folytatják még lehet h Eto'o-t is lehagyják...
(főleg amilyen gyenge formában van Samu mostanság...de neki van még 3 meccse ha minden játszik, és csak lő még gólokat...)
cps46 írta:Már Ibisevic őszi 18 góljánál is nagyokat lestem, erre Dzeko most már 20-náljár csak tavasszal. Nem tudom, mivel etetik ezeket az ex-jugókat, de én is kérnék belőle.
![]()
Amúgy Grafite 26 + Dzeko 25 = 51, ami pont annyi, mint a mi Samunk + Messink góljainak száma.
A Wolfsburgnak most már tilos ezt elrontani!!!