Fuss, Peeeep, fussssááááááááááál

Fuss, Peeeep, fussssááááááááááál
Xaviról nem krumplibogarat mond, hanem egy régen ismert színész nevét említi meg. Humphrey Bogart színészt említi. A Casablancában játszott.Fernando írta:Tegnap nem viccelek negyed órát néztem a Sportklub+-on a Barca-Sevilla meccs első félidejét. Ez a Horti kegyetlen![]()
Javi Varrasról volt közeli kép: Javi Varras olyan jófiú kinézetű jámbor ember. Az iskolában is odaadta az osztálytársainak a szendvicsét.![]()
Touré labdát szerzett a középpályán, mert az ellenfél elpasszolta: Vohohóhóó Touré nagy király lett!![]()
Közeli Xaviról egy szöglet előtt: A szépszemöldökű, krumplibogár kinézetű Xavi adhtaj be a labdát.![]()
![]()
![]()
Henry elvitte két ember mellett a szélen: Henry! Becsapott ott két madarat.![]()
Meghát ezek az átlagos dumák: Eto'o Sámuel, meg a világítótorony Touré vagy akár "Iniesta ott fehérlik, illetve saját magát centrifugálta"![]()
![]()
Én ha meghallom kedves Horti urat egyből kikapcsolom a tv-t.Eza z ember a legidegesítőbb élőlény akit hallottam:DFernando írta:Tegnap nem viccelek negyed órát néztem a Sportklub+-on a Barca-Sevilla meccs első félidejét. Ez a Horti kegyetlen![]()
Javi Varrasról volt közeli kép: Javi Varras olyan jófiú kinézetű jámbor ember. Az iskolában is odaadta az osztálytársainak a szendvicsét.![]()
Touré labdát szerzett a középpályán, mert az ellenfél elpasszolta: Vohohóhóó Touré nagy király lett!![]()
Közeli Xaviról egy szöglet előtt: A szépszemöldökű, krumplibogár kinézetű Xavi adhtaj be a labdát.![]()
![]()
![]()
Henry elvitte két ember mellett a szélen: Henry! Becsapott ott két madarat.![]()
Meghát ezek az átlagos dumák: Eto'o Sámuel, meg a világítótorony Touré vagy akár "Iniesta ott fehérlik, illetve saját magát centrifugálta"![]()
![]()
Nekem Gundel abszolút nem jön be, semmi stlusa plusz még felkészületlen keveri a játékosokat.Műsorvezetőnek jó, kommentátornak kevésbédarmian írta:Konföderációs kupa döntőn Gundel valami ilyet mondott, "Beteszi a labdát a likba a kis huncut Maicon"Bírom ezt a csávót, bár sokszor eléggé benézi, hogy kinél van a labda, meg kicsit lagymatag a közvetítés, de jófej
Tudtommal, megpróbálják "leszerződtetni" Hajdú B. Pisti-t...Fernando írta: Aki az m1-en közvetített az fogja a TV2-n.
Aki az m1-en közvetített az fogja a TV2-n.Luis Gustavo írta:Már volt ott??? ezt eddig nem is tudtam, mondjuk 2 éve van nálam sport tv...akkor igy már világos a dolog.Valbali írta:Nem valószínű, hogy átvennék Hortit, mert már volt ott egy rövid ideig. Am bundesliga2 lehet, hogy marad az SK-n.Luis Gustavo írta:Hát azt hiszem, hogy a Horti akkor sürgősen igazoljon át a sport tv-hez, mert most úgy tűnik, hogy csak langyos meccseket tud majd követíteni, és elalszik majd a beszólásai alatt, olyan unalmas lesz a közvetítés
mellesleg kiváncsi leszek ki lesz a TV2 BL kommentár....lehet hogy,
Bárdos András & Máté Krisztina pár...HAHAHAHA
kösz a segítséget
Nem mellesleg, az ATMA elleni idegenbeli Király Kupa meccsen Messit úgy istenítette, hogy már majdnem kellemetlen volt.ozsimiki írta:frisseknek,és kevésbé járatosaknak annyit írnék,h Farkas Norbi BARCA drukker![]()
![]()
KÖZTUDOTT![]()
az h a közvetítéseiből olykor a fordítottja jön le, egy dolog, talán mert túlságosan leplezni akarja a közvetítés alatt ezt.
faithnomore írta:simán több nézője van egy bundesliga 2 meccsnek mikor Horti mester közvetíti, mint egy német 1. liga közvetítésnek léderer koma társaságában
Ó a normálatlan a Bl döntő ismétlésnél, kb a 70. percben, elkezdi:MichaaBee írta:A kupadöntő ismétlését néztem pár napja a sportklubon. Második gól után egymásra ugrálnak a játékosok, erre Horti benyögi: "Micsoda melegrakás."ez má' fáj
Ő kell a TV2-be.
Ja!bottlikakos írta:Jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rohadt jó dumája van.MichaaBee írta:A kupadöntő ismétlését néztem pár napja a sportklubon. Második gól után egymásra ugrálnak a játékosok, erre Horti benyögi: "Micsoda melegrakás."ez má' fáj
Ő kell a TV2-be.![]()
![]()
Jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rohadt jó dumája van.MichaaBee írta:A kupadöntő ismétlését néztem pár napja a sportklubon. Második gól után egymásra ugrálnak a játékosok, erre Horti benyögi: "Micsoda melegrakás."ez má' fáj
Ő kell a TV2-be.
Azt valószínűsítem, hogy egy ideig jegelik a Sportklub+-t, átteszik aValbali írta:Most tulajdonképpen a Sportklub szinte foci nélkül marad, németfoci ment, spanyolfoci ment, magyarfoci nemjött, marad egypár kupa meg az orosz/belga bajnokság.
ákoskának is Game over?
Horti koma a Sporttelevízióban is Bundesligát közvetített, de talán csakValbali írta:Nem valószínű, hogy átvennék Hortit, mert már volt ott egy rövid ideig. Am bundesliga2 lehet, hogy marad az SK-n.Luis Gustavo írta:Hát azt hiszem, hogy a Horti akkor sürgősen igazoljon át a sport tv-hez, mert most úgy tűnik, hogy csak langyos meccseket tud majd követíteni, és elalszik majd a beszólásai alatt, olyan unalmas lesz a közvetítés
ákoska (direkt kisbetűvel...) azt állította, h a Bielefeld 8 év után esett ki az élvonalból... utánanéztem, mert gyanús volt, és igen, megint baromságot mondott: az Arminia a 03/04-es szezonban jutott fel, ami gyenge matekkal is könnyen kiszámolható, h 5 élvonalbeli évet jelent...Valbali írta:Léderer barátunk ma megint alakított. Állítása szerint, a Wolfsburg a szezonbéli 77 góljával a topligák közül a legeredményesebb csapat.
Nálam azért a Barca 104 gólja még mindig több.![]()