Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.05.25. 21:39:22

Barca - Mu. Hihetetlen. 2 nap van vissza, de ha csak rágondolok.. gyomrom zübörög. Új edzővel, 1. évben, 3ból 2 kupa már egy Isten áldása. De! Itt a nagy csansz. Kérlek titeket Katalán óriás játékosai, kik kimentek a Római gyepre, Nyerjetek :cry: . Nyerjetek azokért, akik nem lehetnek ott a meccsen, akik elmentek veletek szurkolni, akik otthon maradtak, mert nem tudnak elmenni. Nyerjetek Pep-ért, nyerjetek miattunk, kik miniatűr országunkból drukkolunk nektek, de legfőképp magatokért. Írjátok be magatok ténylegesen a történelembe. Legyetek ti Róma gladiátorai, Európa királyai, Világ urai...

we will be there :)

visca el barca, visca el catalunya
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.25. 21:38:04

Mosquito írta:
Kubala írta:....
Iniestaval és Henryval szerintem nem lehet teljes mértékben számolni. Lehet kifutnak kezdőként, de láthattunk már nem 1 hasonló szitut amikor szintén erőltették a játékot sérült focistánál(mert ők is azok még, hiszen nem ennyi a szükséges gyógyulási idő) és 10-20perc után jöhetett a csere. Még akár nagyot is szívhatunk ezzel. :(
Felépültek,nemtudom feltűnt-e.
Ha olyan komoly lenne a sérülésük hidd el,hogy nem játszanának.
2006ban is Xavi nélkül és Messi nélkül játszottunk.

Biztos vagyok benne,hogy legalább 90%-s állapotban vannak...
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.25. 21:27:44

lionelmessi19 írta:Most vajon lehetne játszatni Muniesát ?
Nincs nevezve a Bl-ben.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.25. 21:26:14

lionelmessi19 írta:Most vajon lehetne játszatni Muniesát ?
mégha lehetne is, és bízna is benne Pep, óhatatlanul Gibbs esete jut eszembe...
Kubala
Barça C

2009.05.25. 21:24:09

És igen, jó kérdés, hogy Henry és Iniesta teljesen 100%-ig jöttek rendbe, vagy csak simán 100%-ig.
Cruyff, én is úgy látom, hogy a ManU nem sokat erősödött (hova erősödjenek? BL, bajnokság, Világ Kupa), viszont a Barca lelkileg sokkal erősebb, mint tavaly, és amit eddig is tudtak, azt Guardiola helyre tette, és meg merik, meg tudják csinálni a passzokat, trükköket, lövéseket. Ja, és ha úgy játszana a ManU, mint a Chelsea (ami szerintem nem így lesz, mert sokkal kreatívabb csapat), akkor ott lesznek az átlövések, Xavival, Iniestával, Touréval, stb. És ha lehet, szándékosan lábra lőjék, nem feltétlenül sportszerű, de egy döntőben a cél szentesíti az eszközt! :twisted:
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.25. 21:20:43

Kubala írta:Szolid véleményem szerint, ha még le is veszik a védők a tridentét, és mondjuk csak Henry tud néha fejelni pontrúgás után, még akkor is ott van Xavi, Iniesta, akik már a a klubban is, a válogatottban is lőttek valami szép összjátékból gólt. Valamint ha Touért nem veszik komolyan, akkora gólt lőhet, hogy van, de [auto_cenzúra] egy életre megjegyzi a nevét. Nem tudom már ki írta, hogy a fehér mezesek ellen jól megy idén, biztos a Masiában ezzel nevelik a kölyköket a Madrid ellen, akkorát nevettem, hogy könnyem is kicsordult :) Ami a védelmet illeti, ha végig koncentrálnak hátul, és Valdes is csak mondjuk ötös skálán négyessel véd, akkor Ciprianu nem lehet gond, Rooneyra kell még vigyázni, Giggs szerintem tartható, de mondom, ha koncentrálnak, nem tud ő se olyan jó labdát adni, mert félúton lekapcsolja valaki. Ki van még? ja, talán Carrick, róla nem tudok nyilatkozni, mintahogy Parkról sem. Én csak egyet kérnék még, Machedát be ne állítsa, mert a srác szerintem győztes gólt lőne itt is. Aztán én a helyében vissza is vonulnék. A csúcson kell abbahagyni :)
Giggs tényleg tartható. Csak az a gond hogy Scholes-ra is ezt mondtuk tavaly.. :?
Szerintem ha CR7 szembekerül Piquenbauer-el akkor az elegánsan elveszi a labdát tőle. Toure-nak pedig nem okoz gondot ha a védelemben játszik mert ha Pique is veszélyes a kapura időnként akkor ő is.
Pique nálam az év legkellemesebb csalódása. A szezon elején még az új Oleguer-t láttam benne, de ollózik jól fejel elegánsan szerel, jó játékos.
Na de a témára visszatérve, a csapatban csak két fizikumú játékos van aki talán meg tudja állítani Rooney-t. Puyol és Yaya.
Én tőle félek a legjobban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.05.25. 21:26:25-kor.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.25. 21:20:26

Most vajon lehetne játszatni Muniesát ?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mosquito

2009.05.25. 21:20:16

Kubala írta:....
Iniestaval és Henryval szerintem nem lehet teljes mértékben számolni. Lehet kifutnak kezdőként, de láthattunk már nem 1 hasonló szitut amikor szintén erőltették a játékot sérült focistánál(mert ők is azok még, hiszen nem ennyi a szükséges gyógyulási idő) és 10-20perc után jöhetett a csere. Még akár nagyot is szívhatunk ezzel. :(
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.25. 21:18:38

Puyol05 írta:
LM10 írta:Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást :D

----------------------V.V.-------------------------

Puyol------------Piqué---------Touré--------Sylvinho---

--------------------------Keita---------------------------

------------------Xavi---------------Iniesta--------------

Messi---------------------Eto'o-----------------Henry-----------

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat :wink:

én Keita helyett Busquetset játsuattnám, és Piquét és Tourét megcserélném. de ezt nem kötekedésből írom :D :wink:
Én meg a védősórból kiszedném Tourét és beraknám Caserest...
Touréra nagy szükség lesz a kp-ra,nincs nála jobb szűrőember...

Semmi értelme nem volt meg venni Caserest,ha nem játszik sokat,de most bizonyíthat,hogy mekkora tehetségnek tartják...
Mosquito

2009.05.25. 21:12:34

Slither írta:Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!

Amúgy középpályán Keitát játszatnám szűrőként, és nem Sergit.
A középpálya a legfontosabb, minden más csak mellékes.
Védekezés, labdatartás, támadás, minden ott dől el. A chelsea ellen is azért nem működött semmi, mert a középpályán nem volt meg az összhang. Középpályás védekezés -Keita és Sergio ellenére is- 0 volt, a támadásépítés szintén. A Labdát is jóval kevesebbet birtokoltuk, mint egyébként szoktuk. Rengeteg csatát elbuktunk a pálya közepén.
Nem emlékszem, hogy Keita valaha is vkp-t játszott volna nálunk(talán a szezon egelején pár meccset? passz).
A védekezés pedig nem lenne akkora gond(akárki is az ellenfél), ha a középpálya működik és -itt jön az amiért a fiatalt favorizálom Martin helyett- a védők nem ajándékozzák az ellenfélnek a labdákat. Márpedig ez utóbbira Caceres esetében igen nagy a sansz. Láthattuk -már aki látta- a Porto ellen milyen kegyetlenül kihasználják az adódó lehetőségeket a manchester támadói(lásd az ogre(nem ugrik be a neve sry) gólja).
Igazán kivédekezni a pontugásokat és szögleteket kell, akkor viszont általában mindenki hátrajön és nem annyira számít ki a védő.
Kubala
Barça C

2009.05.25. 21:09:22

Szolid véleményem szerint, ha még le is veszik a védők a tridentét, és mondjuk csak Henry tud néha fejelni pontrúgás után, még akkor is ott van Xavi, Iniesta, akik már a a klubban is, a válogatottban is lőttek valami szép összjátékból gólt. Valamint ha Touért nem veszik komolyan, akkora gólt lőhet, hogy van, de [auto_cenzúra] egy életre megjegyzi a nevét. Nem tudom már ki írta, hogy a fehér mezesek ellen jól megy idén, biztos a Masiában ezzel nevelik a kölyköket a Madrid ellen, akkorát nevettem, hogy könnyem is kicsordult :) Ami a védelmet illeti, ha végig koncentrálnak hátul, és Valdes is csak mondjuk ötös skálán négyessel véd, akkor Ciprianu nem lehet gond, Rooneyra kell még vigyázni, Giggs szerintem tartható, de mondom, ha koncentrálnak, nem tud ő se olyan jó labdát adni, mert félúton lekapcsolja valaki. Ki van még? ja, talán Carrick, róla nem tudok nyilatkozni, mintahogy Parkról sem. Én csak egyet kérnék még, Machedát be ne állítsa, mert a srác szerintem győztes gólt lőne itt is. Aztán én a helyében vissza is vonulnék. A csúcson kell abbahagyni :)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:57:35

LM10 írta:Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást :D

Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat :wink:

én Keita helyett Busquetset játsuattnám, és Piquét és Tourét megcserélném. de ezt nem kötekedésből írom :D :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
LM10
Director del Fútbol

2009.05.25. 20:49:53

Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást :D

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.05.25. 20:45:49

Mosquito írta:Örülök, hogy Pep elviszi Muniesat. Így még reménykedhetem abban, hogy Yaya a saját posztján kezd.
Én simán betenném Pique mellé. Nem lenne úgyse sok dolguk, ha Toure szűrne előttük.
:)
Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!

Amúgy középpályán Keitát játszatnám szűrőként, és nem Sergit.
Valbali
Capitá del Barça

2009.05.25. 20:43:55

Carles Puyol Saforcada írta:
cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.
Tavaly a Chelsea is az új mezében játszott, ki is kaptak. :)
Kép
Mosquito

2009.05.25. 20:38:37

Örülök, hogy Pep elviszi Muniesat. Így még reménykedhetem abban, hogy Yaya a saját posztján kezd.
Én simán betenném Pique mellé. Nem lenne úgyse sok dolguk, ha Toure szűrne előttük.
:)
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.25. 20:34:19

skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
mármint gránátvöröskék/sárga -piros/kék/fehér?
Nyugi mi játszunk hazai mezben!
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
szajko
Director del Fútbol

2009.05.25. 20:34:11

skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
Mi vagyunk a pályaválasztók.
Így alap, hogy mi gránátvörös-kék, a mu pedig fehér.
skadi
Capitá del Barça

2009.05.25. 20:31:56

azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.25. 20:21:42

cruyff írta:Tavaly sem volt rosszabb a MU, sőt akkor talán még éhesebbek is lehettek a sikerre. A Barca viszont teljesen maga alatt volt. Felszívtunk ugyan magunkat a két meccsre, de az a Barca sajnos akkor nem volt egységes csapat, nem volt CSAPAT! Akkor 0-0, 1-0 lett. Idén az a MU semmivel sem erősebb a tavalyinál, mi viszont hihetelen mértékben változtunk. Ez a Barca amellett, hogy megőrizte korábbi értékeit (a támadó mentalitást, az agressziót, labdavesztés esetén azonnali le(vissza)támadást, a sok és rövidpasszos, kényszerítős, cselezős, latinos fenomenális és EGYEDI, csak a Barcára jellemző játékstílust) új értékeket is hozott: akarat, küzdőszellem, pszichikai nyomás elviselése, rengeteg futás. Ez a Barca nagyságrendekkel erősebb. Egy meccs alatt bármi történhet. De....hadd ne mondjam már, (mondják már mások) hogy ki ennek a meccsnek az esélyese.... :wink:
nem az számít, ki az esélyes, hanem az, kinek kell győzni! De ez se kérdés!
HARCRA FEL GYŐZNI KELL!
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:19:38

Tavaly sem volt rosszabb a MU, sőt akkor talán még éhesebbek is lehettek a sikerre. A Barca viszont teljesen maga alatt volt. Felszívtunk ugyan magunkat a két meccsre, de az a Barca sajnos akkor nem volt egységes csapat, nem volt CSAPAT! Akkor 0-0, 1-0 lett. Idén az a MU semmivel sem erősebb a tavalyinál, mi viszont hihetelen mértékben változtunk. Ez a Barca amellett, hogy megőrizte korábbi értékeit (a támadó mentalitást, az agressziót, labdavesztés esetén azonnali le(vissza)támadást, a sok és rövidpasszos, kényszerítős, cselezős, latinos fenomenális és EGYEDI, csak a Barcára jellemző játékstílust) új értékeket is hozott: akarat, küzdőszellem, pszichikai nyomás elviselése, rengeteg futás. Ez a Barca nagyságrendekkel erősebb. Egy meccs alatt bármi történhet. De....hadd ne mondjam már, (mondják már mások) hogy ki ennek a meccsnek az esélyese.... :wink:
VISCA EL BARCA!
House
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:08:07

Nincs sok értelme ezekért hszeket pazarolni, ugyanis 98%, hogy nem fog bevállni. Mondhatnám akár azt is, hogy 1. percben megszerzi Valdes a döntő egyetlen gólját, egy óriási szóló után. Ennek mennyi esélye van? :)
Pontosan, nem sok.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.05.25. 20:06:46

cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.25. 20:02:52

Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van??? :oops: :wink:
VISCA EL BARCA!
Mihu
Director del Fútbol

2009.05.25. 19:42:29

bali 15 írta:2006-ban bizakodóbbak voltatok?
Csak látom hogy mennyire aggódtok most....
Akkor még nem jártam ezen a honlapon. :D
Emlékeim szerint akkor nem volt ilyen erős az Arsenal, mint most a Manchester.
Válasz küldése