we will be there

visca el barca, visca el catalunya
Felépültek,nemtudom feltűnt-e.Mosquito írta:Iniestaval és Henryval szerintem nem lehet teljes mértékben számolni. Lehet kifutnak kezdőként, de láthattunk már nem 1 hasonló szitut amikor szintén erőltették a játékot sérült focistánál(mert ők is azok még, hiszen nem ennyi a szükséges gyógyulási idő) és 10-20perc után jöhetett a csere. Még akár nagyot is szívhatunk ezzel.Kubala írta:....
Nincs nevezve a Bl-ben.lionelmessi19 írta:Most vajon lehetne játszatni Muniesát ?
mégha lehetne is, és bízna is benne Pep, óhatatlanul Gibbs esete jut eszembe...lionelmessi19 írta:Most vajon lehetne játszatni Muniesát ?
Giggs tényleg tartható. Csak az a gond hogy Scholes-ra is ezt mondtuk tavaly..Kubala írta:Szolid véleményem szerint, ha még le is veszik a védők a tridentét, és mondjuk csak Henry tud néha fejelni pontrúgás után, még akkor is ott van Xavi, Iniesta, akik már a a klubban is, a válogatottban is lőttek valami szép összjátékból gólt. Valamint ha Touért nem veszik komolyan, akkora gólt lőhet, hogy van, de [auto_cenzúra] egy életre megjegyzi a nevét. Nem tudom már ki írta, hogy a fehér mezesek ellen jól megy idén, biztos a Masiában ezzel nevelik a kölyköket a Madrid ellen, akkorát nevettem, hogy könnyem is kicsordultAmi a védelmet illeti, ha végig koncentrálnak hátul, és Valdes is csak mondjuk ötös skálán négyessel véd, akkor Ciprianu nem lehet gond, Rooneyra kell még vigyázni, Giggs szerintem tartható, de mondom, ha koncentrálnak, nem tud ő se olyan jó labdát adni, mert félúton lekapcsolja valaki. Ki van még? ja, talán Carrick, róla nem tudok nyilatkozni, mintahogy Parkról sem. Én csak egyet kérnék még, Machedát be ne állítsa, mert a srác szerintem győztes gólt lőne itt is. Aztán én a helyében vissza is vonulnék. A csúcson kell abbahagyni
Iniestaval és Henryval szerintem nem lehet teljes mértékben számolni. Lehet kifutnak kezdőként, de láthattunk már nem 1 hasonló szitut amikor szintén erőltették a játékot sérült focistánál(mert ők is azok még, hiszen nem ennyi a szükséges gyógyulási idő) és 10-20perc után jöhetett a csere. Még akár nagyot is szívhatunk ezzel.Kubala írta:....
Én meg a védősórból kiszedném Tourét és beraknám Caserest...Puyol05 írta:LM10 írta:Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást![]()
----------------------V.V.-------------------------
Puyol------------Piqué---------Touré--------Sylvinho---
--------------------------Keita---------------------------
------------------Xavi---------------Iniesta--------------
Messi---------------------Eto'o-----------------Henry-----------
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat
én Keita helyett Busquetset játsuattnám, és Piquét és Tourét megcserélném. de ezt nem kötekedésből írom![]()
A középpálya a legfontosabb, minden más csak mellékes.Slither írta:Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!
Amúgy középpályán Keitát játszatnám szűrőként, és nem Sergit.
LM10 írta:Megkezdem a Bl döntőre a felállás írogatást![]()
----------------------V.V.-------------------------
Puyol------------Piqué---------Touré--------Sylvinho---
--------------------------Keita---------------------------
------------------Xavi---------------Iniesta--------------
Messi---------------------Eto'o-----------------Henry-----------
Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez a felállás lesz. A győztes csapat
Azért nem kéne...bármennyire nem szeretem hátul látni Yayat, egy 17 éves kölyköt nincs értelme berakni BL-döntőre. Akkor minek vettük Cácerest ennyi erővel?!Mosquito írta:Örülök, hogy Pep elviszi Muniesat. Így még reménykedhetem abban, hogy Yaya a saját posztján kezd.
Én simán betenném Pique mellé. Nem lenne úgyse sok dolguk, ha Toure szűrne előttük.
Tavaly a Chelsea is az új mezében játszott, ki is kaptak.Carles Puyol Saforcada írta:A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van???![]()
Nyugi mi játszunk hazai mezben!skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
mármint gránátvöröskék/sárga -piros/kék/fehér?
Mi vagyunk a pályaválasztók.skadi írta:azt tudjuk, ki melyik mezben játszik?
mármint gránátvöröskék/sárga -piros/kék/fehér?
nem az számít, ki az esélyes, hanem az, kinek kell győzni! De ez se kérdés!cruyff írta:Tavaly sem volt rosszabb a MU, sőt akkor talán még éhesebbek is lehettek a sikerre. A Barca viszont teljesen maga alatt volt. Felszívtunk ugyan magunkat a két meccsre, de az a Barca sajnos akkor nem volt egységes csapat, nem volt CSAPAT! Akkor 0-0, 1-0 lett. Idén az a MU semmivel sem erősebb a tavalyinál, mi viszont hihetelen mértékben változtunk. Ez a Barca amellett, hogy megőrizte korábbi értékeit (a támadó mentalitást, az agressziót, labdavesztés esetén azonnali le(vissza)támadást, a sok és rövidpasszos, kényszerítős, cselezős, latinos fenomenális és EGYEDI, csak a Barcára jellemző játékstílust) új értékeket is hozott: akarat, küzdőszellem, pszichikai nyomás elviselése, rengeteg futás. Ez a Barca nagyságrendekkel erősebb. Egy meccs alatt bármi történhet. De....hadd ne mondjam már, (mondják már mások) hogy ki ennek a meccsnek az esélyese....
A BL-ben nem lehet egy szezonban mezt váltani, így az eddigi szerelésben villogtatják tudásukat a Barcás fiúk.cruyff írta:Tudom, hogy hülyeség, de szerintem nagyon fontos lenne, hogy ne az új mezünkben, hanem abban játszunk amiben az egész év során. Nem hozna szerencsét most egy új mez a BL-döntőn... Jó, babonás vagyok, és akkor mi van???![]()
Emlékeim szerint akkor nem volt ilyen erős az Arsenal, mint most a Manchester.bali 15 írta:2006-ban bizakodóbbak voltatok?
Csak látom hogy mennyire aggódtok most....
Akkor még nem jártam ezen a honlapon.