Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja.De most már nem fog jönni!Engem inkább Torres érdekelne mi van vele?A. Gábor írta:Há sztem Gili helyett simán beférne...tudom ott van ezq...de ez csak feltevésKitfisto írta:De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...
Há sztem Gili helyett simán beférne...tudom ott van ezq...de ez csak feltevésKitfisto írta:De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...
De akkor mond hogy ki helyett?A. Gábor írta:hát azé én el tudnám viselni a középpálya valamelyik oldalán...
Nekem sem nagyon szimpi de tud valamit a gyerek!HAnonymus írta:Túl nagy pojáca ahhoz hogy ne mondjam azt hogy HÁLISTEN NEM JÖN IDE!
Mi is vadásztunk rá!Jó játékos nagyon.A. Gábor írta:Cristiano Ronaldo, a Manchester United ifjú sztárja aláírta új, 2010-is szóló szerződését, ezt a Vörös Ördögök menedzsere Sir Alex Ferguson jelentette be nagy örömmel. Hiábavaló volt tehát a Real Madrid igyekezete:
- Cristiano aláírta új kontraktusát - mondta Ferguson -, így felesleges minden további találgatás. A jövő egyik legnagyobb ígéretéről van szó, akire felépíthetjük új csapatunkat.
![]()
![]()
![]()
[auto_cenzúra]
![]()
![]()
![]()
Dehogy. Te jobb helyen vagy ezen a ranglistán.Kitfisto írta:Ki tiltottad?Z. Iván írta:Bocsi, most már nem derül ki, mert töröltem az értelmetlen hozzászólásokat. Kitfisto, meg egy másik Arsenalos kisfiú elkezdet itt ismerkedni.
Ki tiltottad?Z. Iván írta:Bocsi, most már nem derül ki, mert töröltem az értelmetlen hozzászólásokat. Kitfisto, meg egy másik Arsenalos kisfiú elkezdet itt ismerkedni.
Inkább hallgatnál,majd rádöbbenx ha kitiltanak 1 időre!Kitfisto írta:Csak jött egy ismerösöm és itt éget engem.De megnevelem!Charlie írta:Miért?Mi történt?Zsolti írta:komolyan mondom,minyá elsírom magam.
C.![]()
Csak jött egy ismerösöm és itt éget engem.De megnevelem!Charlie írta:Miért?Mi történt?Zsolti írta:komolyan mondom,minyá elsírom magam.
C.
az állad???Maxi írta:plusz ott van az állam!Zsolti írta:húha!![]()
![]()
![]()
na majd meglátjuk,hogy hogy álltok jövőre anyagilag,ha nem nyerek semmit.mondjuk nektek könnyű dolgotok van.perez a nagy sikkasztó bajnok!![]()
![]()
plusz ott van az állam!Zsolti írta:húha!![]()
![]()
![]()
na majd meglátjuk,hogy hogy álltok jövőre anyagilag,ha nem nyerek semmit.mondjuk nektek könnyű dolgotok van.perez a nagy sikkasztó bajnok!![]()
![]()