Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát,, nekem nagyon nem tetszett.miihii írta:Tegnap megnéztem a Wolwerine-t.
Nekem rettenetesen tetszett,kumma jól megcsinálták.Ajánlós!
éjszaka néztem meg, éjfélkor kezdtem el nézni, nekem is nagyon tetszett, bár meglepődtem, amikor kiderült, h egy alapvetően romantikus filmekben járatos csávó (Ryan Reynolds) ilyen szerepet kapott....miihii írta:Tegnap megnéztem a Wolwerine-t.
Nekem rettenetesen tetszett,kumma jól megcsinálták.Ajánlós!
Ah, nem hittem volna, hogy bárki is látta volnatorrestoni írta: [...] Életem [...]
Engem érdekelne.Slither írta:Természetesen angol, ahogy a címből is kiderülhetett.
Nem torrent, hanem direkt letöltés. Nagyon lassú a szerver, szóval nem adom meg annak a linkjét mert akkor még jobban leterhelné...Ilúvatar írta:torrentel szeded? A torrent linkjét megadod?Slither írta:Most szedem a National Geographic - Football Club Barcelona Confidential dokut, ha lent lesz és érdekel vkit, akkor felrakom vhová.
Engem is érdekelne, előre is köszi!Ilúvatar írta:torrentel szeded? A torrent linkjét megadod?Slither írta:Most szedem a National Geographic - Football Club Barcelona Confidential dokut, ha lent lesz és érdekel vkit, akkor felrakom vhová.
Ok!Magyar?Slither írta:Most szedem a National Geographic - Football Club Barcelona Confidential dokut, ha lent lesz és érdekel vkit, akkor felrakom vhová.
Engem ha le jött akkor érdekelne!Slither írta:Most szedem a National Geographic - Football Club Barcelona Confidential dokut, ha lent lesz és érdekel vkit, akkor felrakom vhová.
Én is pontosan ugyanígy vagyok az X-men originsal, ahogy te.bali 15 írta:Ez az új X-men nem is volt olyan rossz. Én annyira nem szeretem a filmsorozatot. De ez az X-men origins:WOLVERINE messze verte a többit.
ennek létezik egy modernebb női verziója is angelina jolieval, winona ryderrel a címe észvesztő. sokan egy gagyi utánzatnak tartják, pedig sztem sokkal jobb mint a nicholsonos (mondom ezt úgy h utálom angelinat, jack meg a kedvenc színészem...riboo írta: -Száll a kakukk fészkére
elégtelen, leülni.Kamarilla írta:A sebhelyesarcú az miylen film?Életemben nem hallottam róla!