Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capel szvsz annyira nem nagy spíler. Van pár jó meccse, látványosan játszik (NÉHA), de amúgy semmit nem csinál. Navas ő elég jó, de nem hiszem, hogy jelentősen erősödne a keretünk. Silva szvsz jobb és árban is hasonló. Del Nidóból meg már elegem van...Varatrix írta:Egy kérdés!
Tavaly láthattuk, hogy Txiki szeret turkálni Sevillában.
Mi a véleményetek a két ifjú titánról D. Capel és Jésus Navas?
Bocsi, igazatok van jobb középpályás most néztem meg, de abban biztosak lehettek, hogy nem ő pótolná mesit.palesz77 írta:hát ezt nem tudom honnan veszed, de hogy ő nem védő, az tuti. amúgy ügyes gyerek, de annál jobb, hogy csak a padot koptassa Messiék mögött, arra ott vannak az ifikEbdon Lake írta:
Navas jobb védő![]()
cesc ár nagyon érik, max 2 év és visszatér szerintem
Rosszul tudod, legalább nézz utána!Ebdon Lake írta: Én úgy tudom, hogy nem.
Én úgy tudom, hogy nem.Varatrix írta:Azt hiszem mind a ketten támadók!Ebdon Lake írta:Navas jobb védő
hát ezt nem tudom honnan veszed, de hogy ő nem védő, az tuti. amúgy ügyes gyerek, de annál jobb, hogy csak a padot koptassa Messiék mögött, arra ott vannak az ifikEbdon Lake írta:
Navas jobb védő
Azt hiszem mind a ketten támadók!Ebdon Lake írta:Navas jobb védő
Navas jobb védőmanuel írta:Szerintem jöhetne mind a kettő hiszen Capelell a baoldal lelenne tudva, Navas pedig tökéletes lenne Leo helyetesitésére ha ő vele ne talán történne valami(pl.sérülés).Igy legalább lenne egy normális cserejátékosunk is aki bármikor bevethető lenne.TZS írta:[
Diego Capel-nek tavaly nagyon örültem volna, valahogy most is így vagyok vele, bár nem nagyon követtem figyelemmel az idei teljesítményét, de nem lenne rossz.
Navas szintén egészen ügyes, de nálam inkább Capel.
azért írtam jobbhátvédet mert szvsz puyol nem tud túl sokat hozzátenni a támadó játékhoz és ha mondjuk a másik oldalon abidal játszik akkor nincs szélsővédő támadásLM10 írta:Capdevila jó védő, csak már 30 év körül van. Szvsz fiatalabb generáció kellene. Jobb védő meg tök felesleges. Ha Alves pihen akkor Puyol jobb bekk középen pedig Piqué- és Rafa. A középső védők sokasága ezt is megoldaná, hogy Dani néha pihenhessen.
Szerintem jöhetne mind a kettő hiszen Capelell a baloldal lelenne tudva, Navas pedig tökéletes lenne Leo helyetesitésére ha ő vele ne talán történne valami(pl.sérülés).Igy legalább lenne egy normális cserejátékosunk is aki bármikor bevethető lenne.TZS írta:[
Diego Capel-nek tavaly nagyon örültem volna, valahogy most is így vagyok vele, bár nem nagyon követtem figyelemmel az idei teljesítményét, de nem lenne rossz.
Navas szintén egészen ügyes, de nálam inkább Capel.
Nagyon jó védő csak már 80 millió középső védőnk van. Sztem oda fölösleges embereket nézni.tibor1158 írta:Állítólag a másik kiszemelt Bruno Alves. 20 milliót kér érte a Porto.
Ezért mondom, hogy elég lenne Lahm. Mindkét oldalon bevethető, így két posztra csak Őt kellene leigazolni.LM10 írta:Capdevila jó védő, csak már 30 év körül van. Szvsz fiatalabb generáció kellene. Jobb védő meg tök felesleges. Ha Alves pihen akkor Puyol jobb bekk középen pedig Piqué- és Rafa. A középső védők sokasága ezt is megoldaná, hogy Dani néha pihenhessen.
Bruno Alves sztem a real-ba fog menni....tibor1158 írta:Állítólag a másik kiszemelt Bruno Alves. 20 milliót kér érte a Porto.
Mindkettő egyénileg jó futballista szvsz én Capelt többre tartom mert felszántja a pályát vannak jó passzai,meglátásai.Navas viszont szerintem egy egyénieskedő,önző játékos aki sokszor mindent egyedül akar megoldani.Varatrix írta:Egy kérdés!
Capdevila a bal oldalon játszik. Magam Lahmot favorizálom. hatalmas előnye, hogy jobb-és balhátvédet egyaránt képes játszani, így akár Dani Alves is több pihihez juthatna. Ez nagy dolog a mai futballban.Fecooo írta:Jómagam egyet értek a cikkünkkel...
Egy bal és egy jobbhátvéd kellene (Capdevila hirtelen nem tudom melyik oldalon játszikés Lahm)
egy középpályás (most erre nevet nem tudok még)
és David Silva... ennyi...
Capellel teljesen egyetértek!Varatrix írta:Egy kérdés!
Diego Capel-nek tavaly nagyon örültem volna, valahogy most is így vagyok vele, bár nem nagyon követtem figyelemmel az idei teljesítményét, de nem lenne rossz.Varatrix írta:Egy kérdés!
Capel nagyon ügyes, de sztem Silva hasznosabb tagja lenne a csapatnak. Navast én is szívesen látnám a csapatban, de nem hinném, hogy eladták nekünk tavaly Alvest, most még egy nagyon jó védőt eladnának nekünk.Varatrix írta:Egy kérdés!