Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Maxi írta:Vito!Télleg más lett a balcsi szine mint tavaly volt!nekem azt mondták zöldesebb lett?
+ mekkora a víz?
aahhhh. Hogy a francba ne örülnék- és ezután mégjobb lesz.jövőhéten Silverstone.Taibi írta:Vitonak üzenem:
Button megszerezte az első pontjait idén!
Örülsz, mi?![]()
És Villeneuve is behozta a kocsit pontszerző helyre. (ennek meg én örülök)
és azt tudtátok hogy ő a junior világelsőMaxi írta:Nem is akárhogyan!2.szett 6:2 harmadik szett 6:0!Morminho írta:Amikor még néztem akkor 1 szettet már megnyert Szávayék ellenfeleChris írta:szávay ágnes a wimbledoni tenisztornán a junior páros versenyt megnyerte.
talán lesz végre egy teniszezőnk aki grand slam tornát nyerhet.
gart. nekiEzek szerint fordítottak
Grat.
Nem is akárhogyan!2.szett 6:2 harmadik szett 6:0!Morminho írta:Amikor még néztem akkor 1 szettet már megnyert Szávayék ellenfeleChris írta:szávay ágnes a wimbledoni tenisztornán a junior páros versenyt megnyerte.
gart. nekiEzek szerint fordítottak
Grat.
Amikor még néztem akkor 1 szettet már megnyert Szávayék ellenfeleChris írta:szávay ágnes a wimbledoni tenisztornán a junior páros versenyt megnyerte.
gart. neki
Adriano a kedvenc csatárom, és szerintem a legjobb is, csak az a baj, h rengeteg zs-be kerulne, viszont 10 évig biztos nem kéne csatárt venniCharlie írta:Adriano,Barcába vele de azonnal.Rivaldinho írta:ki lett a konf. kupa gólkirálya?
C.
Nem tom segít-e:Szakacs írta:Vki pls mondjon nekem net cimet ahol lehet rendelni/vasarolni digitalis kamerakat...
nagyon fontos mivel elloptak es mi hamarabb kene