Seydou Keita

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.13. 19:57:21

Én sem vagyok teljesen elégedett vele.
Nem érzem,hogy mondjuk ha Iniesta sérült lenne hónapokig akkor tudná pótolni,vagy legalább megközelítené a játékát,egy kicsit akár.

Nem akarom megbántani,de egyszerűen bután mozog a pályán, a hajam égnek állt néha a megoldásaitól, a kapu előtt meg katasztrófikus.

Tény,hogy fontos gólokat szerzett,amikor Yaya helyén játszott,akkor türhető volt. Az is igaz,hogy elszánt,de az azért kevés.

És én sem vagyok biztos abban,hogy el tudna beszélgetni a játékosokkal,akár Puyollal, olyan csendes és kicsit fura személyiség számomra.

Persze maradnia kell, de ettől függetlenül rossz szezonja volt.
Azért szurkolok neki,mert az elszántság meg van benne,és a testi éppségét sem félti a csapat érdekében. Hajrá Keita!
House
Entrenador del Barça

2009.08.13. 19:51:48

lionelmessi19 írta:
barca_bome írta:Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó! :D :D :D Imádom a játékát a Villarreal ellen hogy bevágta a szélről, eszméletlen volt, nagyszerű játékos, aki jó csere, de szerintem kezdőként is megállná a helyét adott esetben!

Üdv bome!
Szerintem borzasztó idénye volt, dehát valahogy be kell illeszkedni. Csak a végére jött bele kicsit. Amúgy pedig a mostani előszezonja is nagyon rossz volt, persze az egészről elmondhatjuk h nem a posztján játszik, hanem egyel előrébb, többnyire.
Amúgy pedig valóban nagyon szimpatikus. :)

A Villareal elleni lövése nem lett volna gól ha nem pattan meg nagyon a védőn.
A tavalyi idénye nagyon nem sikerült úgy, ahogy vártuk. Nem tudom, hogy egyáltalán be tudott-e illeszkedni az öltőzőben. A Villareal elleni góljáról pedig annyit, hogy nagy mák volt az, ennyi. Csak a védő miatt lett úgy ahogy (szép) gól.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.08.13. 19:40:25

barca_bome írta:Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó! :D :D :D Imádom a játékát a Villarreal ellen hogy bevágta a szélről, eszméletlen volt, nagyszerű játékos, aki jó csere, de szerintem kezdőként is megállná a helyét adott esetben!

Üdv bome!
Szerintem borzasztó idénye volt, dehát valahogy be kell illeszkedni. Csak a végére jött bele kicsit. Amúgy pedig a mostani előszezonja is nagyon rossz volt, persze az egészről elmondhatjuk h nem a posztján játszik, hanem egyel előrébb, többnyire.
Amúgy pedig valóban nagyon szimpatikus. :)

A Villareal elleni lövése nem lett volna gól ha nem pattan meg nagyon a védőn.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.13. 19:33:19

Üdv bome!
Igy van. Ha minden cserénk ilyen szintű lenne, mint ő, akkor egy kicsit sem aggodnék. Sosem okozott csalódást, ha beállt, és fontos gólokat is szerzett. Én pl. azért nem hoznék kpt, mert ilyen emberek vannak, h Xavi, Touré, Iniesta, Keita, Busquets, ez öt szuper játékos a három posztra, ez nekem bőven elég. Hatodiknak meg bőven jó vmelyik fiatal.
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.08.12. 17:13:18

Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó! :D :D :D Imádom a játékát a Villarreal ellen hogy bevágta a szélről, eszméletlen volt, nagyszerű játékos, aki jó csere, de szerintem kezdőként is megállná a helyét adott esetben!

Üdv bome!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.06. 20:06:22

Barcagirl24 írta:
kabekabe írta:Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.
reméljük mali és Kamerun mielőbb kiesik :D :roll: persze nem akarok nekik rosszat
Akkor már elefántcsontpart is. Egyébként nem hiszem, hogy feltétlen előnyös lenne. Ahogy előttem is mondák már, lehet, h nm lesz utána jó. Fontosabb, hogy ne sérüljön meg. Bár szerencsére nem sérülékeny.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.06.03. 16:26:20

Barcagirl24 írta:
kabekabe írta:Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.
reméljük mali és Kamerun mielőbb kiesik :D :roll: persze nem akarok nekik rosszat
Ez azert nem mindenfelekeppen elonyos...Nezzuk Messi esetet a Boliviai veresseg utan 2 meccsen 0 volt..Sztem ez lenne veluk is vagy valami hasonlo. :roll:
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.03. 16:22:36

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.03. 16:10:19

Túl sok afrikai játékosunk van! :D Kemény 1 hónap lesz!

Keita is nagyon hiányozhat adott helyzetben. Kiváló játékos, bármelyik másik csapatban tuti kezdő lenne nálam, csak itt nincs igazán esélye Xavi Iniesta és Touré mellett. Mégis mindig hozzá tud tenni valamit a játékhoz, lendületet ad, jól játszik, egy biztos csere, akire lehet számítani. Alázattal viseli el, hogy nem játszik kezdőként! Még sok ilyen játékosra van szükségünk!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.06.02. 17:23:03

Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.
TZS
Capitá del Barça

2009.05.26. 00:45:25

Igen röhögtem, csak lemaradt a :lol: ! De most pótolom: :lol: ottvolt, épp ezért írtam amit. lényegtelen L.
De azt azért ne te döntsd már el, hogy én azt hogyan gondolom, amit fórumra beírok!

Szerk.: egyébként ott nem kizárólag arra írtam, hogy balhátvéd lenne, hanem az egész felállásra értettem. De ha Pep szájából jön, lehet akkor is ugyanazt gondolnám. Hiába nem szereted esetleg az ilyet.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Andris
Adminisztrátor

2009.05.26. 00:43:03

Ilyen értelmezést maximum akkor kap a hozzászólásod, ha nincs utána egy :lol:
Így viszont tiszta, hogy csak gondolkodás nélkül kiröhögöd az ötletet.
De lényegtelen, csak nem szeretem az ilyet. Az egyik szájából marhaság, a másikéból már érdekes ötlet. És itt nincs különbség eurobarca fórumozó, és barca vezetőedző közt.

Remélem végül balbunkó lesz, és jól nyomja majd.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
TZS
Capitá del Barça

2009.05.23. 00:08:27

Igen én mondtam, hogy nem tudom komolyan venni, mert azt nem úgy olvastuk egy cikkben, hogy Pep gondolkodik rajta, hanem egy fórumozó írta.
De azt nem mondtam, hogy nem lenne jó, csak úgy gondoltam, hogy érdekes húzás lenne. És most is ugyanezt gondolom erről. De mi a baj ezzel?

A Chelsea meccs után amit felhoztál, akkor én biztos hogy nem reagáltam arra semmit. Meg attól függetlenül amit Pep mondott, nem is biztos hogy ott fog játszani Keita. Majd meglátjuk....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.22. 23:56:06

Mintha a minap azt mondtad volna erre, hogy 'nem tudod komolyan venni :lol: ', csupán mert nem Pep szájából jött, hanem egy fórumozó írta le. Javíts ki ha tévedek és nem te voltál.

Arról nem is beszélve h közvetlen a Chelsea meccs után feldobtam ezt a dolgot, a ki legyen védő a döntőn kérdésnél, és a fele társaság úgy körberöhögött, hogy öröm volt nézni.
- József Attila
TZS
Capitá del Barça

2009.05.22. 23:31:27

"Nagy kérdőjel a Barcelona védelmében a jövő heti, Manchester United elleni mérkőzésen a balhátvéd posztja, ugyanis Eric Abidal eltiltott, míg Sylvinhót – támadó felfogása miatt – nem nagyon szereti a kreatívan támadó együttesek ellen bevetni Pep. A katalán mester erre a kérdésre is reagált, és elmondta, hogy nincs kizárva az sem, hogy Keita fog hátramenni a hátvédsorba, de erről még nem döntött."

Mit szólnátok ehhez a húzáshoz?
Sztem érdekes lenne, de lehet beválna.
Szépen nézne ki a védelmünk középen Touréval, a balszélen pedig Keitaval. :D :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.14. 11:40:55

Én mikor leigazoltuk, nem nagyon értettem, h miért, de ma már nagyon örülök, h itt van. Nem játszik látványosan, de nagyon stabil ember, a dolgát jól elvégzi. Emelett az 1ik leggólerősebb kp-unk, és a csapatban neki van az egyik legjobb lövőtechnikája. Tökéletes csere kp :!: Nemcsak a kezdő 11-nek kell erősnek lenni, hanem a padon lévő embereknek is, és oda pont ilyenek kellenek. Ha vmi miatt be kell állnia Keitának, nem vagyok ideges, tudom, h megoldja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.14. 00:01:00

Egyetértek, egyik legjobb volt, tetszett a játéka!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.14. 00:00:00

Lehet h benne volt a gólba, de benne volt még Xavi is meg Pinto is vmilyen szinte, de azt is észre kell venni h mekkorát játszik mostanába! nem örültem régebben mikor játszott, mert lelassultunk ha nála volt a laszta, de már olyan jól felvette a ritmust, meri vállalni a cseleket és még el dörren néha a lába! Bravo Keita, nagy szükségünk lesz még rád!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.13. 23:58:27

Egyetértek. Sallangmentes, hasznos játékot nyújtott, remekül folyatta a labdát a támadásépítéseknél, határozott volt. Tetszett a játéka.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.05.13. 23:57:01

gól ide v oda, szerintem eddigi legjobb meccse volt a mai a Barca mezében.
Sose írtam még ilyet ide, nagyon tetszett.
- József Attila
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.05.13. 23:54:45

Varga Tamás írta:
noname írta:Azért én elvárnám h 10 centinél magasabbra legyen képes ugrani. A gól az ő hibája. :oops:
így van. A legszebb az egészben, hogy utána még csodálkozott is. Hogy min, azt nem tudom. Egyértelműen az ő hibája a gól! Nem kell elővenni Pintót, köze nem volt hozzá!
Pintó nem jött. Pedig ott kellett volna, igazából az egész védelem rossz volt ott!

Keita ma nagyon jól játszott szvsz. Gyors volt és pontos! Csak így tovább!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.05.13. 22:16:57

noname írta:Azért én elvárnám h 10 centinél magasabbra legyen képes ugrani. A gól az ő hibája. :oops:
így van. A legszebb az egészben, hogy utána még csodálkozott is. Hogy min, azt nem tudom. Egyértelműen az ő hibája a gól! Nem kell elővenni Pintót, köze nem volt hozzá!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.05.13. 22:14:01

Azért én elvárnám h 10 centinél magasabbra legyen képes ugrani. A gól az ő hibája. :oops:
A Fifa egy szégyen
sasi1
Entrenador del Barça

2009.05.07. 09:04:08

vlxe írta:Keita jól játszott tegnap. Próbálta a legjobbat kihozni magából. Viszont egy helyen hibát éreztem tőle. Azt gondolom, hogy terület helyett a gólnál inkább embert kellett volna fogni és akkor nincs lővés. Ezen kivül viszont nagyon jól játszott.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Lehet, hogy mi nem egy meccset néztünk.........
A tegnapi teljesítménye a 0-hoz közelít nálam.
vlxe
Capitá del Barça

2009.05.07. 08:05:26

Keita jól játszott tegnap. Próbálta a legjobbat kihozni magából. Viszont egy helyen hibát éreztem tőle. Azt gondolom, hogy terület helyett a gólnál inkább embert kellett volna fogni és akkor nincs lővés. Ezen kivül viszont nagyon jól játszott.
Kép
Lezárt