Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A tavalyi idénye nagyon nem sikerült úgy, ahogy vártuk. Nem tudom, hogy egyáltalán be tudott-e illeszkedni az öltőzőben. A Villareal elleni góljáról pedig annyit, hogy nagy mák volt az, ennyi. Csak a védő miatt lett úgy ahogy (szép) gól.lionelmessi19 írta:Szerintem borzasztó idénye volt, dehát valahogy be kell illeszkedni. Csak a végére jött bele kicsit. Amúgy pedig a mostani előszezonja is nagyon rossz volt, persze az egészről elmondhatjuk h nem a posztján játszik, hanem egyel előrébb, többnyire.barca_bome írta:Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó!![]()
![]()
Imádom a játékát a Villarreal ellen hogy bevágta a szélről, eszméletlen volt, nagyszerű játékos, aki jó csere, de szerintem kezdőként is megállná a helyét adott esetben!
Üdv bome!
Amúgy pedig valóban nagyon szimpatikus.![]()
A Villareal elleni lövése nem lett volna gól ha nem pattan meg nagyon a védőn.
Szerintem borzasztó idénye volt, dehát valahogy be kell illeszkedni. Csak a végére jött bele kicsit. Amúgy pedig a mostani előszezonja is nagyon rossz volt, persze az egészről elmondhatjuk h nem a posztján játszik, hanem egyel előrébb, többnyire.barca_bome írta:Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó!![]()
![]()
Imádom a játékát a Villarreal ellen hogy bevágta a szélről, eszméletlen volt, nagyszerű játékos, aki jó csere, de szerintem kezdőként is megállná a helyét adott esetben!
Üdv bome!
Igy van. Ha minden cserénk ilyen szintű lenne, mint ő, akkor egy kicsit sem aggodnék. Sosem okozott csalódást, ha beállt, és fontos gólokat is szerzett. Én pl. azért nem hoznék kpt, mert ilyen emberek vannak, h Xavi, Touré, Iniesta, Keita, Busquets, ez öt szuper játékos a három posztra, ez nekem bőven elég. Hatodiknak meg bőven jó vmelyik fiatal.barca_bome írta:Seydou Keita?.... Hát mit is mondhatnék róla... Egyszerűen szimpatikus a csávó!![]()
![]()
Üdv bome!
Akkor már elefántcsontpart is. Egyébként nem hiszem, hogy feltétlen előnyös lenne. Ahogy előttem is mondák már, lehet, h nm lesz utána jó. Fontosabb, hogy ne sérüljön meg. Bár szerencsére nem sérülékeny.Barcagirl24 írta:reméljük mali és Kamerun mielőbb kiesikkabekabe írta:Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.![]()
persze nem akarok nekik rosszat
Ez azert nem mindenfelekeppen elonyos...Nezzuk Messi esetet a Boliviai veresseg utan 2 meccsen 0 volt..Sztem ez lenne veluk is vagy valami hasonlo.Barcagirl24 írta:reméljük mali és Kamerun mielőbb kiesikkabekabe írta:Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.![]()
persze nem akarok nekik rosszat
reméljük mali és Kamerun mielőbb kiesikkabekabe írta:Nálam neki van ( a stabil kezdőkön kívül) a legnagyobb biztoságban a helye. Pep bízik benne. No.1. csere kp-n. Egyre jobban játszik, egyetlen bibi, h jövőre megy ANK-ra.
Pintó nem jött. Pedig ott kellett volna, igazából az egész védelem rossz volt ott!Varga Tamás írta:így van. A legszebb az egészben, hogy utána még csodálkozott is. Hogy min, azt nem tudom. Egyértelműen az ő hibája a gól! Nem kell elővenni Pintót, köze nem volt hozzá!noname írta:Azért én elvárnám h 10 centinél magasabbra legyen képes ugrani. A gól az ő hibája.
így van. A legszebb az egészben, hogy utána még csodálkozott is. Hogy min, azt nem tudom. Egyértelműen az ő hibája a gól! Nem kell elővenni Pintót, köze nem volt hozzá!noname írta:Azért én elvárnám h 10 centinél magasabbra legyen képes ugrani. A gól az ő hibája.
vlxe írta:Keita jól játszott tegnap. Próbálta a legjobbat kihozni magából. Viszont egy helyen hibát éreztem tőle. Azt gondolom, hogy terület helyett a gólnál inkább embert kellett volna fogni és akkor nincs lővés. Ezen kivül viszont nagyon jól játszott.