Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most én nem akarok kötekedni, komolyan...Komiszka írta:van az 3 perc is...
Köss már belém:)![]()
Direkt végignéztem 1 oldalig visszamenőleg, hogy belinkelte-e valaki és én nem láttam ,lehet ennyire vak vagyok...![]()
De ne akadjunk fel apróságokon már.
Lényeg a lényeg, örülök, hogy a Chelsea bejelentkezett Kaká-ért, Nagy erősítés lenne a Madridi középpályának ha valóban meg tudnák szerezni.
Egész pontosan: 2 perc 21 másodperc!Komiszka írta:Jól van már, kb 2 másodperces eltéréssel küldtük el a hsz-eket. Hadd ne kelljen bocsánatot kérnemKomiszka írta:
Nem tudom volt-e már....
Egészen pontosan 1 hozzászólással előtted volt
Amúgy nem hiszem, hogy a chelseabe megy, akkor már inkább marad.
van az 3 perc is...Komiszka írta:Jól van már, kb 2 másodperces eltéréssel küldtük el a hsz-eket. Hadd ne kelljen bocsánatot kérnemKomiszka írta:
Nem tudom volt-e már....
Jól van már, kb 2 másodperces eltéréssel küldtük el a hsz-eket. Hadd ne kelljen bocsánatot kérnemKomiszka írta:
Nem tudom volt-e már....
R.I.P.lui1698 írta:Elhunyt Mijatovic 15 éves Andrea nevű gyermeke, aki vízfejűségben szenvedett.
R.I.P.
Részvétem. Nyugodjon békébenlui1698 írta:Elhunyt Mijatovic 15 éves Andrea nevű gyermeke, aki vízfejűségben szenvedett.
R.I.P.
Nem egy jó időszak ez számára. Ráadásul bele sem merek gondolni, milyen lehet egy gyermeket elveszíteni... Isten nyugosztalja Andreát és adjon erőt a családjának!lui1698 írta:Elhunyt Mijatovic 15 éves Andrea nevű gyermeke, aki vízfejűségben szenvedett.
R.I.P.
Ugyanaz ami a "hápogó" madridista.hu-nakHa már ott is így beszélnek róla akkor valószínű hogy igen. Bár nem tudom mi a forrásuk.
Ha már ott is így beszélnek róla akkor valószínű hogy igen. Bár nem tudom mi a forrásuk.barcaloki írta:Anyám most mondta, hogy bemondták a rádióba, hogy Kaká a Real Madridé.
Valszeg Danubius, ők már csak tutira mennek nem?
Lehet, nem a többség, de sokaknak igénye ez, szerintem...ozsimiki írta: A Barcelonának is vannak olyan külföldi (katalán,spanyol) oldalai,ahol hasonlóan megy a cucc ,mint a madridista általi hivatkozásoknál, itt mégsem fordítják le 5percenként, mert erre itt nem vevő a többség. ennyi az egész.