2005.07.04. 10:45:01
Gondolkodtam pár dolgon:
A mezszponzoros kérdés most kicsit vakáción van, de szerintem Laportáék még a nyáron bejelentik, hogy ki lesz a fötámogató.
Ezen kívül szinte tuti, hohy érkezik egy középsö védö. Egyszuerüen azért, mert kell! Srácok, én is csippantom Oleguer-t, de ö sosem klasszis, és minden nagycsapat ellen sebezhetö pont volt. Pl.: Milan ellen a Nou Camp-ban ( Emlékezhettek, Shevchenko-t még leteríteni sem tudta az elsö gólnál ), meg ugye Madridban, és Londonban is 4-4 gólt kaptunk...
...és még valami. Laporta nem hülye, söt... én úgy érzem, hogy megvárja, amig a riválisok befejezik az erösítéseket ( Valencia vesz még pár embert, a Depor átalakul, a Sevillai csapatok is erösítenek egy kicsit, meg a Villareal és az Athletico is igazol még, de föleg a REAL lezárja a Robinho-storyt, eladják Júdást, lefixálják Samuel, Solari távozását, helyettük hoznak még pár embet ), és akkor, amikor azt hiszik minden ok, akkor a Barca elrettenti öket, és augusztus utolsó napjaiban Laporta odalöki a népnek, hogy nesztek: Thierry HENRY!!!
Ez így jó lenne. Szerintem.
Majd emlékezzetek, hogy ezt írtam, mert szerintem lehet így. Legalábbis remélem.