Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet én emlékszem rosszul, de nekem úgy rémlik, hogy Milito akkor már az aragóniaiaknál tolta volna. Végülis mindegy ebből a szempontból, mivel - abban megegyezhetünk, hogy - jó pár évet lehúzott...barca99 írta:Ha jól tudom a sztori úgy volt, hogy a Real le akarta igazolni, de a térde miatt nem tette, és ekkor megvette a Zaragoza. Ez pedig 2003-ban volt. Nálunk megsérült 2008 tavaszán. Tehát 4 évet lehúzott úgy, hogy semmi baj nem volt a térdével. Ha ezek után valaki a BCN-i orvosokat hibáztatja...
Ez egy hatalmas szemétség lenne (hogy finoman fogalmazzak) Militóval szemben...nicandro írta:személyszerint én azt mondanám... VISZLÁT
ha azt nézzük teher jo fizetése van most megint kihagy sok időt..
vegyünk a helyére egy fiatalt és kész..
Eddig nem volt szó arról hogy elmegy (remélem nem is lesz) és én ennek örülök. Nagyon várom már hogy felépüljön és újra láthassam játszaninicandro írta:személyszerint én azt mondanám... VISZLÁT
ha azt nézzük teher jo fizetése van most megint kihagy sok időt..
vegyünk a helyére egy fiatalt és kész..
Akkor hogyan játszott végig egy-egy idényt a Zaragozában és a Barçában is? A sportolók megsérülnek. Ki többet, ki kevesebbet.Mihu írta:A Real orvasi megérezhettek valamit amikor a célegyenesből visszafordították a Milito-üzletet. Akkor sokan lehülyézték Őket, de mégis nekik lett igazuk...
Mielőbbi gyógyulást Gabi
hát jófej vagy már ne is haragudj..szerinted amikor leigazolták akkor is sérült volt??egy játékos csak orvosi vizsgálat után kerülhet egy csapatba.Akkor minden rendben volt arról nem a Barca orvosai tehetnek hogy tönkre ment szerencsétlennek a térde.menczel írta:Ekkora hibát a Barca orvosaitól... A margitnál észrevették, nálunk mértnem?
Buktunk rajta pár tizmillio eurot... Sajnálom emrt argentin drukker is vagyok, de azért ez dühitő
Még jó h kapja, szerződése van. Én nem sajnálom tőle, mert nem tehet róla h ilyen sérülékeny. Most lehet köpködni, de a Barca rendben találta a playat amikor leigazolta...Barcaforever írta:Most ilyenkor ez, h működik, ő kapja havonta a rendes fizetését?