2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szívemből szóltál! Ha valaki, akkor ő ne hogy ide jöjjön! Sokkal inkább Evranak tudnék örülni!messideco írta:A.Cole ==> őt még a körzeti bajnokságra sem igazolnám le.
gondolom azért mondta, mert az Arsenaltól ment a Cselszkihez...House írta:Miért is?messideco írta:A.Cole ==> őt még a körzeti bajnokságra sem igazolnám le. Az én szememben Figoval egyenolő.
ez szintén helytálló megállapítás, de sztem a "sztárigazolás" merüljön is ki Ribery-ben, ő egymaga kellő új impulzusokat hoz a csapatba.Bányász írta:Ezzel én is teljes mértékig azonosulni tudok.Ezért is szeretem a Barcát.rivaldo23 írta:Véleményem szerint Ibra és Ribery leigazolásával felrúgnánk az eddig kialakított igazolási politikát. A két játékos ha minden igaz 100 millió euró lenne, plusz ha megnézzük, hogy az elmúlt évekből honnan is igazoltunk észre lehet venni, hogy a későbbi nagy sztárjaink, mint Ronaldinho(PSG), Eto'o(Mallorca), Deco(Porto), Touré(Monaco) nem éppen Európa meghatározó klubjaiból jöttek. Én ezt figyeltem meg és még régebben is Ronaldo és Rivaldo esetében is megfigyelhető ez.(1997 óta vagyok Barca szurkoló). Az utóbbi években egy nagy sztárt igazoltunk csak, Henryt, de érte sem adtunk horribilis összegeket. Szvsz Silva és egy balhátvéd igazolása tökéletes lenne. Legközelebb csak akkor írok, ha lesz valamilyen konkrétum. Visca el Barca!!!
Viszont az tény,h csak ilyen igazolásokkal nagyon nehéz a csúcson maradni.Főleg a mai világot és trendet figyelembe véve.
Nagyon szép és hosszú út vezetett odáig,h legyen egy ilyen tökéletes szezonunk.Viszont ezzel a politikával nem lehet tartósítani ezeket az eredményeket.Erre bizonyíték a mi teljesítményünk is mert nem kicsit hullámzó.1-2 sikeres év után egy két sikertelenebb.Szvsz,h ezt elkerüljük nem sokszor de néha néha szükség van olyan kaliberű igazolásokra mint Ribery aki hoz új impulzusokat a csapathoz.
Ezzel én is teljes mértékig azonosulni tudok.Ezért is szeretem a Barcát.rivaldo23 írta:Véleményem szerint Ibra és Ribery leigazolásával felrúgnánk az eddig kialakított igazolási politikát. A két játékos ha minden igaz 100 millió euró lenne, plusz ha megnézzük, hogy az elmúlt évekből honnan is igazoltunk észre lehet venni, hogy a későbbi nagy sztárjaink, mint Ronaldinho(PSG), Eto'o(Mallorca), Deco(Porto), Touré(Monaco) nem éppen Európa meghatározó klubjaiból jöttek. Én ezt figyeltem meg és még régebben is Ronaldo és Rivaldo esetében is megfigyelhető ez.(1997 óta vagyok Barca szurkoló). Az utóbbi években egy nagy sztárt igazoltunk csak, Henryt, de érte sem adtunk horribilis összegeket. Szvsz Silva és egy balhátvéd igazolása tökéletes lenne. Legközelebb csak akkor írok, ha lesz valamilyen konkrétum. Visca el Barca!!!
az egyik legkorrektebb hsz. a topic nyitása óta!!! egyébként hozzám is ez a szemléletmód áll a legközelebb!rivaldo23 írta:Véleményem szerint Ibra és Ribery leigazolásával felrúgnánk az eddig kialakított igazolási politikát. A két játékos ha minden igaz 100 millió euró lenne, plusz ha megnézzük, hogy az elmúlt évekből honnan is igazoltunk észre lehet venni, hogy a későbbi nagy sztárjaink, mint Ronaldinho(PSG), Eto'o(Mallorca), Deco(Porto), Touré(Monaco) nem éppen Európa meghatározó klubjaiból jöttek. Én ezt figyeltem meg és még régebben is Ronaldo és Rivaldo esetében is megfigyelhető ez.(1997 óta vagyok Barca szurkoló). Az utóbbi években egy nagy sztárt igazoltunk csak, Henryt, de érte sem adtunk horribilis összegeket. Szvsz Silva és egy balhátvéd igazolása tökéletes lenne. Legközelebb csak akkor írok, ha lesz valamilyen konkrétum. Visca el Barca!!!