Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
áhh..és bojan, muniesa, thiago, cacares???????Tomi1987 írta:Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ribery
Eto'o
Subs: Pinto, Oier, Marquez, Victor Sanchez, Henrique, Filipe, Victor Vazquez, Keita, Xavi Torres, Busquets, Fabregas, Pedro, Henry.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... celona-buy
sikerült is 12 emberből álló kezdőcsapatot összeállítanod...Tomi1987 írta:Valdes
Alves Puyol Pique Abidal
Toure
Xavi Iniesta
Messi Villa Ribery
Eto'o
Subs: Pinto, Oier, Marquez, Victor Sanchez, Henrique, Filipe, Victor Vazquez, Keita, Xavi Torres, Busquets, Fabregas, Pedro, Henry.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... celona-buy
Remélem ezt viccnek szántad, mert ha komolyan gondoltad, akkor felejtsd el a labdarúgást ugy ahogy van.palmiki írta:pont most akartam kérdezni hogy van-e vidics-ügy
nagyon nem szeretem a gyereket egysdzerűen nem tudom miért tartják sokan jó játékosnak
remélem nála jobb belső védőt találunk
pl. juhász roland
Liverpoolba jól nyomta, de amit a Romában mutatott az kevpés. Meg amugy sem az a nagyon technikás ember, sokkalm inkább egy favágó. Nem hinném, h ő lenne a megfelelő ember. Én a Capdevilla, F. Navarro, Lahm 3-ból hoznék vkit.-Riise-t is vki említette,nos ő se lenne rossz döntés,láttam pár nagyobb rangadón játszani,tud védekezni és a támadásokat is tudja támogatni, na meg persze ha elsül távolról a lába az élet-veszély
Bojan lehet fiatal, de amikor hajt a csapat akkor ő is világklasszis!! pl: az idei első meccse amikor igazán megkapta a bizalmat Peptől csak annyira lett [auto_cenzúra] h mind2 gólunkat ő rugta... A kupadöntőben meg mekkora gólt lőtt márr.. nemondja senki hogy túl fiatal! Henry meg... Egy vérbeli középcsatár SOHA nem szokik el a középcsatár poszttól, ha 10 évig kapust játszik akkor sem!!!Carles Puyol Saforcada írta:ennek aztán nagy a valószínűsége,hallod!!!maister6000cm3 írta:Én azt csinálnám, hogy a Manchester City-be eladnám Eto'o -t 40milláér, abbol kifizetnék 10millát kárpotlásul Eto'o nak, maradna ugye 30. azt megpotolnám Hlebbel és elhoznám 30 milió+ Hleb-ér Ribery-t. akkor az lenne, hogy Henryt hagynám meg középcsatárnak, és Riberyt hoznám balszélsőnek.
Ha Ribery meglesz, Eto'ot nem küldjük el, mivel másikat nem szerzünk a helyére,Henry már elszokott attólBojan meg fiatal
Vidicről nem érdemes beszélni, a MU tuti nem adjapalmiki írta:vidics enyhén szólva is gyenge játékos
minden sorsdöntő meccsen percenként jönnek tőle a hibát
juhászt meg nem komolyan írtam de sztem még akkor is jobb mint vidics
lol..palmiki írta:pont most akartam kérdezni hogy van-e Vidic-ügy
nagyon nem szeretem a gyereket egyszerűen nem tudom miért tartják sokan jó játékosnak
remélem nála jobb belső védőt találunk
pl. Juhász Roland
már bocs de juhász roland közel se olyan jó mint vidicpalmiki írta:remélem nála jobb belső védőt találunk
pl. juhász roland
A humor topikban találsz egy linket... Kábé ennyire komoly az ügy!House írta:Bár nem tudom a forrást, de azt láttam vhol, hogy Vidicért ajánlatot tehetünk a héten. Mennyire igaz ez, ki mit hallott?
ennek aztán nagy a valószínűsége,hallod!!!maister6000cm3 írta:Én azt csinálnám, hogy a Manchester City-be eladnám Eto'o -t 40milláér, abbol kifizetnék 10millát kárpotlásul Eto'o nak, maradna ugye 30. azt megpotolnám Hlebbel és elhoznám 30 milió+ Hleb-ér Ribery-t. akkor az lenne, hogy Henryt hagynám meg középcsatárnak, és Riberyt hoznám balszélsőnek.
Ja vááágeszmaister6000cm3 írta:nem az ő irománya!!!fcbarca0827 írta: Magyarul az egész irományodnak semmi értelme...![]()
Egyébként tényleg semmi... Annak, hogy Touré az Arsenalba megy mi köze, ahhoz, hogy Fabregas hova megy?
nem látod az elején a kódot?
idézni próbált csak nem jött össze. Am mikaos irta és tálleg tárgytalan!
nem az ő irománya!!!fcbarca0827 írta:Magyarul az egész irományodnak semmi értelme...andris871120 írta: De mi nem adjuk el Tourét ezért tárgytalan az egész.![]()
Egyébként tényleg semmi... Annak, hogy Touré az Arsenalba megy mi köze, ahhoz, hogy Fabregas hova megy?
Magyarul az egész irományodnak semmi értelme...andris871120 írta: De mi nem adjuk el Tourét ezért tárgytalan az egész.
Magyarul ott nem marad és Anglia ha kiesik, nem hinném hogy Olaszországba ( vagy görögbeszergoka írta:
„Ha távoznom kell, biztosan nem megyek Angliába, mert ugyanolyan az éghajlata, mint Németországnak” – tette hozzá a francia játékos.