Ilúvatar írta:Ticsi 23 írta:A femerülő nevek közül én ezzel a négyessel lennék a legelégedetebb:
Henrique
Maxwell
Mascherano
Ribéry
felsoroltad nagyjából a legközelebb állókat, mármint a valóságalapjához, s reméljük a barcához is

Ribéry lenne a legfontosabb, utána Mascherano, Maxwell és Henrique.
Szerintem a kapusposzton nincs mit vitatni! Valdes jó, cserének meg ott van Pinto!
A védelem mindkét szélére igazolnék egy-egy játékost, mert elég sok meccs lesz ahhoz, hogy szükség legyen a cserére! A középhátvédeknél Piqué, Puyol, Marquez fixes, de én nem engedném el akkor sem Cacerest, ha jön Henrique, mert Milito nem lehet tudni mikor fog ujra labdába rúgni és bő 1 év kihagyással a háta mögött milyen teljesítményre lesz képes! Szerintem inkább ha teljesen felépül, akkor őt kéne kölcsönadni, hogy formába lendülhessen és kiderüljön, bírja-e a lába!
Középpályán Xavi, Toure, Iniesta a legjobb a világon, de Xavi rengeteg meccset játszott a mostani szezonban. Vigyázni kell rá nehogy megsérüljön! Csereként itt szóba jöhet Busqets és Keia, de nem ártana legalább még 1 játékos ide!
A legrosszabb helyzetben a csatársorunk van, mert bár rengeteg gólt rúgtak, egyik posztra sem volt minőségi csere (csak ha Iniestát feltolták), és nagy szerencse, hogy sérülések nélkül letudtuk az idényt! Itt Gudi és Hleb nem nyújtottak nagyot, bár én talán Hlebnek adnék még egy esélyt! Nagy játékos volt az Arsenalban, és Henrynek is kellett egy év, mire magára talált a Barcában! Bojannak viszont sokkal több lehetőséget adnék, és Guardiolanak egyetlen felróható dolog Bojan mellőzése ( Bl döntön is beküld valami névtelent!, pedig ha valaki Bojan megérdemelte volna a szereplést!)! Riberynek nagyon tudnék örülni! Az Eto-üggyel kapcsolatban nem lehet tudni mi az igaz, én szeretném, ha maradna, de lehet jobban járnánk az unszimpatikusabb Ibraval. Biztos, hogy sem Eto, sem Henry nem fog ilyen jó idényt futni, mint most és rengetegen fogják őket támadni!
Guardiolának a keret felduzzastása mellett figyelni kell arra, hogy ne tömje tele a kispadot sztárokkal, mert akkor nem fogja tudni fenntartani a csapatszellemet!