Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Charlie írta:
Edzőmeccs,majd jön a Fradi is később,és huszonyvalahanyadikán pedig az Ipswich Town!!
C.
Ja,köszi!Charlie írta:Edzőmeccs,majd jön a Fradi is később,és huszonyvalahanyadikán pedig az Ipswich Town!!Maxi írta:És ez most miért lesz?Charlie írta:Ma 18:00-tól Diósgyőr - Nyíregyháza,ha tudok csinálok képeket azt majd feldobom őket.Nem lex kis meccs![]()
C.![]()
C.
Mocskos egy banda.Tudna adni nekem valakiMaxi írta:Csak hát az Eta...PetI írta:Jaja, én nekik szurkoltam, de Madridnak volt a legjobb kampányfilmje. Benne volt Eto'o is!Boixos írta:2012London
Tudnál adni a kampányfilről vidit?PetI írta:Jaja, én nekik szurkoltam, de Madridnak volt a legjobb kampányfilmje. Benne volt Eto'o is!Boixos írta:2012London
Edzőmeccs,majd jön a Fradi is később,és huszonyvalahanyadikán pedig az Ipswich Town!!Maxi írta:És ez most miért lesz?Charlie írta:Ma 18:00-tól Diósgyőr - Nyíregyháza,ha tudok csinálok képeket azt majd feldobom őket.Nem lex kis meccs![]()
C.![]()
ezt nem tudom. mp3 lejátszót konkrétan sehol sem láttam írva, hangrögzítés viszont mindenhol van. ezt kéne személyesen megnézned egy boltban, ha tudod. az enyémen van egyébként hangrögzítés (6220), ugyanolyan minőségben játsza le a hangot, mint amilyen a midi csörgés.Rivaldinho írta:de mennyire jó minőségű a hangrögzitő van ahol azt írja nincs ( legtöbb helyen ) van ahol azt írja van mp3 lejáccó
de igen, csak az a gáz, h helsinkiben, finnországban, a nokia központi szervizében. évente egyszer tartanak nyílt napokat, asszem augusztusban. akkor lehet hozzájuk az ilyen kérésekkel fordulni. csak finnül értenek.Rivaldinho írta:és nem lehet bele tetetni?