Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja...szinte csak epizódszerepe van benne...bűn rossz film...Egyébként van vmi új és jó film?Fernando írta:Én nemtudom nem láttam. De azthiszem már nem Munezről szól. De javítsatok ki, ha...
Egyébként most melyik csapatban játszik?Fernando írta:torrentről szedtem leabreu írta:Hol láttátok a Góóól 3-at? Engem érdekelne film. Le lehet tölteni már vhonnan![]()
bithorlo
torrentről szedtem leabreu írta:Hol láttátok a Góóól 3-at? Engem érdekelne film. Le lehet tölteni már vhonnan![]()
Nekem személy szerint már a 2. sem tetszett...és nem azért, mert a Real Madrid van benne..House írta:Kimondom, ami ti nem: a Góóól 3 egy ritka [auto_cenzúra] film. A pályán, amikor a színészek is ott vannak, annyira látszanak, hogy számítógéppel tették oda őket, hogy az csak na. A színészek se jók. Egyszerűen rossz film.
Kimondom, ami ti nem: a Góóól 3 egy ritka [auto_cenzúra] film. A pályán, amikor a színészek is ott vannak, annyira látszanak, hogy számítógéppel tették oda őket, hogy az csak na. A színészek se jók. Egyszerűen rossz film.LM10 írta:Közülök a Goal3-at megnéztem...hát szvsz nem olyan jó mint az első 2 rész...hiányolom belőle az eddigi szereplőket, és számomra ez nem is a folytatása a 2-nek..teljesen új szálak vannak....neked mi erről a filmről a véleményed?Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3
mondjuk az 1. rész vége után nekem is fura, hogy van 2., de minegy.Fernando írta:Jééézusom. Nekem nagyon nem tetszett. Az egyse mondjuk. A 2 mégnagyobb hüyeség. De ha tetszett az 1, megnézheted a 2-t nyugodtan, lehet neked be fog jönni.
Jééézusom. Nekem nagyon nem tetszett. Az egyse mondjuk. A 2 mégnagyobb hüyeség. De ha tetszett az 1, megnézheted a 2-t nyugodtan, lehet neked be fog jönni.lui1698 írta:Crank 2-t ki pislantotta már meg?
Vélemény?
Hát ma már nembiztos, hogy megnézem, mert lassan Brazília-Egyiptom, este meg nem lesz rá időm, de holnap sort kerítek rá és beszámolok róla. Remélem azért élvezhető lesz.LM10 írta:Előre szólok, h csalódás leszÉn sokat vártam ettől a filmtől az első részek alapján, de ez gyenge lett...kíváncsi leszek a véleményedre.
Én nem láttam még, azért kérdezemLM10 írta:Közülök a Goal3-at megnéztem...hát szvsz nem olyan jó mint az első 2 rész...hiányolom belőle az eddigi szereplőket, és számomra ez nem is a folytatása a 2-nek..teljesen új szálak vannak....neked mi erről a filmről a véleményed?Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3
Közülök a Goal3-at megnéztem...hát szvsz nem olyan jó mint az első 2 rész...hiányolom belőle az eddigi szereplőket, és számomra ez nem is a folytatása a 2-nek..teljesen új szálak vannak....neked mi erről a filmről a véleményed?Fernando írta:Véleményeket kérek![]()
Terminator 4
Family Guy Movie
Képlet
Góóól 3
Jún. 27-én. Idehaza 24-én.LM10 írta:Megnéztem a Transformers 1.-et. Megvan több mint 1 éve és csak most néztem meg...nem volt rossz film...nektek mi róla a véleményetek+mikor jelenik meg a 2. rész?
Értem.chonggy írta:miihii írta:Ahha,akkor legközelebb legyél kicsit bőbeszédűbb,mert a kérdésed nem fejezte ki,h mit is szerettél volna![]()
V a smileykból kellene kitalálni
héűát igen...![]()
![]()
jó volt sztem,
![]()
undoritók az egyes jelenetek....
![]()
Ahha,akkor legközelebb legyél kicsit bőbeszédűbb,mert a kérdésed nem fejezte ki,h mit is szerettél volnachonggy írta:nem is kell,már megnéztem...chonggy írta:a pathology c. filmet megnézte már valaki??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nem is kell,már megnéztem...miihii írta:Igen,sztem többen ischonggy írta:a pathology c. filmet megnézte már valaki??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elég érdekes egy film,nem egyszerű sztorival.Egyszernézős kategória nálam,de nem volt olyan rossz.Szal le nem beszéllek róla
Igen,sztem többen ischonggy írta:a pathology c. filmet megnézte már valaki??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()