Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen. Mindig szidom az RTL klubot, ha látom az ajánlót.barcafan írta:
RTLklubot nem nézek mostantól. láttátok az ajánlót???
Gyakorlatilag ez is olyan, mint egy ötcsillagos: csak mindenből sokkal több van: 16 bár, 8 a'la carte étterem, három diszkó, 3 ékszerész, Spa center, meg hasonlók, műfüves focipálya, és a többiek. Az ötcsillagosban a kényelem ugyanez, de nincs ekkora választék.Charlie írta:All Inclusive ellátás volt?5csillagos hotelek milyenek vajon,mert ez a 7csillagos igen szép volt?
C.
Antaliától nem messze. Beldibinek hívják a helyet. A legnyugateurópaibb emberek közé tartozunk Magyarországról: oroszok (rengeteg), románok (sok) kazahsztániak, irániak, azerbajdzsániak, ukránok voltak ott többségben.Charlie írta:Ott merre?Gondolom ez nem Antalia!Mr. Master írta:Törökországban.
C.
Hol van ez?Mr. Master írta:VÉGRTE!!! Ihhon vagyok! Na, nem mindha olyan rossz lett volna, sőt! Csak ugye már honvágyam volt. Meg Ti is nagyon hiányoztatok!
Ha valkit érdekel a szálloda, ahol voltunk:
www.sungatehotels.com
Én is szeretnék itthon maradi, de most nem engedték, meg hát ezt kihagyni óriási marhaság lett volna.Barcaforever írta:Én már oan nagyegér vagyok, hogy nem járok anyukáékkal nyaralni.![]()
Oan bulliiiiiiiiiiiiiiiiiii lex itthon.![]()
"hétcsillagosként" emlegitk, de szerintem igazuk is van.Badi írta:Nem gyenge...hány csillagos?
Én holnap megyek el 2 hétre
Mikor lesz ezeknek vége? Hihetetlen, hogy hány ártatlannak kell még meghalnia egyes emberek elvei miatt.... ami mögött sok esetben szinte semmi, és senki sem áll!!!Vito írta:most hallottam, hogy Londont pokolgépekkel alázzák...
legalább 6-7 bomba robbant már...
Boccs, de most nem.Rivaldinho írta:és nem tod azt a videót most gyorsan feltölteni ( azt a labdalevételt ) és belinkelni, vagy msn-en átküldeni?
Még regisztrált volt, amikor belinkeltem azt a videót, de a szolgáltató törölte az oldalam szabálysértés miatt........Rivaldinho írta:erről jut eszembe taibinek van honlapja, mert azt irta www.taibi.atw.hu/rivaldo.avi címen le tok tölteni egy labdalevételt de azt irja : ez az oldal nem regisztrált