visca el barca írta:hát kövezzetek meg, de én nem tartom egy ihaj nagy játékosnak a gerrardot. főleg nem annyira nagynak, hogy valaki 40 millio fontot (v eurot) adjon érte. sztem vicces..
Bizonyos szint felett már nem csak a játéktudást kell megfizetni, hanem a nevet. Etoo-t pl 20 milla körül vette a Barca, de ennél ma már sokkal többet ér, Ronaldinhoról nem is beszélve. A nagy nevű játékosok vonzzák a nézőket, miattuk lesz vki egy adott csapat szurkolója és ugye a klubbok a szurkolókból élnek. Hiszen minél nagyobb egy klubb szurkolótábora, annál többen nézik a meccseiket (tv-ben is), annál jobban vonzza a cégeket, akik aztán rengeteg pénzt fizetnek a reklámok különböző formáiért.
Ráadásul Gerrard a Pool legnagyobb neve, olyan mint annak idején Beckham a MU-ban, vagy Ronaldinho nálunk.
Bár én nem értem az ilyen játékosokat. A Poolban ő volt a király, a szurkolók kedvence, megnyerte a BL-t, ami klubszinten a csúcs (szerintem), és elmenne a Madridba ahol csak 1 lenne a sok között... (tiszta Beckham sztori)