Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kérdés az, h valóban van-e ilyen a szerződésében, vagy esetleg ez egy újabb ujságirói szenzációkeltés. Mondjuk logikus lenne, ha anno Robinho kötött volna egy ilyet, hiszen igy már 2 BL szereplés nélkül, egy top játékos ilyet bizony nem nagyon engedhet meg magának.Mihu írta:Látszik nem olvastad el a cikket. Nem a legújabbat, hanem az egyel régebbit. Abban világosan le van írva hogy Robinho szerződésében van egy olyan pont, hogy ha a City nem kvalifikálja magát a BL-be, akkor Robinho azzal tárgyal akivel akar. A klubtól függetlenül. Gondolom hogy ebben van egy olyan pont is hogy nem kérhetnek érte csillagászati összeget..mert amúgy mi értelme lenne ennek a pontnak....ugyan ott lennének mint most Ribéry...a játékos menni akar, a klub nem engedi...Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
Hidd el nekem nagyon is tud jó szabadokat lőni!albicelesteX írta:Dzsudzsák????![]()
![]()
![]()
Ha ebőől a magyar mezőnyből valaki Barca mezt húz akkor kitérek a hitemből!Nem hiszem hogy nekünk erre van szükségünk jelenleg és a szabadrugásokat sem bíznám azért rá!
![]()
Mert amúgy az a lényeg hogy Iniesta, Messi, Eto'o, Xavi, Touré, Alvés bamba, mert nem tudják eltalálni a kaput és rossz rúgótechnikával rendelkeznek...Egyértelműen meg van mondva nekik hogy játszanak, ne rúgdossanak. Ez akkor tud rohadt idegesítő lenni, amikor nyílvánvaló hogy nem tudjuk bevinni a 16-oson belülre a golyót....én pl a Chelsea ellen kitéptem az összes hajamat (megsúgom nincs sokKatalán88 írta:Ibra nem jön Ribéry kevés esély meg Villa is...Robinho jó lenne, bár szvsz nem lesznek olyan óriási nevű játékosok ide igazolva. De hát egy győztes csapaton mit változtassanak?
Én Dzsudzsákot leigazolnám! (nem vicc) ilyen szezon után cserének tökéletes lenne. Ráadásul most kellene valami jó szabadrúgásrúgó játékos, aki távolról is próbálkozik.
Igen erről nem tudtam, a záradékról, de akkor is elképzelhetetlennek tartom a kölcsönadást.Mihu írta:Látszik nem olvastad el a cikket. Nem a legújabbat, hanem az egyel régebbit. Abban világosan le van írva hogy Robinho szerződésében van egy olyan pont, hogy ha a City nem kvalifikálja magát a BL-be, akkor Robinho azzal tárgyal akivel akar. A klubtól függetlenül. Gondolom hogy ebben van egy olyan pont is hogy nem kérhetnek érte csillagászati összeget..mert amúgy mi értelme lenne ennek a pontnak....ugyan ott lennének mint most Ribéry...a játékos menni akar, a klub nem engedi...Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
Látszik nem olvastad el a cikket. Nem a legújabbat, hanem az egyel régebbit. Abban világosan le van írva hogy Robinho szerződésében van egy olyan pont, hogy ha a City nem kvalifikálja magát a BL-be, akkor Robinho azzal tárgyal akivel akar. A klubtól függetlenül. Gondolom hogy ebben van egy olyan pont is hogy nem kérhetnek érte csillagászati összeget..mert amúgy mi értelme lenne ennek a pontnak....ugyan ott lennének mint most Ribéry...a játékos menni akar, a klub nem engedi...Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
A kölcsön hülyeség, ezt biztos, de az eladás nem annnyira. Nem a pénz miatt, az biztos nem fontos nekik, de Robinho nem érzi jól magát ott, és nem is megy neki ugy a játék. És ha el akar menni, akkor sztem a City is jobban tenné, ha eladná. Meg emlékezzünk, mit csinált Robinho, mikor a Santos nem akarta a Realnak eladni...kijelentette, h nem játszik a Santosba, és kész. Szóval, ha nagyon el akar menni, akkor el fog.Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
De volt már szó Robinho szerződésének azon részéről, hogy amennyiben a City nem jut be a BL-be, és Robinho távozni akar, akkor megteheti. Tehát elvileg a döntés Robinho kezében van, és ő pedig minket dícsér. Sajnos az árával nem tud ő sem mit kezdeni.Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
De Robinho maga nyilatkozta hogy elakar jönni és nem is ment ott neki akkor miért ne jöhetne?Barcaforever írta:Ez a Robinho ügy, sztem hatalmas nagy hülyeség.Csapatot akarnak építeni, egy olyan ember a tulajdonos, akinek még kevésbé számít a pénz, mint a mindenható orosznak és erre kölcsönadnák a legjobb játékosukat "pár" millióért.Ne mááár.
Csak Hlebet neee!cps46 írta:Röpködnek itt a nagy fantáziák, de nálam egyelőre a 3 legnagyobb (legfontosabb) igazolás házon belül lenne:
1. Eto'o
2. Hleb
3. Valdes
Hát Valdes nemhiszem, h olyan fontos lenne, nem vesztenénk vele sokat. Meg te mit szeretnél, h kapja meg a 9M-t? Ugye nem.cps46 írta:Röpködnek itt a nagy fantáziák, de nálam egyelőre a 3 legnagyobb (legfontosabb) igazolás házon belül lenne:
1. Eto'o
2. Hleb
3. Valdes
Hát én inkább odaadnám a 40miliót Robinhoért,mint az 50et Riberyért.LG írta:Az biztos, h Robinho szivesen váltana, de a City mit szól hozzá? A 40 milliót én sokallom érte, max 30M-t adnék. Vagy akkor inkább 50-t Ribery-ért.
Persze mondjuk Guddyt bele lehetne vonni a Robinho üzletbe, Angliában azért az ő neve jól hangzik. És sztem a City is jobban örülne, ha kapna játékost is, mert pénzük igy is rengeteg van, jó játékosokra viszont szükségük van.