Nem vártam,h ekkora port kavar ez a cikk...

Bár azt sejtettem,h nem fog tetszést aratni...
torrestoni írta:Egyéniség? Gattuso, Cantona, Gascoigne... ők igen, ha nem is jó értelemben. Eto'o túlságosan makacs, s túl könnyen veszíti el a türelmét, ha úgy gondolja igaza van.
Bocsánat de nem derül ki teljesen világosan,h akkor most mit is gondolsz Eto'oról?Most a szemedben Ő egyéniség vagy nem?
Mert sztem ha a fenti 3as az akkor Eto'o is mindenképp ebbe a kategóriába sorolható.
gonosz írta:Attól pedig, hogy valaki bevágja a hisztit a pályán és össze-vissza nyilatkozik, mint Eto'o a mostani idényt megelőző időszakában....attól még nem lesz egyéniség, csak problémás (és egyébként nagy fizetési igényű) focista.
Nem is attól egyéniség...hanem attól,h van véleménye meg attól,h őszinte.És ezek miatt a tulajdonságai miatt problémás.De ha azt vesszük ez becsülendő mert nem adja fel magát...
És legalább nem jófiú.Azért sztem unalmasabb lenne a foci ha minden csapatba Kakák meg Xavik futkosnának...
Szerk:egyébként pedig ezt sztem mindenki a saját értékrendje alapján el tudja dönteni,h neki ki az aki egyéniség és ki az aki "csak" egy szürke focista...