Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hosszu a szezon, foleg ha a Bajnokságon kivul a másik 2 trofeára is hajtunkBoixos írta:remélem, nem annyit fogja, mint a maxit.
bár úgylátom, elég hangsúlyosan rámennek a rotációs rendszerre, mostmár az egészséges zsugások is meglesznek hozzá. így a leonak is jut majd hely rendesen.
Azt mondta Rijkaard h számol veleBerci27 írta:Mennyire fogja játszatni Riijkaard? Nagyon tehetségesnek tartom, de hát ilyen fiatalon nehéz boldogulni egy ilyen sztárcsapatban.
Ki az a csatár, aki a cselszki védelmébe ficánkolni tudLG írta:Hát azért a cselszki ellen Etoo nem igen ficánkolt a védok kozottBoixos írta:akkor te vagy a rijkaard álruhában, aki csak gólem csatárokban tud gondolkozni![]()
![]()
Ilyenkor jobbak a nagydarab csatárok
Hát azért a cselszki ellen Etoo nem igen ficánkolt a védok kozottBoixos írta:akkor te vagy a rijkaard álruhában, aki csak gólem csatárokban tud gondolkozni![]()
![]()
csak vicceltem. télleg elég nyomasztó volt az a meccs, amit mondtál. én csak abban bízom, h a leogyerek azért zseni, h az ilyen szitukat is megoldja, v ha nem ő, akkor más.HAnonymus írta:Mé, Eto'o mennyire gólem? Maxi meg mennyit játszik?Boixos írta:akkor te vagy a rijkaard álruhában, aki csak gólem csatárokban tud gondolkozni![]()
![]()
Félre ne értsd, nagyon bírom a gyereket csak félrem hogy megeszik a védők.
Mé, Eto'o mennyire gólem? Maxi meg mennyit játszik?Boixos írta:akkor te vagy a rijkaard álruhában, aki csak gólem csatárokban tud gondolkozni![]()
![]()
akkora, mint a liftajtó. rádobtak v 20 kilót legalább.Vito írta:emlékszem, amikor Nagy Laci a Szeged ifiben játszott,
volt 2 m magas és vagy 80 kg...
felkerült a nagycsapathoz, utána a Barcábamost meg lehet nézni , hogy mekkora!
az az igazság, hogy az ekkora klubok, ha akrják felhízlalják akár 80 kg körülire is.HAnonymus írta: Mondjuk ha 11 emberrel védekezik az ellenfél kiváncsi vagyok mit tud kezdeni a 170 centi 70 kilóval...
Azért írtam mert folyton a cselszkij elleni hazai meccs van előttem, meg Maxi...Boixos írta:hát, ha ennyien védekeznek, akkor sem lenne beljebb, ha akkora lenne, mint a koller. de ilyenkor majd 25ről fog beköszönni.Mondjuk ha 11 emberrel védekezik az ellenfél kiváncsi vagyok mit tud kezdeni a 170 centi 70 kilóval...
hát, ha ennyien védekeznek, akkor sem lenne beljebb, ha akkora lenne, mint a koller. de ilyenkor majd 25ről fog beköszönni.Mondjuk ha 11 emberrel védekezik az ellenfél kiváncsi vagyok mit tud kezdeni a 170 centi 70 kilóval...
Hát ha a Reálba m1, akkor semmi sem lex beloleBodi írta:Azért Robinhot se becsüljük le,szerintem nagyon nagy játékos,nagyon fogom sajnálni,ha a Realba megy...
Kezdetnek annyi h szvsz 100x akkora tehetség mint RobinhoBoixos írta:nem hinném, h csak a biciklicsele miatt kergetnék annyian, de monnyuk mást nagyon én sem láttam tőle.
viszont mostmár foglalkozzunk inkább a mi zsugásunkkal, a leo gyerekkel. ez az ő topikja.
recrea írta:nem értek veletek egyet, én azt mondom, hogy ronaldonak vért kell izzadnia, hogy jövöre a vb-n bekerüljön ebbe a brazil tizibe...