Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogynem.Fernando írta:Először valóban megakarta picit taposni, de utána ráesett. Nem ért pirosat. Amúgy nemtudom mire ilyen flegma Balotelli.
Nekem elég lenne egy Kaka öngól is.Kalap1988 írta:Ez így jó,de én úgy szeretném, ha Puyol vagy Pique mentése utána Busquetshez kerülne a labda, aki Xavihoz passzolna és az ő gólpasszából talál be így Iniesta:D Nekem ez a katalán koreográfia valahogy elnyerné a tetszésem.
Ez így jó,de én úgy szeretném, ha Puyol vagy Pique mentése utána Busquetshez kerülne a labda, aki Xavihoz passzolna és az ő gólpasszából talál be így Iniesta:D Nekem ez a katalán koreográfia valahogy elnyerné a tetszésem.Leomessi14 írta:Szerintem Spanyol-Brazil donto lesz,es Iniesta a 93. percben a 16-os szelerol a kapuba lo es Spanyolorszag nyeri a VB-t
Na de egész meccsen mindent mellé rúgott még a 11-est is kihagyta...MQuC írta:Nincs csak lőtt egy remek gólt![]()
![]()
(-ben megjegyezném, sztem kézzel vette át)
Nem tudom hogy nézed-e a Konföderációs Kupát,de amit ott az olaszok mutatnak az nem teszi őket, még fekete ló szerepbe sem. A mai olasz válogatott az eddigi legrosszab véleményem szerint.Megérdemlik ha az elődöntőbe sem kerülnek a Konf. Kupán.Barcaman14 írta:Szerintem a VB esélyeket még korai latolgatni.Addig még sok mindent változhat.Mindenesetre ahogy olvasgatom a hozzászólásokat az olaszokat és a németeket meg sem említik esélyesként.Tény hogy most egyik gárda sincs a toppon de ez az a két válogatott akiket soha nem lehet leírni!Lásd 2006-os VB.Bundabotrány után az olaszok világbajnokok lettek.Nem a legszebb játékkal de azok lettek.én sem szeretem sem a németeket sem az olaszokat de velük mindig esélyesként kell számolni.
De a Vb-re mondomRonal.10 írta:Hát a döntö tuti az lesz, de iniesta nincs is a kerettelLeomessi14 írta:Szerintem Spanyol-Brazil donto lesz,es Iniesta a 93. percben a 16-os szelerol a kapuba lo es Spanyolorszag nyeri a VB-t![]()
Hát a döntö tuti az lesz, de iniesta nincs is a kerettelLeomessi14 írta:Szerintem Spanyol-Brazil donto lesz,es Iniesta a 93. percben a 16-os szelerol a kapuba lo es Spanyolorszag nyeri a VB-t
sosem nyernek???LM10 írta:Svsz 2 csapat a komoly esélyes: Spanyolország és Anglia. A Spanyolok a favoritjaim, de az angolokat most masszívnak érzem őket...Olasz,Brazil,Francia válogatottak gyengék....A németek pedig sosem nyernek
Hát nézzük csak:SPANYOLORSZÁG egyértelmű,aztán ott van a másik kedvencem ANGLIA.De mivel sztem ezt a vbt Dél-Amerikai csapat fogja nyerni ezért sztem ARGENTINA!Mert eddig mindig felváltva voltak a Világbajnokok 2006:Olasz;2002:Brazilia;1998:Francia;1994:Brazil;1990:Német;1986:Argentinabali 15 írta: Amúgy ti kit tartotok a legnagyobb esélyesnek a kövi VB-n?
Én max a legjobb 4-et tudnám felsorolni.
Argentína,Spanyolország,Hollandia,Németország(vagy az angolok)
A hollandok nemrég feljöttek a második helyre a FIFA világranglistáján.
Tipikus hányinger ez a gólöröm.Széttárja a karját,mint a másik nyomorék,mintha ők többek lennének bárkinél.Tizenévesen..szégyenlem,hogy Interes.