Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem fölösleges a 4 magos proci, mert nekem van egy ilyen gépem, a kétmagossal meg van olyan game, mint a GTA IV, amivel nagyon szaggat. A 4 magossal nem szaggat.mindorokke_barca írta:Ha tényleg elsősorban játékra használnád a gépet, fölöslegesnek érzem a 4 magvas processzort, mert egész egyszerűen nem tudod kihasználni. Inkább ajánlok egy dual core-os procit, olcsóbb, vagy adott esetben ugyanannyiért jóval erősebbet tudsz venni. a Memóriáról annyit, hogy sima 32-es XP nem viszi a 4 giga RAM-ot , max 3-at ismer fel, bár valószínű, hogy vistád lesz, az viszont viszi a 4-et is. Amire a felsorolásban nem tértél ki de fontosnak tartom, az egy jó táp, egy jó coolerrel... Amit alapból kapsz a házhoz szerintem kevés, fontos a gépeknél a jó hűtés.
vagy megvan törve a kábel, vagy a csatlakozóval nincs vmi rendben.LM10 írta:Vezetékes
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!mindorokke_barca írta:Demonhunter:Ha tényleg elsősorban játékra használnád a gépet, fölöslegesnek érzem a 4 magvas processzort, mert egész egyszerűen nem tudod kihasználni. Inkább ajánlok egy dual core-os procit, olcsóbb, vagy adott esetben ugyanannyiért jóval erősebbet tudsz venni. a Memóriáról annyit, hogy sima 32-es XP nem viszi a 4 giga RAM-ot , max 3-at ismer fel, bár valószínű, hogy vistád lesz, az viszont viszi a 4-et is. Amire a felsorolásban nem tértél ki de fontosnak tartom, az egy jó táp, egy jó coolerrel... Amit alapból kapsz a házhoz szerintem kevés, fontos a gépeknél a jó hűtés....
Ha tényleg elsősorban játékra használnád a gépet, fölöslegesnek érzem a 4 magvas processzort, mert egész egyszerűen nem tudod kihasználni. Inkább ajánlok egy dual core-os procit, olcsóbb, vagy adott esetben ugyanannyiért jóval erősebbet tudsz venni. a Memóriáról annyit, hogy sima 32-es XP nem viszi a 4 giga RAM-ot , max 3-at ismer fel, bár valószínű, hogy vistád lesz, az viszont viszi a 4-et is. Amire a felsorolásban nem tértél ki de fontosnak tartom, az egy jó táp, egy jó coolerrel... Amit alapból kapsz a házhoz szerintem kevés, fontos a gépeknél a jó hűtés....
Ha vezeték nélküli, akk lehet h merül az elemLM10 írta:Üdv! Mostanában néha elmegy az egerem. Ez mitől lehet? A gép érzékeli az magát az egeret, de a kurzor nem mozog. Ilyenkor resetelek és utána jó de ez mitől lehet?
Nem routerem vanbarca99 írta:Nem lehet, hogy routert használsz, és valaki más tölt?![]()
Egyébként próbáld meg ezt, ezzel tudsz letölteni. Hátránya, hogy limites, és van, amikor nem jön be. Viszont több a semminél.
Nézd meg ezt: http://www.arukereso.hu/jatek-konzol-c3 ... -p4988489/adam_1519 írta:Hello!
Psp-t szeretnék venni csak nem tudom hol keresgéljek a neten .
Aki tudna adni honlap címet azt megköszöném.(és ahol olcsó)
én az ilyen dolgaimat mp3DirectCut-tal csinálom. Szerintem végtelen egyszerű velefUtBoLiStA írta:A helyzet az, hogy van egy zeneszámom, amiből viszont csak egy részletre lenne szükségem. Ezt hogy lehetne megoldani?
Valaki nem tud valamiféle progit ajánlani, aminek a segítségével ki tudnám vágni a nekem kellő részletet? Remélem valaki tud segíteni! Thx!
szerk.: Mintha már egyszer lett volna szó ilyen programról itt a fórumon, de nem találom sehol.
Köszi a linket, már egy ideje nyomoztam érte.Fecooo írta:http://hu.diplodocs.com/hasznalati-utmu ... KON/D60-_ETZS írta:Ha valakinek van Nikon D60-as fényképezőgéphez magyar nyelvű használati útmutatója pdf (vagy bármilyen) formában, az jelezze már pü-ben. Vagy akár itt.
Köszi!
tessék