Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez bizony nem túl jó hír. Én nagyon bízom benne, az a rohadt fránya sérülés...noname írta:Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
Gabriel Milito barátunk hogy áll felépülés terén???
noname írta:Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
Nem szabtak meg semmi konkrét időpontot. Nagyon valószínű h kihagyja a teljes alapozást.Bojan Krkic írta:Egy kérdés mert e-téren nem tudom hogy állunk.
Ígyvan, bár én inkább annak örülnék, ha belejönne és utána visszatérne.lui1698 írta:megérné, mert ha belerázódik akkor jöhet vissza, ha meg nem megy neki úgy, mint azelőtt akkor marad.Fernando írta:Ha komolyak az Independiente szándékai, egy évre énis kölcsön adnám.
neki is jobb, és a csapatnak is.
Hajrá Gaby
megérné, mert ha belerázódik akkor jöhet vissza, ha meg nem megy neki úgy, mint azelőtt akkor marad.Fernando írta:Ha komolyak az Independiente szándékai, egy évre énis kölcsön adnám.
Na azért ha Marquez formában van, akkor azért nagyon nehéz kérdés, h ki kezdjen. De ugyanez elmondható Militoról is. Csak ugye nem mostanában fog formába jönni. Én ugy gondolom, h 3 kiváló középső védőnk van: Puyol, Pique, Marquez. Milito ugye kitudja, milyen lesz a sérülése után. Aztán ott a 2 fiatal, Henrique, aki valszeg jön, + Caceres, aki eddig nem mutatott sokat, de én látok benne is fantáziát.Ticsi 23 írta:Puyí még jobb mint Marquez, és Piquével nagyon jó párost alkotnak. Legyenek ők a kezdő belsővédők. ...és nem mellesleg a CSK csak nem fog padozniFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Puyí még jobb mint Marquez, és Piquével nagyon jó párost alkotnak. Legyenek ők a kezdő belsővédők. ...és nem mellesleg a CSK csak nem fog padozniFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.
Én meg nem ültetném le PuyoltFernando írta:Én még Puyolt is leültetném, ha Márquez úgy játszik, mint a sérülése előtt.
Természetesen nem.Bogci írta:De ha most felépül lassacskán Milito akkor Pigué kispadra kerül ???