Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az USA megy tovább?? hoppáLeomessi14 írta:Nem asszem USAozsimiki írta:akkor most olaszok mennek tovább ha így marad másik meccs![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kicsit későn.Leomessi14 írta:Beindultak az olaszok...
Jaja, Most még az értékét is feljebb viszipiton írta:Robinho pedig nagyon jól játszik,ahogy te is mondod. Simán beleillene a mi játékfilozófiánkba! Tökéletes.Varga Tamás írta:Robinho. És téved lm, mert Robinho ma egészen kiemelkedőt nyújt. Határozottan pozitív benyomást nyújt a számomra. Én elégedett vagyok a mai játékával. Ez a Barcelonában is messze elegendő lenne.piton írta:Ki is az a Ropi?![]()
Mondom ezt úgy, hogy a brazilokat nem komálom.
Múltkor mondta a kommentátor hogy: 1.gólkülönbség 2.több lőtt gól 3. egymás elleni eredményozsimiki írta:teljesen mind1 a gk,ha csak két csapat van azonos pontszámmal,akkor az egymáselleni dönt, ha nem változtattak ezen. és egyiptom legyőzte az olaszokat.Barcaman14 írta:Egyiptom gólkülönbsége jelenleg -1,míg az olaszoké -2.(ha jól számoltam)Szóval egyenlőre Egyiptom a továbbjutóLeomessi14 írta:Jelen pillanatban Egyiptom a tovabbjuto?Reméljük ez így is marad!
akkor kellene számolgatni,ha USA nagyon megverné Egyiptomot.
Robinho pedig nagyon jól játszik,ahogy te is mondod. Simán beleillene a mi játékfilozófiánkba! Tökéletes.Varga Tamás írta:Robinho. És téved lm, mert Robinho ma egészen kiemelkedőt nyújt. Határozottan pozitív benyomást nyújt a számomra. Én elégedett vagyok a mai játékával. Ez a Barcelonában is messze elegendő lenne.piton írta:Ki is az a Ropi?![]()
Ugyanez a véleményem.Varga Tamás írta:
Robinho. És téved lm, mert Robinho ma egészen kiemelkedőt nyújt. Határozottan pozitív benyomást nyújt a számomra. Én elégedett vagyok a mai játékával. Ez a Barcelonában is messze elegendő lenne.
Robinho. És téved lm, mert Robinho ma egészen kiemelkedőt nyújt. Határozottan pozitív benyomást nyújt a számomra. Én elégedett vagyok a mai játékával. Ez a Barcelonában is messze elegendő lenne.piton írta:Ki is az a Ropi?lionelmessi19 írta:Hát Robinhohoz képest nemtudom hol van, csupán mert nem láttam őt játszani a távozása óta.
De hogy Ropi ritka béna már 3. meccse, mióta látom, az fix.![]()
teljesen mind1 a gk,ha csak két csapat van azonos pontszámmal,akkor az egymáselleni dönt, ha nem változtattak ezen. és egyiptom legyőzte az olaszokat.Barcaman14 írta:Egyiptom gólkülönbsége jelenleg -1,míg az olaszoké -2.(ha jól számoltam)Szóval egyenlőre Egyiptom a továbbjutóLeomessi14 írta:Jelen pillanatban Egyiptom a tovabbjuto?Reméljük ez így is marad!
Ki is az a Ropi?lionelmessi19 írta:Hát Robinhohoz képest nemtudom hol van, csupán mert nem láttam őt játszani a távozása óta.
De hogy Ropi ritka béna már 3. meccse, mióta látom, az fix.
Egyiptom gólkülönbsége jelenleg -1,míg az olaszoké -2.(ha jól számoltam)Szóval egyenlőre Egyiptom a továbbjutóLeomessi14 írta:Jelen pillanatban Egyiptom a tovabbjuto?
Nekem is a szívem csücske,de hol van ő már a mostani Kaká-hoz,vagy Robinhohoz képest? Milanoban talán..Rikinho20 írta:én csak ronaldinho-t hiányolom ebből a csapatból (meg persze dani-t)
de ronnie a múltkori olaszok elleni meccsen is jól játszott. nekem mindig is a szívem csücske marad![]()
kár hogy nem játszik