Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát a gyerek nem kicsit tud!Fernando írta:Remi Gaillard a legnagyobb!!! Eszméletlen csóka, minden videóját láttam "tecsőn"Kamarilla írta:http://www.nimportequi.com/
A gyeró nem kispályás!Hogy a büdös francba csinálja, nem tudom!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ők legalább nem írnak levelet a borsnak h írják ki a forrást. Ellenben a sok kis...-tól akik az oldalnak írnak levelet h szedjék le az ő myvipes képeit.
Remi Gaillard a legnagyobb!!! Eszméletlen csóka, minden videóját láttam "tecsőn"Kamarilla írta:http://www.nimportequi.com/
A gyeró nem kispályás!Hogy a büdös francba csinálja, nem tudom!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én úgy tudtam h demokrácia van de hát ilyen az internet itt minden megszakadlionelmessi19 írta:Ez bizony a diktatúra chimborassoja.
Jaés, ha futsz, akkor először inkább nyugisan kocogj mert kb 25 perc után kezdi el a tested égetni a zsírtLM10 írta:Socioval "konzultáltunk" és kipróbálom az Ab King Pro-t+futást kb 1 hónapig. Ha javulok akkor folytatom, ha nem akkor mással próbálkozom. De azt mire üzembe helyezem megint az idő, szal még ma összerakom(kissé szétment) és ezzel holnaptól kezdem.
Jajjj. lazíts már egy kicsit... Az, hogy hogyan viselkednek veled egy fórumon csak és kizárólag tőled függ.Srácok...nem pukkadtam be... Nem is ez a bajom, csak nem akarom, h én legyen az akit a fórum szétfikáz....
Rendben Mr.Kockahas !LM10 írta:Srácok...nem pukkadtam be...Nem is ez a bajom, csak nem akarom, h én legyen az akit a fórum szétfikáz....
Tavaly is használtam, asszem 220 fokos-az a legnehezebb, és egy idő után nem is éreztem h csinálom, szinte unalmas voltsocio66 írta:lm10,mostantól hasizomnak szólítalak,ha nem gond!![]()
na szóval reklámoztad itt az ab king pro-t.
nekem van ilyen gépem és személyes tapasztalatom alapján ezzel tudod leghatásosabban kockásítani a hasad és egyben fogyasztani is előtte.
ehhez van útmutató,meg minden,hogy elérd a célod,ugye a tévében is szokták reklámozni. vannak rajta állítható fokozatok meg minden,szóval ennél nem igazán van jobb és gyorsabb megoldás..
hajrá