Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem biztos ,hogy ti hamarabb érdeklődtetek utána,mégha hamarabb is ,akkor is mi a baj ezzel?érdeklődünk és akiken részben talán a jövőbeli sikereink is múlnak..
lásd: ribery,villa,ibra például
ha az általunk kinézett játékosokra nem licitálnának,akkor egy nekem se lenne egy szavam se.
a nem kis rivalizáláson túl azért,mert olyan játékosokat csábítanak el,akik után mi is érdeklődünk és akiken részben talán a jövőbeli sikereink is múlnak..mindorokke_barca írta:Egy Barca szurkolót ez miért aggasztja?
...és tényleg nem... abszolút haláli nyugalommal követem az igazolásaikat. Nem mindegy milyen játékosok mennek oda? Attól mert valakit a legjobb alapanyagok állnak rendelkezésére még nem biztos, hogy finomat is tud főzni. Ha a világválogatott szerepelne náluk az sem garantálná a sikert. Ha meg sikerül összehozniuk egy jó csapatot, jó játékkal végigverik Európát, elismerően gratulálnunk kell és ennyi. Veszíteni tudni kell. Ettől nem leszünk kevesebbek, sőt.de nekem ne mondja senki,hogy nem idegesíti az,hogy...
Most őszintén. Meg tudjátok mondani, hogy ez miért fáj annyira? Talán le kéne igazolnunk???
Felőlem akár 10miliárd is lehet. Amúgy sem hinném,hogy elmenne a Madridból akárhová is.
Hu dö fák iz Fáuber?lopakodo írta: ...faubert
Mielőtt nem ott játszottak, a világ egyik legjobbjainak számitottak, mostmár kb. senkik..
A PÉNZ...Anno Sneider is azt mondta, h minden vágya a barcában játszani, és mi lettsocio66 írta:DE MI BENNÜK A VONZÓ???