Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyhogy ennyire szereted az amerikaiakat?MichaaBee írta:Egyik szemem sír, a másik nevet.
Egyrészt nagyon örülnék az amerikai győzelemnek, de nem szeretném, ha a spanyolok kiesnének. Számomra az a fontos, hogy ennek a meccsnek a győztese nyerje meg a döntőt is, akkor elégedett leszek.![]()
meglesz, nyugi.lui1698 írta:messi1996 írta:Fernando írta:Akkoris meglesz, ha másért nemis azért mert egyszerűen jobb csapat Spanyolország és jobban is játszik.
jah csak kéne egy gól
meglesz, nyugi.messi1996 írta:Fernando írta:Akkoris meglesz, ha másért nemis azért mert egyszerűen jobb csapat Spanyolország és jobban is játszik.
jah csak kéne egy gól
Fernando írta:Akkoris meglesz, ha másért nemis azért mert egyszerűen jobb csapat Spanyolország és jobban is játszik.
jah ahoz képest h elöző meccsén milyen jó volt most nagyon gyengemr. írta:Capdevilla hihetetlenüly gyengén helyezkedik. Rajta elmehet a meccs.
Sztem két oka lehet: egyrészt,mert liverpooliBarcaman14 írta: A tornán azért kapott kevés lehetőséget mert kisebb sérüléssel bajlódott, ha jól tudom!?Talán most is ezért nem játszik mert még nem akarnak kockáztatni.(de javítsatok ki ha nem volt sérült)Egyébként én is Silvát játszatnám Riera helyett.Az a liverpooli gyerek nekem nagyon nem szimpi valamiér'!
A tornán azért kapott kevés lehetőséget mert kisebb sérüléssel bajlódott, ha jól tudom!?Talán most is ezért nem játszik mert még nem akarnak kockáztatni.(de javítsatok ki ha nem volt sérültTZS írta:Nagyon jó a kezdő, főleg a belső védelem.LM10 írta:A SPANYOL HIVATALOS KEZDŐCSAPAT: Casillas; Sergio Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi, Cesc, Riera; Torres és Villa.
Viszont Silva ilyenfokú mellőzésén én is csodálkozom. Szinte alig kapott lehetőséget a tornán, korábban pedig alapember volt.
Őket kb. velem is elverik. Egyébként Iniről mostanában volt egy cikk, abban leírják, hogy kb. Augusztusig sérült.MichaaBee írta:Iniesta sérült, leghamarabb augusztus elején játszhat.![]()
Silva tényleg jobb, mint Riera, de az amerikaiakat vele is elverik.
Nagyon jó a kezdő, főleg a belső védelem.LM10 írta:A SPANYOL HIVATALOS KEZDŐCSAPAT: Casillas; Sergio Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi, Cesc, Riera; Torres és Villa.
Erős csapat, bár nem értem mér nincs ott Silva. Érdekesen megy ez a konf. kupa. A Spanyolok lazán mentek tovább, Dél-Afrikának kellett Irak kisiklása a végén, Brazilok lazán, az olaszok USA-nál több helyzetük volt, de fantázia csak Camoranesiben, aztán becsúszott egy nem számolt vereség, majd egy olyan vereség, malyen meglepve láttam, hogy a 65 perc környékén FOCIZNI akartak, Rossi és Pepe vezérletével, Egyiptom már benn volt, majd kikaptak, de elég csúnyán, USA meg küzdött és így ott van a ma esti elődöntőben. Egyébként a Braziloknál nekem nagyon tetszik Melo, Kaká és Maicon is, Melo egyéként tavaly állítólag minket és a Madridot is kikosarazott a Fiorentináért.LM10 írta:A SPANYOL HIVATALOS KEZDŐCSAPAT: Casillas; Sergio Ramos, Puyol, Piqué, Capdevila; Xabi Alonso, Xavi, Cesc, Riera; Torres és Villa.