Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A magyarítás fájljait az UPDATE mappába is másold be, ha ez megtörtént elvileg jó leszLM10 írta:Mióta megvan a 9.3-as patch azóta nem jó a magyarosítás. Mikor megcsinálom a magyarosítást és belépek a játékba akkor még jó. De mikor betöltené az elmentést, vagy újat kezdenék kos kis hibát ír ki. Ez miért lehet így?
Hát igen...Te csak ott lopod a napotkovinho írta:Ilyen chatszerűség, ahol az online fmesek (meg egyébként bárki mások) összegyűlnek, dumálhatnak.lopakodo írta:KÖsz kovi, mostmár működik.Am mi az a irc?
Furcsa pont ezt nekem mondani, mivel én nem fmezek online.
Ilyen chatszerűség, ahol az online fmesek (meg egyébként bárki mások) összegyűlnek, dumálhatnak.lopakodo írta:KÖsz kovi, mostmár működik.Am mi az a irc?
Na ez az...Victor_Valdes írta:Oké kovi nem okoskodok, mer ircen kapok.
De ez nem mindenkinél működik amúgykovinho írta:Beállítások -> kép és hang -> Monitor felbontása: Ablakbanlopakodo írta:Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy nem teljesen képernyőn, hanem sima ablakban játszom?
Telepítsd fel ezt: 930Rezi Torres írta:azt választottam!!!
Fmhu-n minden régebbi link hibás (vmi adatbázis gond miatt), ha minden igaz [url=http://www.fm-base.co.uk/forum/f53/foot ... t6033.html]ezF/url] egy működő 802-es peccs a 08hozlopakodo írta:Fm 08hoz 8.0.2.es patchet tudna vki linket dobni?fmhungaryn hibas a link
Modifierrel 2éven belül is könnyű...LM10 írta:Kezdtem egy karriert a Q.P.R.-el az angol 2. osztályban. Az a célom, h 3-4 éven belül megnyerjem a Premier Leaguet. Részletek később.
9.03-as Patch megvolt?Rezi Torres írta:sziasztok!!!segííííííííííííítsééééééééééééég!
nem tudom telepíteni az fm 09et!tudtam hogy hiba volt letörölni/
felrakom elindítom és kijön egy olyan ablak hogy :SoftAnchor és kéri a Product key-t:S mit tegyek????