Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak a fűtésnek a vezérlőit apámék gyártják.Ma reggel megkezdődtek a Bernabeuban a felújítómunkálatok. Idén nem csak a gyepszőnyeget cserélik ki (amelyet Szlovákiából hozatnak), hanem változik az öntözőrendszer, a fűtés, a karbantartó gépállomány és a munkálatok menete is. A pálya egyik felét mesterséges fénnyel világítják meg.
ez így van,a 'mindent megtenni'-t nem úgy értettem,hogy annyi pénz dobunk a valenciának,amennyit kér.marci. írta: Azt hittem ti más modell-t követtek..50 millióért játékos..nana
90-ért nem fogunk, meg 68-ért semmarci. írta: Azt hittem ti más modell-t követtek..50 millióért játékos..nana
Nem tudom h hol olvastad ezeket de ez a hír a legfrissebb pontosabban ma 11 körüllátott napvilágotmarci. írta:Állitólag már a Real Madrid játékosa..Az NSO n olvastam, hogy Villa 43 millióért érkezhet,állítólag a klubbal már meg is egyezett![]()
Nagyon csodálkoznék ,ha végül a Barcában kötne ki..Az ügynöke is elmondta,hogyha eligazol,akkor csak a Realba..Olvass egy kicsit az átigazolási topicban és rájössz h 2 órája írtam h nagy esély van Villá megszerzésére 45 millióért jönne is a hírt az EL Mundo Deportivo adta közzé.
Azt hittem ti más modell-t követtek..50 millióért játékos..nanaegyébként hajrá vezetőség,remélem mindent megteszünk villáért!
Hát ezt nemtudom ki állithatta, mert hogy a játékos és a Valencia nem, az biztos.marci. írta:Állitólag már a Real Madrid játékosa..![]()
Állitólag már a Real Madrid játékosa..Az NSO n olvastam, hogy Villa 43 millióért érkezhet,állítólag a klubbal már meg is egyezett
Nagyon csodálkoznék ,ha végül a Barcában kötne ki..Az ügynöke is elmondta,hogyha eligazol,akkor csak a Realba..Olvass egy kicsit az átigazolási topicban és rájössz h 2 órája írtam h nagy esély van Villá megszerzésére 45 millióért jönne is a hírt az EL Mundo Deportivo adta közzé.
Azt hittem ti más modell-t követtek..50 millióért játékos..nanaegyébként hajrá vezetőség,remélem mindent megteszünk villáért!
semmi gáz,normális dolog,hogy mindenkit érdekel most minden apróbb infó is, én is gyakran olvasgatom a lapokat mostanság.barca2010 írta: Elnézést, hogy írtam.
Elnézést, hogy írtam.bowlinggolyo írta:Olvass egy kicsit az átigazolási topicban és rájössz h 2 órája írtam h nagy esély van Villá megszerzésére 45 millióért jönne is a hírt az EL Mundo Deportivo adta közzé.barca2010 írta:Az NSO n olvastam, hogy Villa 43 millióért érkezhet,állítólag a klubbal már meg is egyezett.
Olvass egy kicsit az átigazolási topicban és rájössz h 2 órája írtam h nagy esély van Villá megszerzésére 45 millióért jönne is a hírt az EL Mundo Deportivo adta közzé.barca2010 írta:Az NSO n olvastam, hogy Villa 43 millióért érkezhet,állítólag a klubbal már meg is egyezett.
Állítólag CR-t még Calderonnak köszönhetjük(hát még az árát...), bár valszeg ez sosem fog kiderülni...Az általad emlitett 2 igazolást én is jónak tartom, Ronaldot meg olyan 50-50%-nak, vagy jó lesz, vagy nem.
volt korábban egy olyan cikk, h Ferdinand-dal kötött korábban egy fogadást, amit Rio elveszített, így RF-nek női ruhákban kellett járnia, le is kapták. mindenkire rossz hatással van
Épp ezaz, hogy nem illenek össze, mivel a cikkben az van, hogy Parisnak nem sikerült behálóznia Cé Ronit, mivel ő egy másik "férfitársa" iránt érdeklődött inkábbFernando írta:Már egy jóideje cikkeznek róla. Néha énis bele-bele olvasgattam, de őszintén szólva lesza*om. A nyálgép meg ez a ribanc pont összeillenek.
Nem tudom. Tavaly én azt gondoltam nekünk is kell 1 szezon, h összeszokik a csapat, aztán csak 3-4 meccs és aláztunk.Fernando írta:Lehet, hogy nem lesz rossz keretük, de akkoris szerintem 1 szezon kell, hogy összeálljanak. És ha össze is állnak akkor esetleg lehet izgalmas abajnokság