Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.25. 22:18:12

a Mi Danink döntött :D

egyik szemem "sír", másik nevet :D

(nem örülök, mert a brazilok nem biztos, h rászolgáltak a győzelemre, a hazaiak jól nyomták)
ettől függetlenül elmarad a spanyol-brazil csúcsmeccs, ez bánt csak :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.25. 22:19:17-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.25. 22:17:57

DANI ALVES GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.25. 22:13:36

most állt be dani alves brazil meccsen..maiconnal mindketten pályán vannak kiváncsi vagyok mit fog játszani.
Bal szélen :O remélem jól fog mozogni :P
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.25. 21:55:15

meglepően jól és szimpatikusan játszanak a hazaiak !!! :shock:
adam_1519
Jugador del Barça

2009.06.25. 13:04:42

Diego miért nincs ott KK?(én hiányolom)
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.25. 12:24:06

USA - Chelsea??! :shock: Az USA lényegesen gyengébb csapat, mint a spanyol, technikailag sehol nincsenek, nem értem miért vártok el tőlük lehetetlen dolgokat. Az, hogy a Chelsea ugyanolyan taktikával akart ellenünk győzni, mint azt a Numancia tette, az megint más. Szerintem.

Különben sem látszott a spanyolokon egy őrült, minden áron győzni akarás, én azt láttam rajtuk, hogy mivel jobbak, előbb utóbb beakad egy. Nem is értettem miért kellett ezt a kezdőt erőltetni, az egyik csatár helyett kezdhetett volna Llorente, a jobbszélen meg Cazorla.

Az USA meg játszotta amit tud, fejben jobban koncentráltak, nem értem miért nem érdemeltek győzelmet.

Az meg lassan tényleg NC kategória, hogy minden második ember Rierát veszi elő, holott kvára nem rajta múlott, hogy kiestek a spanyolok. A két csatár, a két szélsőhátvéd, de még a kp nagy része is gyengébben játszott. Ill. melyik balszélső nyújtott a KK-n meggyőzőbb teljesítményt? Szóval mi is a baj Rierával?
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.25. 12:23:08

Fernando írta: Neharagudj, de szerintem ez az USA:
1. nem rendelkezik erős kerettel, 1-2 jó játékosuk van
2. egyáltalán nem érdemeltek döntőt

Simán kikaptam a hullagyenge olaszoktól és a braziloknak sem kellett megizzadniuk ellenük. Elverték a dekoncentrált Egyiptomot és Chelsea üzemmódra kapcsoltak Spanyolország ellen. Szerintem rémesen undorító játékkal jutottak döntőbe. Lelkesen védekezte persze, mert muszáj volt, meg mert a bénázó spanyolok esélyt adtak nekik. 2 kapuralövés 2 gól...
én is inkább azon a véleményen vagyok hogy megérdemelték... ez hülyeség hogy simán kikaptak a hullagyenge olaszoktó, mert ha láttad a meccset akkor nem ezt mondanád, ott azért ennél a 3-1-nél jóval igazságoabb eredmény is született volna

2 kapuralövés, 2 gól= jó helyzet kihasználás :lol:
spanyolok voltak nagyon gyengék tegnap, semmi elképzelés, csak ívelgették be szélről a labdákat
a két szélsőhátvéd meg no comment, amit Capdevila meg Ramos összeszerencsétlenkedett mind2 gólnál az valami borzalmas volt

mindent egybevéve szerintem megérdemelték a döntőbe jutást mert nagyon jól védekeztek, az pedig hogy "chelsea taktikába álltak be", arra csak annyit tudok mondani hogy melyik kis csapat nem ezt tenné ha az EB győztes spanyol válogatott ellen játszott volna?

mindazonáltal Viva Espana!!!
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
kanty
Llegenda del Barça

2009.06.25. 12:16:52

Fernando írta:
LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Neharagudj, de szerintem ez az USA:

Simán kikaptam a hullagyenge olaszoktól és a braziloknak sem kellett megizzadniuk ellenük. Elverték a dekoncentrált Egyiptomot és Chelsea üzemmódra kapcsoltak Spanyolország ellen. Szerintem rémesen undorító játékkal jutottak döntőbe. Lelkesen védekezte persze, mert muszáj volt, meg mert a bénázó spanyolok esélyt adtak nekik. 2 kapuralövés 2 gól...

Nem támadhat minden csapat, az amerikaiak tökéletesen megoldották a feladatukat.

A spanyolok tegnap gyengén játszottak es megérdemelték, h nem jutottak a döntőbe.De ez a vereség a legjobbkor jött, igy ujra tudatosul bennük, h ők se verhetetlenek.

Sztem kielemezik majd a hibákat és tanulni fognak belőlük.

Jövőre a VB-n nagy csata lesz a brazilok, argentinek es spanyolok közott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.25. 12:00:25

A tegnapi meccs alapján van ennek a spanyol csapatnak gyenge pontja. Az első gól egyértelműen Capdevilla hibája volt, így nem lehet lefordulni még jobb játékosoknak sem. A szerencsétlen még középre is lőtte, de épp elmozdult Casillas. Sztem támadásban is gyenge a csávó. A másik Xabi Alonso, ő maximum csak jelenthet Senna-nak, láthatóan jobb focista (mi van vele, sérült?). Riera sztem nagyon sokat fejlődött, de tény, Silva jobb, bár ő most tér vissza sérüléséből. És tán az is bebizonyosodott, hogy Iniesta még jobb játékos, mint Cesc, úgy érzem, nem találja a helyét a csapatban, vagy VdB nem találja. Azt sem értem, miért nem cserélt csatárt, Villa az utolsó fél órában labdába sem ért, plusz sorban jöttek a beadások. Ramosnak is nagyobb a marketingje, mint a tudása meg a formája. Legyek elfogult, de Pique meg Xavi megint tanárian focizott. Kellett ez a pofon a vb előtt, neh elhiggyék, hogy verhetetlenek.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.25. 11:42:13

LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Egyetértek!Valóban jót tenne a focinak.Mint tudjuk nem a legnépszerűbb sport a futball az USA-ban de az ilyen győzelmek népszerűsíthetik a sportágat.A minap az egyik sportújságban olvastam egy összesítést melyet egy népszerű külföldi magazin készített.Miszerint:A legjelentősebb sportesemény a világon az NFL.a második a MLB(profi baseball liga)A harmadik az NBA.A negyedik a Nascar.És csak az ötödik helyre került a foci VB,míg a Bl például az első tízben sincs.Az első négy helyezett tehát valamilyen amerikai sportesemény.Nos ha a foci elterjedne Amerikában és az első három sport között említenék(legalább) a népszerűségi listán akkor azt hiszem nagyot változna ez a "legjelentősebb sportesemények" című lista.
Remélem értettétek mire célzok :D Szóval remélem idővel ott is teret nyer majd a labdarúgás!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.25. 11:39:24

Neharagudj, de szerintem ez az USA:

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.25. 11:38:21

Én is ezt mondom. A tengeren túliak szeme talán felnyílik hogy van szebb sport a NFL foci-nál(az azért jó) és a Baseball-nál(na az már [auto_cenzúra]).
Tudjátok hogy az Amerikaiak miért nem szeretik az európai focit?
Csupán azért mert nem jók benne. Ennyi. Azt elismerik hogy a világ legszebb és legnépszerűbb sportja. De az imént felsoroltak miatt nem szeretik annyira.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.25. 11:30:22

Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Devid16
Jugador d'estrella

2009.06.25. 00:44:11

hát nem tudom...ez a Riéra játszik játszik de azért nem nagyon villantott...persze nem a mai játékra gondolok mert ma illetve tegnap :D nem villogott senki...de azért Silva már letett valamit az asztalra...de gondolom sérült volt vagy valami mert nem érteném VdBt hogy az EB remeklő Silvát miért padoztatja mikor azért Riera se volt akkora ász...amúgy Mata mikor lehetőséget kapott sztem nem volt rossz....(persze ismét nem a jenki meccsre gondolok...)
na mind1 így alakult...azért a VB más lesz egy Inivel a középpályán :twisted:

Viiiivááá Espányáááá :) :D
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.25. 00:31:16

Lényegtelen ki volt kezdő hiszen egyik sem tudott gólt lőni :cry: Nem hiszem hogy most az számított ki kezd.... :cry:
Bár ha Mata kezd és lő két gólt vagy gólpasszt ad akkor legyen ő a kezdő....de így :?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
TZS
Capitá del Barça

2009.06.25. 00:24:38

Puyol05 írta:
Devid16 írta: Miért Riera a kezdő?
miért ki legyen Mata??
Akár, vagy Silva. Mondjuk valaki azt írta korábban, hogy sérült volt és talán ezért nincs pályán.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.06.25. 00:12:59

Devid16 írta: Miért Riera a kezdő?
miért ki legyen Mata??
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Devid16
Jugador d'estrella

2009.06.24. 23:51:11

Nekem teljesen hasonlított ez a spanyol meccs egy idénybeli barca meccsre :D csak abból a bizonyos csapatunk jobban jött ki...ugye mindenki tudja a chelsea is ugyanezt a förmedvényt játszotta...csak nekünk volt egy Iniesta nevű playa a keretbe...igaz most is ott lehetett volna csak hát ugye....mekkora lett volna megint teker egyet... :D amúgy a meccs sztem elég béna volt...az amcsik védekeztek mint az atom...de hát mit is csinálhattak volna...más esély nincs...szóval ez elnézhető...az azonban amikor kijöttek a második félidőre és elkezdték már akkor húzni az időt...de ez van...szerintem nem lehet panasz a játékosokra...lőttek igyekeztek és szerencsétlenek voltak...a jenkik meg örüljenek...ja és várom a spanyol brazil meccset :lol: :twisted:

Miért Riera a kezdő?

na pííísz 8)
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.24. 23:19:18

Csak azért írtam Dél -Amerikát mert Messi is ott van :P és a fejembe van most ő is :oops:
Akkor szuper ..... :cry: Bőghetek tovább ...... :cry:
azért köszi hogy kijavítottál :wink:
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.06.24. 23:13:16

Bogci írta:Na ez nagyon rosszul esett .... ahhoz képest amit hoztak eddig a spanyolok ez nagyon rossz meccs volt ..... :( Nem tudtunk semmilyen helyzetből gólt rugni ... nagyon jól védtek az amerikaiak ....jogosan örültek ..... :?
És akkor most már tuti nem vagyunk benne a döntőben ?? Mivel nem hiszem hogy Dél-Amerika csapata legyőzni a brazilokat .... :? :cry:
Teljesen összezuhantam ...szörnyű volt ezt végignézni ..... :cry:
1. biztos hogy mostmár nem "vagyunk" a döntőben!!!, hogy is lehetnénk??? :lol:
2. nem dél amerika, hanem dél afrika :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.24. 23:09:17

Bogci írta:Na ez nagyon rosszul esett .... ahhoz képest amit hoztak eddig a spanyolok ez nagyon rossz meccs volt ..... :( Nem tudtunk semmilyen helyzetből gólt rugni ... nagyon jól védtek az amerikaiak ....jogosan örültek ..... :?
És akkor most már tuti nem vagyunk benne a döntőben ?? Mivel nem hiszem hogy Dél-Amerika csapata legyőzni a brazilokat .... :? :cry:
Azt hiszem jövőre fontosabb tornát rendeznek majd ugyanitt, és abban biztos vagyok, hogy a négy között ott lesz a Seleccion. A csapat ettől a vereségtől még nem lesz gyengébb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bogci
Jugador del Barça

2009.06.24. 23:04:31

Na ez nagyon rosszul esett .... ahhoz képest amit hoztak eddig a spanyolok ez nagyon rossz meccs volt ..... :( Nem tudtunk semmilyen helyzetből gólt rugni ... nagyon jól védtek az amerikaiak ....jogosan örültek ..... :?
Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.24. 23:03:20

tudatos nevelés kérdése az egész! 8)
a lányom kb két éve (hatéves kora óta) követi az eseményeket, a barca és a roma már alap (az anyukája ki is van tőle akadva rendesen :D :D ).
a fiam két és fél hónapos és a babahordozója már giallorosso... innentől asszem egyértelmű a szitu. 8)

egyébként ez az egész konföderációs bohóckodás egy kalap 'mit is' ? nem ér, gondolom, úgy hiányzik az európában játszó játékosoknak egy brutál szezon után, mint a hasbarúgás... tényleg sajnálnivaló, h a spanyolok konkrétan a veretlenségi világcsúcsuk elérésének megakadályozását köszönhetik ennek a kabarénak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2009.06.24. 23:06:25-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.24. 23:02:16

Köszönöm, a nevében is, átadom!
Hogy ne legyen OFF, annyit még megjegyeznék, hogy sajnos ezzel lecsúszunk egy olyan meccsről, ami hatalmas élmény lehetett volna, de sebaj. Jövőre még összejöhet.
Innen a Braziloknak be kell húzni!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.24. 22:58:08

Rivaldo11 írta:Nekem is van ilyen téren sikerélményem: Unokaöcsém( most 14 éves) már nagy Barca szurkoló, és ma beválogatták az ősztől pályára lépő u15-ös Magyar válogatottba, mintegy 140 gyerek közül állították össze a 20-as keretet, és sikerült bekerülnie... :D
Amúgy a meccsről csak az a véleményem, hogy a fáradtság, és a hosszú szezon ezúttal éreztette a hatását. Tompák voltak a spanyol játékosok, ráadásul fejben sem voltak ott igazán. Ez döntött.
Hát add át neki hatalmas gratulációmat !
Nem kis dolog bekerülni, reméljük remekül fog menni neki a játék,és pár év múlva a nagy Válogatottban is szerepelhet!
sok sikert neki!!

Meccsre visszatérve, Ramos hihetetlen mekkorát hibázott. :S
És sajna Puyolon már látszik,hogy öregszik. Párszor úgy lefutották,hogy köze nem volt ahhoz,hogy versenyben legyen. :(
Lezárt