Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is inkább azon a véleményen vagyok hogy megérdemelték... ez hülyeség hogy simán kikaptak a hullagyenge olaszoktó, mert ha láttad a meccset akkor nem ezt mondanád, ott azért ennél a 3-1-nél jóval igazságoabb eredmény is született volnaFernando írta: Neharagudj, de szerintem ez az USA:
1. nem rendelkezik erős kerettel, 1-2 jó játékosuk van
2. egyáltalán nem érdemeltek döntőt
Simán kikaptam a hullagyenge olaszoktól és a braziloknak sem kellett megizzadniuk ellenük. Elverték a dekoncentrált Egyiptomot és Chelsea üzemmódra kapcsoltak Spanyolország ellen. Szerintem rémesen undorító játékkal jutottak döntőbe. Lelkesen védekezte persze, mert muszáj volt, meg mert a bénázó spanyolok esélyt adtak nekik. 2 kapuralövés 2 gól...
Fernando írta:Neharagudj, de szerintem ez az USA:LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
1. nem rendelkezik erős kerettel, 1-2 jó játékosuk van
2. egyáltalán nem érdemeltek döntőt
Simán kikaptam a hullagyenge olaszoktól és a braziloknak sem kellett megizzadniuk ellenük. Elverték a dekoncentrált Egyiptomot és Chelsea üzemmódra kapcsoltak Spanyolország ellen. Szerintem rémesen undorító játékkal jutottak döntőbe. Lelkesen védekezte persze, mert muszáj volt, meg mert a bénázó spanyolok esélyt adtak nekik. 2 kapuralövés 2 gól...
Egyetértek!Valóban jót tenne a focinak.Mint tudjuk nem a legnépszerűbb sport a futball az USA-ban de az ilyen győzelmek népszerűsíthetik a sportágat.A minap az egyik sportújságban olvastam egy összesítést melyet egy népszerű külföldi magazin készített.Miszerint:A legjelentősebb sportesemény a világon az NFL.a második a MLB(profi baseball liga)A harmadik az NBA.A negyedik a Nascar.És csak az ötödik helyre került a foci VB,míg a Bl például az első tízben sincs.Az első négy helyezett tehát valamilyen amerikai sportesemény.Nos ha a foci elterjedne Amerikában és az első három sport között említenék(legalább) a népszerűségi listán akkor azt hiszem nagyot változna ez a "legjelentősebb sportesemények" című lista.LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Neharagudj, de szerintem ez az USA:LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Én is ezt mondom. A tengeren túliak szeme talán felnyílik hogy van szebb sport a NFL foci-nál(az azért jó) és a Baseball-nál(na az már [auto_cenzúra]).LG írta:Ok, nem olyan fontos torna, meg minden, de azért Usa érdemeit ne vegyük már el, megérdemelték ezt a döntőt, az utóbbi 2 meccsen nagyot játszottak. + azért is örülök neki, mert sztem egy erős Usa nagyon jót tenne a nemzetközi futballnak.
Akár, vagy Silva. Mondjuk valaki azt írta korábban, hogy sérült volt és talán ezért nincs pályán.Puyol05 írta:miért ki legyen Mata??Devid16 írta: Miért Riera a kezdő?
1. biztos hogy mostmár nem "vagyunk" a döntőben!!!, hogy is lehetnénk???Bogci írta:Na ez nagyon rosszul esett .... ahhoz képest amit hoztak eddig a spanyolok ez nagyon rossz meccs volt .....Nem tudtunk semmilyen helyzetből gólt rugni ... nagyon jól védtek az amerikaiak ....jogosan örültek .....
![]()
És akkor most már tuti nem vagyunk benne a döntőben ?? Mivel nem hiszem hogy Dél-Amerika csapata legyőzni a brazilokat ....![]()
![]()
Teljesen összezuhantam ...szörnyű volt ezt végignézni .....
Azt hiszem jövőre fontosabb tornát rendeznek majd ugyanitt, és abban biztos vagyok, hogy a négy között ott lesz a Seleccion. A csapat ettől a vereségtől még nem lesz gyengébb.Bogci írta:Na ez nagyon rosszul esett .... ahhoz képest amit hoztak eddig a spanyolok ez nagyon rossz meccs volt .....Nem tudtunk semmilyen helyzetből gólt rugni ... nagyon jól védtek az amerikaiak ....jogosan örültek .....
![]()
És akkor most már tuti nem vagyunk benne a döntőben ?? Mivel nem hiszem hogy Dél-Amerika csapata legyőzni a brazilokat ....![]()
![]()
Teljesen összezuhantam ...szörnyű volt ezt végignézni .....
Hát add át neki hatalmas gratulációmat !Rivaldo11 írta:Nekem is van ilyen téren sikerélményem: Unokaöcsém( most 14 éves) már nagy Barca szurkoló, és ma beválogatták az ősztől pályára lépő u15-ös Magyar válogatottba, mintegy 140 gyerek közül állították össze a 20-as keretet, és sikerült bekerülnie...![]()
Amúgy a meccsről csak az a véleményem, hogy a fáradtság, és a hosszú szezon ezúttal éreztette a hatását. Tompák voltak a spanyol játékosok, ráadásul fejben sem voltak ott igazán. Ez döntött.