Örülök, ha megérted a mondandóm, még ha el nem is fogadod!
Ahhoz meg annyit, hogy én egyáltalán nem tartom valószínűnek, hogy gyors hanyatlásnak indulna, szerintem még 4 éve van, persze ez abszolút saját vélemény. Én őszintén megmondom Forlánból indultam ki, szerintem ő kezd el hanyatlani mostantól, és Eto'o is majd 32 éves kor környékén kezd el belassulni stb.
A fizetéses cucchoz meg annyit végszó gyanánt, hogy egy klubnak alapjáraton nem a profit szerzésnek kéne a fő szempontnak lenni, hanem mivel egy foci csapatról beszélünk, így a belső morálnak kéne meg lennie legfontosabb szempontként
( itt arra gondolok, hogy a fizetéseket a teljesítmény szerinti harmóniában kéne elosztani), és érzésem szerint mivel ez nem tökéletes, ennek vannak/lesznek áldozatai, ami most Samu. (itt most csak a fizetésre gondolok, tehát nem a Deco-Ronaldinho féle morál rombolásra) De ott van Yaya, aki nagyon keveset keresett és nem véletlen volt vele is egy kis gubanc. ( és akkor Mascherano se véletlen jött szóba, senki nem érti minek akarjuk, de Yaya új szerződése sincs még meg...)
Mindenesetre én csak próbálom összeilleszteni a híreket és eddig aki szóba jött, ott mindig volt egy kis galiba:
Eto'o - Ibra
Eto'o - Villa
Touré - Mascherano
Ribery, Robinho - Henry ( ugye ő is öregszik és nem biztos h bírná a köv szezont)
Filipe - Sylvinho ( nem kap új szerződést, ami lejárt)
Valdés - Asenjo meg még pár kapus
Most itt abbahagyom, tudom, hogy sokan úgyse értenek majd velem egyet, én csak próbálom összerakosgatni a kirakóst...