Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bojan, Pedro, Gai? Te bíznál bennük a BL negyed döntőjében? Mert én nem, ide ők kevesek és nincs tapasztalatuk! Érettebb játékost kell igazolnunk!kabekabe írta:Egyetértek, csak a végével nem. Ott van Titi, cserének Bojan, Ini, Pedro, Gai(ha feljön), főleg a kp.-ra jön vki, akkor Ini többet játszhat elöl. Ebben én nem vagyok olyan biztos.
Ilyet nagyanyámról is csinálhatok, még sem keresi meg a Barca, hogy a nyugdíja mellé még egy kis zsebpénzt kapjon! ilyenekből nem lehet kiindulni!http://www.youtube.com/watch?v=msticfAa ... re=related
ezt a srácot ajánlom figyelmetekbe Very Happy mint messi Very Happy
Ilyen fiatalokra lenne szükség
Reméljük h ez most megváltozik és a kis Henrique+Keirrison megtörik nekünk ezt a rossz sorozatot és nagyon jól fogják tenni a dolgukat miután visszatérnek kölcsön szerződésükbőlvisca el barca írta:az a baj ezzel a kölcönadással, hogy nálunk vhogy soha nem jön be. Elmegy kölcsönbe, aztán eltunik. az elmult 10 évbol nem sok oyat tudnék mondani aki elment vhova, aztan visszahivtak és ha nem is meghataraozo, de stabil kezdo lett volna belole...
Egyetértek, csak a végével nem. Ott van Titi, cserének Bojan, Ini, Pedro, Gai(ha feljön), főleg a kp.-ra jön vki, akkor Ini többet játszhat elöl. Ebben én nem vagyok olyan biztos.CFirpo3 írta:Így is lesz valószínűleg.recrea írta:Az érthető lenne, ha 1-2 évre kölcsön adnánk a Valenciának, ők ezért engednének Villa árából.
Végre beindul a szekér: Most következhet Filipe, aztán Marquez és Puyí szerződés hosszabbítása aztán Villa.![]()
Utána pedig a kp ha szükséges.
A szélsőre leszek még kíváncsi. Biztos, h oda is igazol vkit a Barca, mert Henry egyedül kevés oda.
Középcsatár.Sanama írta:Sziasztok,
Ez a Keirrison srác egyébként középcsatár vagy szélső?
Mert Bojan jövője szempontjából egyáltalán nem mind1 a dolog.
Én a Valencia szempontjából nézem a dolgokat.Xavinho #26 írta:"És természetesen nem hiszem, hogy abból a 45 millióból ne tudnának más támadó után nézni."
Érdekelne, hogy milyen támadóra gondoltál még 45 millióból Villán kívül. De télleg, csupán kíváncsiság!
Jönni fog ne aggódjbowlinggolyó írta:Egyet nem értek hogy kiadunk Keirrisonért 13+3 milliót de Filipéért meg csak 8at adunk mint sem h odaadtuk volna már a 10et és a miénk lenne
Így is lesz valószínűleg.recrea írta:Az érthető lenne, ha 1-2 évre kölcsön adnánk a Valenciának, ők ezért engednének Villa árából.
Nyilván van csere csatáruk.recrea írta: Aha, tehát akkor így könnyebben elengedi a Valencia Villát. Bár így nem marad a tulajdonában egy csatár sem, és ha a brazil befut, az is nekünk lesz jó.
Aha, tehát akkor így könnyebben elengedi a Valencia Villát. Bár így nem marad a tulajdonában egy csatár sem, és ha a brazil befut, az is nekünk lesz jó.Varatrix írta:1.Kölcsönszerződés a Valeciával.MessiFan írta:Örülök hogy leigazoltuk! De innen hogyan tovább?
2. 45 millió euro Villáért.
3. Eto'o eladása
1.Kölcsönszerződés a Valeciával.MessiFan írta:Örülök hogy leigazoltuk! De innen hogyan tovább?
nah, még mindig ilyen magabiztos vagy?lluisllach89 írta:Enyhén Eto'o függő...kristop írta: Villa, rá van azért a legtöbb esély.
Hol van most? Jah még nem itt, akkor tényleg nagy az esély Villára.kristop írta: a Palmeiras brazil csatára is jó ötlet