G-Jay írta:Én valahol a kettő álláspont között vagyok (Tamás - gekkodan).
Én amondó vagyok, hogy ott lett elszúrva a dolog, hogy az össze játékosnak álomfizetést adtak. Okés hogy szimbólum Xavi, vagy Ini, de egy 5-ösnél nem kéne többet keresniük, ahogy Leo-nak is elég lenne 7-8 misi. Az meg hogy Valdes megkapta a 7-et egyenesen vicc volt. Ezek után meglepő hogy Samu többet akar? Valdes ugyanannyit keres majdnem mint ő? Hát hogy van ez. Valóban igaz az, hogy a presztízs is fontos ilyenkor, és bizony én is megkérdezném a főnökömet, hogy a portásbá mért is kap majdnem annyit mint én aki megkötöm az üzleteket...
Én is így vagyok vele, egyszerűen túl magasak a fizetések.
Ha Messinek 9 millás fizuja lenne meg Samunak is, és úgy kérne fizu emelést Samu, én is tiltakoznék, na de Messinak van 11 millás, Samunak 9 és így kér többet Samu, szerintem abszolúte rendben van.
Az egészbe az a vicc, hogy emlékszem év közben Busquets 1 (egy!) millás fizut akart, nem tudom ki emlékszik már rá, és a vezetőség nem akarta megadni neki. Értem én, hogy első éve, meg fiatal, de ha egy vele egy idős keres ugyanennél a klubban több mint 11xes pénzt....(és még csak nem is katalán..)
Vagy ott van Xavi-Ini páros, amondó vagyok, hogy ha teljesítmény szerint adnának új szerződést a nyáron mindenkinek, akkor Messi, Samu, Ini, Xavi, Henry 5ösnek majd egy szinten kéne keresnie.
És akkor Piqué, Touré és úgy a védelemről ám blokk nem is beszéltem.
Mert azt ne meséljétek már be, hogy 1 argentin 22 éves srácnak kell a 11 milla, amikor ő nem is "zsoldos".....bűzlik itt a fizuknál valami, elég rendesen.....