Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na én ezt nem értem. Ha Maschera, Riberyre vagy akár Robinhora tudunk 30-40 milkát áldozni, akkor miért nem vesszük meg Cesct? 20x fiatalabb, mint a többiek, katalán és jelenleg mozdítható, azt meg már meg se említem, hogy Hlebet is bele lehetne vonni az üzletbe. A vezetőség meg azt állította, hogy nem fognak ennyi pénzt kiadni egy volt sajátnevelésű játékosra. Teszem fel én a kérdést, Miért nem? Az jobb, ha Robinhora és társaira költünk annyit? Ezt én nem tudom felfogni, de gondolom ti is így vagytok jópáran. Na ezt gondolom én, de valaki úgyis mindjárt írni fog, hogy miért? meg nem, meg xy.culinho írta:Augusztus végéig.
A Goalcom írja, h készek vagyunk 30 millió eurót áldozni Masceranóra. Nem semmi.
Kösz a megerősítéstkristop írta:ha van olyan játékos jelenleg a piacon, aki biztos igazolás és nem zsákbamacska, az Ribery. minden mozdulatán látszik. tökéletesen ebbe a csapatba illene bele, a baloldalra. nem VdV-hez kell hasonlítani, mert egészen más kategória.
a Bayern szerintem elfogja adni, csak az árát szeretnék feltornászni ezzel. 40-50millió körül lesz végül, amibe akár mi is beleszólhatunk egy 40körüli ajánlattal.
ami igazán probléma az az, h állítólag mindenképpen a Madridba szeretne menni, ha ez így van, akkor nincs mit tenni.
Egyáltalán nem akartam megcáfolni,amit írtál.Nem is lehet,mivel mindketten fikcióról beszélünk,mert Ribéry egyelőre közel sem BARCA playa,így nem úgy néz ki,h megtudjuk a választbarcelinho_5 írta:...
Off: Nem raktál forrást, de amúgy meg szerintem 1 gportal-s oldalról van szal... Ez is viccesAuron írta:Nem tudtam hogy hova írjam:
A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA: Luis Fabiano : Sevilla-Milan,Man.Utd.,Barcelona
Ez vicces
Számomra egyáltalán nem vicces inkább elgondolkodtató.(ami meg is tettem 2-3 napja)Auron írta:Nem tudtam hogy hova írjam:
Ez vicces
Egyetértek veled abban hogy elsö a csapat, csak ezt némelyik játékos nem érti. Nem minde1, hogy ha távozol attól a klubtól ahol világsztár lettél, mint pl: Ronaldinho, akkor azt emelt fövel teszed/teheted vagy a hátsó ajtón surransz ki...Torres14 írta:Sziasztok! Már kb. 3 éve szinte minden nap olvasom ezt az oldalt és a furomot. Most eljött az idő , hogy én is hozzászoljak ehhez az átigazolási hercehurcához! Az én vélemény az, hogy tök mindegy , hogy ki megy ki jön , ki marad még ha Messi menne el innen / Isten ments! / én akkor is Barca drukker maradnék! Nekem tök mindegy , hogy ki játszik, ez amugy is a vezetőség és az edző dolga , hogy eldöntse ki méltó a Barca dresszét felvenni! 1999 óta vagyok Barca drukker és két kedvenc focistám is elment innen Rivaldo és Ronaldinho személyében! Elmentek nem dölt össze a világ mindig jöttek új arcok és nem miattuk lettem Barca drukker!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha Eto'o megy vagy marad Barcelona nem fog romokba dőlni!Mindenkit lehet pótolni!
Tényleg vicces. ha Eto'o marad miért kéne nekeünk mégegy kcs, és ha kell is akkor már inkább Villa, ráadásul itt van Keirrison. Menjen csak a Manchaster-be, odavaló.Auron írta:Nem tudtam hogy hova írjam:
Ez vicces
Igazad van, ebben a formában sikerült hülyeséget írnom.Colos írta:Bár kicsit off, azért megjegyzem, hogy amikor Messi játszik középen, akkor Eto'o kihúzódik jobb oldalra, Henry pedig marad ugyanúgy a balon. A Barca 4-3-3-at játszik lassan húsz éve.
Helyén kell kezelni mind a 4 hírt és ennek tükrében írom a következő sorokat( bár Kerrison szinte tuti aláír, Melo is igaz)Eagico írta:Felipe Melo már hosszabbított, szval ő már biztos nem jön!!
Viszont a Mundo-n két nevet hoztak fel ismét! Mindkettő opcióként merül fel,
ha a Ribéry transzfer meghiúsulna. Az egyik Fabregas, akit 35-40 millióért elképzelhető, hogy elengedne az Arsenal.
A másik név pedig Arshavin, aki újfent lenyilatkozta, hogy nagyon-nagyon-de-nagyon örülne egy Barca ajánlatnak!![]()
Továbbá Keirrisonról, hogy még ma aláírhat 5 évre hozzánk. Én ennek örülök a legjobban. Nagyon sajnálnám ha kölcsönadnák, kíváncsi vagyok a játékára. Már megint olyat igazoltunk, akiről előzőleg szinte semmit nem írtak az újságok. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő, Benzemáról már rég hallottunk!
Cáceres14 írta:a középpályára kellene még egy védekező és egy támadó középpályás
Felipe Melo és David Silva vagy Shinji Kagawa
De indokold is meg. Volt már nem egy ilyen idén és engem zavar. Melo jó, de:Cáceres14 írta:a középpályára kellene még egy védekező és egy támadó középpályás
Felipe Melo és David Silva vagy Shinji Kagawa