2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Asys írta:Nem értem, mi bajotok van az argentín leigazolásának jogosságával?
Egyértelmű, hogy Pep a baloldalon számol Iniestaval (Henry rotálása) és a középpályán is persze! Eygértelmű, hogy azért kell Mascherano, hogy Xavit feljebb tudja játszatni, közelebb a kapuhoz.
Touré, Keita, Xavi, Mascherano, Busi és Iniesta lenne a középpályán.
Nézzünk egy meccset különböző variációkkal:
1.
kezd: Mascherano, Keita, Xavi a középpályán és Iniesta a baloldalon Touré meg Busquets ott van a padon.
2.
kezd: Iniesta, Touré és Xavi, Busi és Keita ott van a padon Masch-t meg pihenteti a következő BL meccsre
3.
kezd: Iniesta, Busi és Mascherano, Xavi a padon ücsörög pihenteti a lábikóit és Keita meg Touré épp focizgat az Afrika kupán
...
és létezik, 4.5.6.7. verzió is!
És indokolt a hosszú pad, mert játszunk 2 mérkőzést a spanyol szuperkupában, 1-et az Európai Szuperkupában, 6-ot a Bajnokok Ligájában, 2-őt a Spanyol kupában, 1-et a Klub világbajnokságon és 38 meccset a bajnokságban
S ez még csak a rossz verzió, mert gondolom senki nem akarja, hogy a három sorozatban, azaz a spanyol kupában a bajnokok ligájában és klubvilágbajnokságon is lényegében az első körben kiessünk![]()
Ha minden jól megy összesen: 65 mérkőzést játszunk jövőre!
Persze adná az ég!
Szóval emiatt jön, ha jön az argentín!
Az igaz, hogy augusztus 31. még messze van, csak Pepék azt mondták, hogy az adzőtáborra már teljes kerettel mennek/ vagy akarnak menni.Fernando írta:Kit érdekel a Real?bali 15 írta:Kezdek komolyan aggódni. A Real már Benzemát is majdnem megszerezte. Mi pedig még mindig Eto-val vessződünk. Leigazoltuk Keirisont. És? Rögtön kölcsön is adtuk.Egyszóval kezdek aggódni.
![]()
1. nem adtuk még kölcsön sőt még megsem szereztük Keirrison
2. van még 2 hónap az átigazolási időszakból, hova siessünk? Eto'o maradni akar, Villa ide akar jönni, Filipe is közel van. Nemtudom mi bajod? Még több is mint jól állunk.
Lapozz le ebben a topikban ide:Bobán írta:Mit tudunk Villa átigazolásáról?
Így van. Én is csak azért gondolom így, mert másképp szerintem is butaság lenne Masche leigazolása, látszólag nem lenne értelme. Így viszont vanCFirpo3 írta:Igaz, lehet, hogy akkor így képzeli el Pep a keretet:
Touré, Masch
Xavi, Ini, Busi, Keita, (Hleb)
És akkor már is lenne cseréje a két támadó középpályásnak. (Busquets)
Igaz, lehet, hogy akkor így képzeli el Pep a keretet:Mikaos írta: Oké, ez a megfogalmazás helytálló tényleg. De én úgy gondolom, hogy tul.képpen hivatalosan két vkp-nk van, mert Keita kp-t játszott gyakorlatilag egész szezonban. Mellesleg Busquets eredetileg sima kp, és nem vkp, és lehet, hogyha már elegendő rutint szerzett, akkor a kp-n is megállja a helyét a jövő évben. Szóval, ha úgy veszed, van egy vkp, az pedig Touré. (Természetesen Márquez és Piqué is tud vkp-t játszani, így már tényleg más a helyzet, ha ezzel számolna Pep, akkor tényleg nem kéne Mascherano - de lehet, hogy nem így gondolkozik, és akkor az lép életbe, amit a zárójel előtt írtam).
Oké, ez a megfogalmazás helytálló tényleg. De én úgy gondolom, hogy tul.képpen hivatalosan két vkp-nk van, mert Keita kp-t játszott gyakorlatilag egész szezonban. Mellesleg Busquets eredetileg sima kp, és nem vkp, és lehet, hogyha már elegendő rutint szerzett, akkor a kp-n is megállja a helyét a jövő évben. Szóval, ha úgy veszed, van egy vkp, az pedig Touré. (Természetesen Márquez és Piqué is tud vkp-t játszani, így már tényleg más a helyzet, ha ezzel számolna Pep, akkor tényleg nem kéne Mascherano - de lehet, hogy nem így gondolkozik, és akkor az lép életbe, amit a zárójel előtt írtam).CFirpo3 írta:Akkor inkább úgy mondom, hogy megfelelőbbet.
Drága, így is van sok vkp, Xavi/Init-t nem tudná pótolni...
Akkor inkább úgy mondom, hogy megfelelőbbet.Mikaos írta:Egyetértek, CFirpo3, kivéve ezzel:Mondj egyet pl.CFirpo3 írta: Mascherano 30-ért? Sokkal jobbat is lehetne találni helyette olcsóbban...![]()
Nemhogy sokkal jobbat, de még jobbat is nagy nehezen találnánk!
Olcsóbban?...persze, azért mindig van valaki, aki kevésbé tehetséges, vagy már öregebb, azokat tényleg el lehet vinni olcsóbban. De ez az ember 25 évesen az egyik legrutinosabb poszton mozog kiválóan.
Mondj egyet pl.CFirpo3 írta: Mascherano 30-ért? Sokkal jobbat is lehetne találni helyette olcsóbban...
Kit érdekel a Real?bali 15 írta:Kezdek komolyan aggódni. A Real már Benzemát is majdnem megszerezte. Mi pedig még mindig Eto-val vessződünk. Leigazoltuk Keirisont. És? Rögtön kölcsön is adtuk.Egyszóval kezdek aggódni.
kinek adtuk kölcsön?bali 15 írta:Kezdek komolyan aggódni. A Real már Benzemát is majdnem megszerezte. Mi pedig még mindig Eto-val vessződünk. Leigazoltuk Keirisont. És? Rögtön kölcsön is adtuk.Egyszóval kezdek aggódni.
Tényleg bűzlik ez a csatár ügy. De ha kellene Eto'o akkor nem mennénk személyesen tárgyalni Villával. Nem tudom mi lesz az ügy vége, de gyorsan eldőlhetne. De Pep nem hiába akarja lecserélni Samut láthat benne vmi "rosszat"(valszeg a féléves formája miatt)Titinho írta:. . .
Hoztál már jobb híreket is.Titinho írta:. . .
Ezt én is olvastam, de nem írja azt is, hogy Gai tudjon bizonyítani, azért Pep elviszi majd őt is azu edzőtáborba?Titinho írta: - Gai Assulin állítólag kész távozni a Barcától és elfogadni valamelyik másik élklub ajánlatát, ha nem tud beverekedni az első csapathoz, állítja a SPORT.