2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
most mér kell megin elkezdeni irogatni az ien felipe melos játékososatLM10 írta:akkor már inkább Cesc fajta játékos kell oda...mint Felipe Melo.
Rendben. Tegyük fel, hogy tényleg kell Masch erre x-edik játékosnak. De Messi, Ini, Xavi sem játszhat minden meccsen, akkor meg hiába biztosítják, hogy "járathassák a bőrgolyót". Ennyi erővel akkor Touré is játszhatna minden meccsen ha ennyire Xavira, Inire és Messire "alapozol". Ők is legalább olyan (ha nem fontosabb) feladatot látnak el, és nekik nincs annyi cseréjük mint vkp-nak. Ez itt a lényeg. Nem az a baj, hogy megvesszük Mascheranot, hanem hogy olyan posztra veszünk playát ami nem létszükséglet, hisz vannak alternatívák. Inkább olyanra kéne ahol nem nagyon vannak és még semmi hír azok felől. Ráadásul ha elmegy Guddy vagy Hleb, esetleg mindkettő, akkor méginkább szűkül a keret a kp-ra. Tudom, hosszú még az átigazolási időszak, de már minden egyes csapatrészre merültek fel emberek csak oda nem. Talán csak Cesc, de az nagyon-nagyon kacsa-szagú.Asys írta: Nem értem, hogy miért nem értitek![]()
Mascherano, azért kell, hogy az így is csúcsrajáratott "nálunk a labda" filozófia, még jobban érvényesülni tudjon. A Barca játékának kulcs az, hogy ha elveszítjük a labdát, azzonal visszatudjuk szerezni. A védekező középpályásaink azok akik biztosítják azt, hogy Messi, Ini, Henry és Xavi játszhassa a futballt és járathassa a bőrgolyót!
Azért győztünk le idén mindenkit, mert ha ilyen fent említett támadóknál van a laszti akkor lehet az ellenfélnél Ronaldo, Rooney, Tevez vagy Berbatov...
Ezért kell az argentin
Nem értem, hogy miért nem értitekChino írta:Ez sztem nem igaz. Ott van Busi és Marquez is. Keitának pedig nem hiszem, hogy sokáig tartana az ANK. Azért az 2-3 hétre sztem nellene 30milláért megvenni egy játékost olyan posztra ahova nem egy minőségi ember akad. Inkább egy irányító/támadó kp-ra lenne szükség Xavi vagy főleg Ini(őt balszélsőként is használták, ha pedig bejön a krach, megint be kell hogy álljon oda) helyére. Nem hiszem hogy Pep vészmegoldásokat akar.BraunA írta:Szerintem Masceranot, az Afrika kupa miatt erőltetik. Nem tudom pontosan mennyi ideig tart, (több hét aszem), és ezidő alatt nem lesz Yaya és Keita..., Akiket több fordulón keresztül nélkülözni azért talán még nekünk is nehézkes, + ha Pep még jobban akar rotálni...
Chino írta:Ez sztem nem igaz. Ott van Busi és Marquez is. Keitának pedig nem hiszem, hogy sokáig tartana az ANK. Azért az 2-3 hétre sztem nellene 30milláért megvenni egy játékost olyan posztra ahova nem egy minőségi ember akad. Inkább egy irányító/támadó kp-ra lenne szükség Xavi vagy főleg Ini(őt balszélsőként is használták, ha pedig bejön a krach, megint be kell hogy álljon oda) helyére. Nem hiszem hogy Pep vészmegoldásokat akar.BraunA írta:Szerintem Masceranot, az Afrika kupa miatt erőltetik. Nem tudom pontosan mennyi ideig tart, (több hét aszem), és ezidő alatt nem lesz Yaya és Keita..., Akiket több fordulón keresztül nélkülözni azért talán még nekünk is nehézkes, + ha Pep még jobban akar rotálni...
Ez sztem nem igaz. Ott van Busi és Marquez is. Keitának pedig nem hiszem, hogy sokáig tartana az ANK. Azért az 2-3 hétre sztem nellene 30milláért megvenni egy játékost olyan posztra ahova nem egy minőségi ember akad. Inkább egy irányító/támadó kp-ra lenne szükség Xavi vagy főleg Ini(őt balszélsőként is használták, ha pedig bejön a krach, megint be kell hogy álljon oda) helyére. Nem hiszem hogy Pep vészmegoldásokat akar.BraunA írta:Szerintem Masceranot, az Afrika kupa miatt erőltetik. Nem tudom pontosan mennyi ideig tart, (több hét aszem), és ezidő alatt nem lesz Yaya és Keita..., Akiket több fordulón keresztül nélkülözni azért talán még nekünk is nehézkes, + ha Pep még jobban akar rotálni...
Német a manusRammstein írta:Amit nyilatkozott erre Uli Geller (:D) az azért elég durva, vagy csak szerintem?kovacs.g10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/fr ... 44208.html
Amit nyilatkozott erre Uli Geller (:D) az azért elég durva, vagy csak szerintem?kovacs.g10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/fr ... 44208.html
Az hogy egy klub nem a pénzszórásról híres az nem azt jelenti, hogy nem kell erősíteni a keretét, főleg ha közel 70 meccset a köv szezonban. Filipe mindenképpen indokolt, mivel elment Syl, így muszáj egy bal bekk, Henrique pedig rotálni a hátvédeket. Mindenképpen kell még egy ember a támadóalakzatba, főleg ha Samu megy. Bojan még nem kezdő ember. K9 hasonló okból valamint a Villa-transzferbe is belevonható, arról nem is beszélve hogy Titi se mai gyerek, nem lehet végig őt játszatni. Mascheranot én sem értem igazán, inkább a középpályás szervező/ támadóalakzatot kellene erősíteni, de ez Pep dolga, biztos tudja mit csinál.culinho írta:Valaki világosítson már föl legyen szíves, h ha korábbi hírek szerint 35-80 millió euró közötti összeget költhetünk, akkor a már szinte biztos befutó Villa (35-40), Fillipe (10-15), Keirrison (16, tehát összesen: 60-70 millió euró) mellett, h merül fel Fabregas cirka 40-50-ért és Mascherano 30-ért. Ha ezt mind összeadom, akkor akár 150 millió is kijöhet, egy olyan klubnál amely nem a pénzszórásról híres és idén mindent megnyert. Txikiék apró változtatásokról beszéltek, Henrique visszajövetelével így is várható 4 új, mért kéne a fél csapatot lecserélni? [auto_cenzúra] a csapat? Nem hiszem.
Villát megvesszük 40-ért, Eto'ot eladjuk 30-ért, megvesszük Filipet 15-ért és Mascheranot 30-ért illetve Keirrisont 15-ért, eladjuk Guddyt 5-ért...culinho írta:Valaki világosítson már föl legyen szíves, h ha korábbi hírek szerint 35-80 millió euró közötti összeget költhetünk, akkor a már szinte biztos befutó Villa (35-40), Fillipe (10-15), Keirrison (16, tehát összesen: 60-70 millió euró) mellett, h merül fel Fabregas cirka 40-50-ért és Mascherano 30-ért. Ha ezt mind összeadom, akkor akár 150 millió is kijöhet, egy olyan klubnál amely nem a pénzszórásról híres és idén mindent megnyert. Txikiék apró változtatásokról beszéltek, Henrique visszajövetelével így is várható 4 új, mért kéne a fél csapatot lecserélni? [auto_cenzúra] a csapat? Nem hiszem.
Úgy, hogy Eto'o-t eladjuk, kb. 40 milláért. Gudjohnsent, kb. 3-6 millióért...culinho írta:Valaki világosítson már föl legyen szíves, h ha korábbi hírek szerint 35-80 millió euró közötti összeget költhetünk, akkor a már szinte biztos befutó Villa (35-40), Fillipe (10-15), Keirrison (16, tehát összesen: 60-70 millió euró) mellett, h merül fel Fabregas cirka 40-50-ért és Mascherano 30-ért. Ha ezt mind összeadom, akkor akár 150 millió is kijöhet, egy olyan klubnál amely nem a pénzszórásról híres és idén mindent megnyert. Txikiék apró változtatásokról beszéltek, Henrique visszajövetelével így is várható 4 új, mért kéne a fél csapatot lecserélni? [auto_cenzúra] a csapat? Nem hiszem.