Ronaldo emberileg 1hitvány féreg.Azt viszont nem tagadom, hogy jó játékos, de jelenleg a top10hez elég messze van.Túlsztárolt játékos, és Ferguson nem azért adta el, mert jó pénzt kapott érte, hanem azért, mert tudta, h még 1 olyan szezonja nem lesz, mint a 2007-2008as.Max harmad annyit ér, mint amennyiért megvették.De tudom, hogy most mindjárt, azzal jöttök, hogy barcafan vok, és nem látom a fától az erdőt.Mezeladásból meg nem fog annyi bejönni, mint ahogy azt gondolják..30millió mezt nem fognak 3 hónap alatt megvenni... Rolling Eyes De majd az idő megmutatja, h nekem volt igazam, és akkor legyetek okosak, amikor kacsingat a kispad felé, hogy milyen szépen kihagyta a tizit.
Sejtettem, hogy ezzel vitát fogok indítani.

Pedig direkt odaírtam kisbetűvel. Na mind1. Viszont erre muszáj reagálnom. Azt nem érzed egy kicsit viccesnek, hogy tegnap itt oltotta mindenki zsunit (amúgy jogosan), hogy hogyan lehet ennyire vak, hogy szerinte nem fér be Xavi a top 10-be? Ez kb fordítva ugyanennyire igaz. Azért azt állítani, hogy Ronaldo túlsztárolt, és a top 10-től baromi messze van több mint nevetséges. A mezeladásos részhez meg annyit, hogy ki beszélt 3 hónapról? Évi összegről volt szó a Weber Shandwick szerint, amibe amúgy nem csak a mezek tartoznak bele, hanem a játékos szponzori szerződései is, ami a szakértők szerint évi 54 milliót hozna Ronaldo esetében. Ne haragudj de nekik valahogy jobban hiszek, mint annak, hogy te most a hasadra ütöttél, és azt mondtad, hogy úgysem fog annyi összejönni. A másik meg, hogy azért vette meg Perez ennyiért, mert ennyi volt az ára a Calderon által kötött szerződés miatt. Nem tehetett mást. De ha jól emlékszem ez már ki lett tárgyalva. Azt meg megint csak így kijelenteni, hogy még egy olyan szezonja nem lesz, mint amikor BL-t nyert a MU-val megint csak nevetséges. Ha jól tudom itt még senki nem időutazó, és nem is jós, ugyanis még csak 24 éves. Akármi megtörténhet. Persze most nem azt állítom, hogy lesz még egy ugyanolyan szezonja, mint az volt, vagy még jobb, de nem lehet kizárni ezt sem.